Ati 9800 Pro - frekvence gpu a pameti

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

lupen
Nováček
Nováček

Příspěvek od lupen »

Musim říct že Losan v Ústí je na tom špatně,lidi tam jednají arogantně.Chyba tedy není ve firmě Losan ale opět v lidech.A komponenty má hodně draho,např:Saphire ATI 9800 Pro 380/340 v CComputeru 4 245kč a Losan to samy přes 4 900kč. A jedna perla,před 10 dni kdy sem kartu koupil bylo v ceníku 380/340 ale jedna výtka a najednou tam maj 320/290.Tohle přeci neni Pro verze ale non Pro
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Trochu jsme odbočili... další posty se budou týkat výhradně zadaného témata, děkuji.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
lupen
Nováček
Nováček

Příspěvek od lupen »

Dík všem za rady,ale podtaktovanost mé "PRO" verze není chyba hardwaru,ale prostě model s nižšími takty.Specifikace verze "PRO" byla špatně udávána v ceníku při nákupu,takže sem jen naletěl.Kupujte jen známé značky lidičky,jinak dopadnete jako já.
brazilterrorist
Nováček
Nováček

Příspěvek od brazilterrorist »

lupen píše:Dík všem za rady,ale podtaktovanost mé "PRO" verze není chyba hardwaru,ale prostě model s nižšími takty.Specifikace verze "PRO" byla špatně udávána v ceníku při nákupu,takže sem jen naletěl.Kupujte jen známé značky lidičky,jinak dopadnete jako já.
Jak naletěl? V ceníku bylo napsáno něco jinýho než jsi dostal-rozpor s kupní smlouvou=nárok na výměnu zboží nebo vrácení peněz. Nenech si **** na hlavu. Já už jsem se s tímhle taky párkrát setkal, proto si pro jistotu dělám kopie webovejch stránek od věcí který chci reklamovat, už se mi to 2x hodilo.
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“