jinak chci upozornit že nejsem nějaký fanda komunismu ale na ten kejs mi to fakt sedlo
Obnovení mojeho MODu nyní v sovětském stylu :)
Moderátor: L4mka
- Kherberoz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Obnovení mojeho MODu nyní v sovětském stylu :)
je to zatím jen takový pokus budu na tom ještě pracovat časem udělám kvalitnější nástřik , už mám nachystanou redukci na 12 cm ventilátor na procák , umělohmotnou trubku dopředu na nasávání ... budu na tom postupně pracovat
jinak chci upozornit že nejsem nějaký fanda komunismu ale na ten kejs mi to fakt sedlo

- no_-_name
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Perfect_
- Začátečník

- JakubL
- Začátečník

No, vypadá to tak nějak divně. Docela ti to kazí ta díra vepředu. Taky ten nastřik nic moc, ale to už se chystáš napravit a to ti, myslím, dost pomůže.
Athlon 64 3000+ Venice 1,8@2,2GHz, DFI LANPartyUT NF4 Ultra-D, DDR 512MB PC 433 CL2.5 KINGMAX (2x), Asus N6600 TOP 128MB (400/900@580/1209), Samsung SpinPoint P Series SP2004C - 200GB NCQ SATA II, Fortron 350W, DVD ROM Toshiba
- -- Charlie --
- Začátečník

- LuckeR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No k tomu nastreku : zbytocne si minul tie spreje ...
inac dufam ze s tim nieco spravis ten predok tam fakt treba nejaky ten fan... inac je to uplna kalsika ... az na ten znak na pravej bocnici
a chyba tomu nejaky original napad ...
inac dufam ze s tim nieco spravis ten predok tam fakt treba nejaky ten fan... inac je to uplna kalsika ... az na ten znak na pravej bocnici
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=40402 - toto pouzivam
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 48#6919648 - na tomto sa zacina pracovat
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 48#6919648 - na tomto sa zacina pracovat
- Oneeye_IO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Stejně to budeš muset přestříkat jestli se schváli nějakej protikomunistickej zákon - to logo bude pak nezákoný

Jinak ty fotky nic moc ten srp a kladivo vypadá jako kdybys to sříkl mimo šablonu
Jinak ty fotky nic moc ten srp a kladivo vypadá jako kdybys to sříkl mimo šablonu
PC: AMD Athlon II X4 640 :: Gelid Tranquillo :: Gigabyte GA-870A-UD3 rev. 2.1 :: Kingston DDR3 4GB :: Powercolor HD5750 SCS3 :: ESI Maya 44 :: Chieftec APS-500S :: Antec Three Hundred :: W7 x64
Lenovo X61: 1,8GHz :: 2GB
Miranda IM | Opera | Gimp | Inkscape | WWFSMD? I want to believe
Lenovo X61: 1,8GHz :: 2GB
Miranda IM | Opera | Gimp | Inkscape | WWFSMD? I want to believe
- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Kherberoz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no bylo to dělané trochu narychlo šablonu jsem měl vystřiženou z tvrdého papíru na kterém byl nalepený měký s tím obrázkem takže se to kroutilo a ten sprej zajel i pod šablonu jinak myslím že ty mechaniky , šuplík a dírkovaný plech jsou nastříkané celkem dobře ten černý nástřik už je dost starý tak je i podle toho oklepaný a ta díra tam nemá být mám tu záslepku s tím dírkovaným plechem ale měl jsem foťák jen na chvilu a nestihl jsem ji spravit
jinak nějaké originální prvky doufám přibydou je to zatím jen začátek
ale k tomu znaku - mě se tam k tomu stylu celkem hodí nic lepšího mě zatím nenapadlo a když jo tak by ten obrázek byl dost složitý navíc když je HL mod , doom mod , ... tak proč by nemohl být i jeden sovětský prostě jen tak ze srandy ?
jinak nějaké originální prvky doufám přibydou je to zatím jen začátek
ale k tomu znaku - mě se tam k tomu stylu celkem hodí nic lepšího mě zatím nenapadlo a když jo tak by ten obrázek byl dost složitý navíc když je HL mod , doom mod , ... tak proč by nemohl být i jeden sovětský prostě jen tak ze srandy ?
- =WiSh=
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
nooo kdyz opomenu esteticky dojem a muj osobni nazor na "vizual", musim uznat ze neco takovehlo asi uz dnes nikdo mit nebude... Mozna Grebenicek, Ransdorf, nebo Exner, ale tezko rict, ty budou mit spis scot (kul.pocitadlo pro ty mladsi
):lol:
Zajimalo by me jak a cim jsi to strikal, ze se to takhle odira. Pouzil jsi zakladovku, lak, nebo si to suse ve dvou vrstvach nacpal primo na bednu...?
Zajimalo by me jak a cim jsi to strikal, ze se to takhle odira. Pouzil jsi zakladovku, lak, nebo si to suse ve dvou vrstvach nacpal primo na bednu...?
- Perfect_
- Začátečník

- saboo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
libi se mi ten napad. je to urcite originalni. ale jak uz tady zaznelo. ten pravej bok je fak hroznej a ta kombinace cerny s cervenou je fajn, ale neni cervena jako cervena. navic mi prijde i ten nastrik na prednich mriskach dost hroznej... jestli chces sovetskej styl, zkus dovnitr dat elektronky udelat to cely cerny srp a kladivo udelej jen na okne a malinky ( treba 2 cm ) a muzes dat cervenou lampu dovnitr.
- JendaLinda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- mOOder
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
!
haha taky ledky . zatim si nerek co to bude
PC 1: MB ASUS M2N-SLI Deluxe , CPU AMD Athlon 64 X2 4800+ EE @ 6100+, VGA Asus 4870 900/3700 DDR5 , RAM A-Data 2x1024MB 800Mhz + 2x512MB Geil 800Mhz , HDD Baracuda 1TB SATA2 , DVD-RAM LG 4163b , Zdroj LC-Power 560W TITAN.
- saboo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Lamicz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Sry, ale toto se myslim vubec nehodi, vis, ona ta doba moc vtipna nebyla... A uprimne, ja toto nesnasim, kdyz to nekdo bere jako film nebo hru. To nebyla hra, to nebyl film, ta doba tu byla a nebylo to fajn. Howgh.
BTW: Sovetskej styl se znaci tim, ze byly elektronky?? To opravdu nechapu... Spis jsem mel pocit, ze to byl proste vyvoj. To je jak kdybys ted napsal, ze tato doba se znaci tranzistorem... Doba kremikova, ja vim...
BTW: Sovetskej styl se znaci tim, ze byly elektronky?? To opravdu nechapu... Spis jsem mel pocit, ze to byl proste vyvoj. To je jak kdybys ted napsal, ze tato doba se znaci tranzistorem... Doba kremikova, ja vim...
:: DESKA :: Asus A8V-XE (VIA K8T890) :: CPU :: AMD Athlon 64 3700+ :: VGA :: ATI Asus GF7600 512MB - passive solution :: RAM :: 4x 256MB Samsung :: HDD :: 80GB Maxtor PATA ::
- spirit64
- Mírně pokročilý

Každý občas neví wocogo a pořádně si neuvědomuje co kdy a jak bylo, ani filmy by nestačily, není tak jednoduché někomu to vysvětlit, tak ho nech moddovatLamicz píše:Sry, ale toto se myslim vubec nehodi, vis, ona ta doba moc vtipna nebyla... A uprimne, ja toto nesnasim, kdyz to nekdo bere jako film nebo hru. To nebyla hra, to nebyl film, ta doba tu byla a nebylo to fajn. Howgh.
- Kherberoz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
myslím si že celkem dobře vím o co tehdy šlo a vím že to nebylo nic pěkného
ale já to beru jako mod v tom stylu protože mě nenapadlo nic jiného ke kombinaci červené a černé
(třeba ve Wolfensteinovi visí všude na zdi hákové kříže a taky to nikdo neodsuzuje takže tak to vidím , nebo na plastikových modelech bys určitě taky nějaké symboly našel prostě to chci udělat aby to vypadalo jako z té doby ikdyž zatím moc nápadů nemám ale něco už vymyslím )
teď se ale soustředím abych zvládnuj to větrání v kejsu a aby to bylo co nejmíň hlučné ten bok stejně budu ještě jednou stříkat tak potom se uvidí jestli tam dám něco jiného
ale já to beru jako mod v tom stylu protože mě nenapadlo nic jiného ke kombinaci červené a černé
(třeba ve Wolfensteinovi visí všude na zdi hákové kříže a taky to nikdo neodsuzuje takže tak to vidím , nebo na plastikových modelech bys určitě taky nějaké symboly našel prostě to chci udělat aby to vypadalo jako z té doby ikdyž zatím moc nápadů nemám ale něco už vymyslím )
teď se ale soustředím abych zvládnuj to větrání v kejsu a aby to bylo co nejmíň hlučné ten bok stejně budu ještě jednou stříkat tak potom se uvidí jestli tam dám něco jiného
- Lubitel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Cierno cervene???
hmmmmmmm napriklad Ferrrari. to bi bol pekny mod. zakladom by bolo mooooc kvalitne nastriekanie cervenej, sem tam logo, sem tam tahokov a mas to.
S tymto sovietskym nametom to nebude nic moc, len cierna skrina s kladivom a kosakom na bocnici. ked uz tak na prednu stranu minimalne Leninovu bustu a v jednom oku gombik zapinania a v druhom kontrolky zapnutia a HDD. no to som to uz prehnal, ale musis tam mat niekde poriadny putac, aby to possobilo.
hmmmmmmm napriklad Ferrrari. to bi bol pekny mod. zakladom by bolo mooooc kvalitne nastriekanie cervenej, sem tam logo, sem tam tahokov a mas to.
S tymto sovietskym nametom to nebude nic moc, len cierna skrina s kladivom a kosakom na bocnici. ked uz tak na prednu stranu minimalne Leninovu bustu a v jednom oku gombik zapinania a v druhom kontrolky zapnutia a HDD. no to som to uz prehnal, ale musis tam mat niekde poriadny putac, aby to possobilo.
kym to slape, tak je dobre
ked to zhory, je to v hajzli
ked to zhory, je to v hajzli
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Pánové, myslím, že není nutné zde polemizovat nad stylem této case. Pokud si máte co řici, tak jsou to SZ nebo ICQ, ale do threadu to netahejte. Je na autorovi, jaký styl si vybere. A i když to asi není nejlepší téma, tak se na tom dá zapracovat. Každopádně bych ocenil, kdyby jste spíše řešili propracování/nepropracování modu...