Obnovení mojeho MODu nyní v sovětském stylu :)

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Kherberoz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Obnovení mojeho MODu nyní v sovětském stylu :)

Příspěvek od Kherberoz »

je to zatím jen takový pokus budu na tom ještě pracovat časem udělám kvalitnější nástřik , už mám nachystanou redukci na 12 cm ventilátor na procák , umělohmotnou trubku dopředu na nasávání ... budu na tom postupně pracovat
jinak chci upozornit že nejsem nějaký fanda komunismu ale na ten kejs mi to fakt sedlo :)

Obrázek
no_-_name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no_-_name »

a z druhy strany gravir lenina do plexiskla ! to by bylo neco :)
Perfect_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Perfect_ »

Hm, sry, ale hrozný :(. Nesnáším ten znak co máš napravo, okno má takovej divnej tvar, ale aspoň to nemá zas každej. Červená a černá je pěkná kombinace, ale no nevím. Co tě k tomu "stylu" vedlo?
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
JakubL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od JakubL »

No, vypadá to tak nějak divně. Docela ti to kazí ta díra vepředu. Taky ten nastřik nic moc, ale to už se chystáš napravit a to ti, myslím, dost pomůže.
Athlon 64 3000+ Venice 1,8@2,2GHz, DFI LANPartyUT NF4 Ultra-D, DDR 512MB PC 433 CL2.5 KINGMAX (2x), Asus N6600 TOP 128MB (400/900@580/1209), Samsung SpinPoint P Series SP2004C - 200GB NCQ SATA II, Fortron 350W, DVD ROM Toshiba
-- Charlie --
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od -- Charlie -- »

Mne se to nelibi je to des :(
LuckeR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LuckeR »

No k tomu nastreku : zbytocne si minul tie spreje ...
inac dufam ze s tim nieco spravis ten predok tam fakt treba nejaky ten fan... inac je to uplna kalsika ... az na ten znak na pravej bocnici :evil: a chyba tomu nejaky original napad ...
Oneeye_IO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oneeye_IO »

Stejně to budeš muset přestříkat jestli se schváli nějakej protikomunistickej zákon - to logo bude pak nezákoný :shock: :D

Jinak ty fotky nic moc ten srp a kladivo vypadá jako kdybys to sříkl mimo šablonu :(
PC: AMD Athlon II X4 640 :: Gelid Tranquillo :: Gigabyte GA-870A-UD3 rev. 2.1 :: Kingston DDR3 4GB :: Powercolor HD5750 SCS3 :: ESI Maya 44 :: Chieftec APS-500S :: Antec Three Hundred :: W7 x64
Lenovo X61: 1,8GHz :: 2GB
Miranda IM | Opera | Gimp | Inkscape | WWFSMD? I want to believe
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SleepY.664 »

To je spíš fantasy-sovětskej styl. Něco na způsob Red Alertu. A to SUX.
Kherberoz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kherberoz »

no bylo to dělané trochu narychlo šablonu jsem měl vystřiženou z tvrdého papíru na kterém byl nalepený měký s tím obrázkem takže se to kroutilo a ten sprej zajel i pod šablonu jinak myslím že ty mechaniky , šuplík a dírkovaný plech jsou nastříkané celkem dobře ten černý nástřik už je dost starý tak je i podle toho oklepaný a ta díra tam nemá být mám tu záslepku s tím dírkovaným plechem ale měl jsem foťák jen na chvilu a nestihl jsem ji spravit

jinak nějaké originální prvky doufám přibydou je to zatím jen začátek
ale k tomu znaku - mě se tam k tomu stylu celkem hodí nic lepšího mě zatím nenapadlo a když jo tak by ten obrázek byl dost složitý navíc když je HL mod , doom mod , ... tak proč by nemohl být i jeden sovětský prostě jen tak ze srandy ?
=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =WiSh= »

nooo kdyz opomenu esteticky dojem a muj osobni nazor na "vizual", musim uznat ze neco takovehlo asi uz dnes nikdo mit nebude... Mozna Grebenicek, Ransdorf, nebo Exner, ale tezko rict, ty budou mit spis scot (kul.pocitadlo pro ty mladsi :wink: ):lol: 8)

Zajimalo by me jak a cim jsi to strikal, ze se to takhle odira. Pouzil jsi zakladovku, lak, nebo si to suse ve dvou vrstvach nacpal primo na bednu...?
Perfect_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Perfect_ »

Potom, jestli můžu radit, bych to přestříkal i vevnitř... Toho loga se zbav a vymysli něco lepšího ;).
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
saboo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od saboo »

libi se mi ten napad. je to urcite originalni. ale jak uz tady zaznelo. ten pravej bok je fak hroznej a ta kombinace cerny s cervenou je fajn, ale neni cervena jako cervena. navic mi prijde i ten nastrik na prednich mriskach dost hroznej... jestli chces sovetskej styl, zkus dovnitr dat elektronky udelat to cely cerny srp a kladivo udelej jen na okne a malinky ( treba 2 cm ) a muzes dat cervenou lampu dovnitr.
JendaLinda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JendaLinda »

Objevil jsem zajímavé LEDky, které by se mohly hodit na tvůj mod. :lol:

Obrázek Obrázek
Co můžeš odložit na zítřek, odlož na pozítří.
mOOder
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

!

Příspěvek od mOOder »

haha taky ledky . zatim si nerek co to bude
PC 1: MB ASUS M2N-SLI Deluxe , CPU AMD Athlon 64 X2 4800+ EE @ 6100+, VGA Asus 4870 900/3700 DDR5 , RAM A-Data 2x1024MB 800Mhz + 2x512MB Geil 800Mhz , HDD Baracuda 1TB SATA2 , DVD-RAM LG 4163b , Zdroj LC-Power 560W TITAN.
saboo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od saboo »

no, ty ledky by mohli bejt nahore na levo a na pravo
Na střední jsem udělal 4 CESEMODY za zapas ( ne za sezonu za zapas )
Lamicz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamicz »

Sry, ale toto se myslim vubec nehodi, vis, ona ta doba moc vtipna nebyla... A uprimne, ja toto nesnasim, kdyz to nekdo bere jako film nebo hru. To nebyla hra, to nebyl film, ta doba tu byla a nebylo to fajn. Howgh.
BTW: Sovetskej styl se znaci tim, ze byly elektronky?? To opravdu nechapu... Spis jsem mel pocit, ze to byl proste vyvoj. To je jak kdybys ted napsal, ze tato doba se znaci tranzistorem... Doba kremikova, ja vim...
:: DESKA :: Asus A8V-XE (VIA K8T890) :: CPU :: AMD Athlon 64 3700+ :: VGA :: ATI Asus GF7600 512MB - passive solution :: RAM :: 4x 256MB Samsung :: HDD :: 80GB Maxtor PATA ::
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

Lamicz píše:Sry, ale toto se myslim vubec nehodi, vis, ona ta doba moc vtipna nebyla... A uprimne, ja toto nesnasim, kdyz to nekdo bere jako film nebo hru. To nebyla hra, to nebyl film, ta doba tu byla a nebylo to fajn. Howgh.
BTW: Sovetskej styl se znaci tim, ze byly elektronky?? To opravdu nechapu... Spis jsem mel pocit, ze to byl proste vyvoj. To je jak kdybys ted napsal, ze tato doba se znaci tranzistorem... Doba kremikova, ja vim...
Každý občas neví wocogo a pořádně si neuvědomuje co kdy a jak bylo, ani filmy by nestačily, není tak jednoduché někomu to vysvětlit, tak ho nech moddovat :)
Kherberoz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kherberoz »

myslím si že celkem dobře vím o co tehdy šlo a vím že to nebylo nic pěkného
ale já to beru jako mod v tom stylu protože mě nenapadlo nic jiného ke kombinaci červené a černé

(třeba ve Wolfensteinovi visí všude na zdi hákové kříže a taky to nikdo neodsuzuje takže tak to vidím , nebo na plastikových modelech bys určitě taky nějaké symboly našel prostě to chci udělat aby to vypadalo jako z té doby ikdyž zatím moc nápadů nemám ale něco už vymyslím )

teď se ale soustředím abych zvládnuj to větrání v kejsu a aby to bylo co nejmíň hlučné ten bok stejně budu ještě jednou stříkat tak potom se uvidí jestli tam dám něco jiného
Lubitel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lubitel »

Cierno cervene???
hmmmmmmm napriklad Ferrrari. to bi bol pekny mod. zakladom by bolo mooooc kvalitne nastriekanie cervenej, sem tam logo, sem tam tahokov a mas to.

S tymto sovietskym nametom to nebude nic moc, len cierna skrina s kladivom a kosakom na bocnici. ked uz tak na prednu stranu minimalne Leninovu bustu a v jednom oku gombik zapinania a v druhom kontrolky zapnutia a HDD. no to som to uz prehnal, ale musis tam mat niekde poriadny putac, aby to possobilo.
kym to slape, tak je dobre
ked to zhory, je to v hajzli
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Pánové, myslím, že není nutné zde polemizovat nad stylem této case. Pokud si máte co řici, tak jsou to SZ nebo ICQ, ale do threadu to netahejte. Je na autorovi, jaký styl si vybere. A i když to asi není nejlepší téma, tak se na tom dá zapracovat. Každopádně bych ocenil, kdyby jste spíše řešili propracování/nepropracování modu... :wink:
Odpovědět

Zpět na „Projekty“