řešení wifi připojení z Březové 79
10 metrů od okna mám cca 13 m vysoký stožár původně na anténu, z kterého vidím nádherně na VUT (červený velký panelák pokud se nepletu
tady je mapa s mým označením v judnrově. Můžete si to odálit atp aby jste viděli položení vůči brnu. (škoda že tam nejsou vrstevnice
Jinak jsem pod kopcem ze západu, takže na druhou stranu ee, ale zato nahoře na zahradě je slušně taky vidět, ale to by se asi prodlažilo vedení kabelu tak daleko. (a taky se tam bude stavět
Půjčím si od někoho digitál a vyfotím všechny rozhledy, co nejdřív bude možné. Zajímalo by mě tak orientačně kolik by stála vhodná anténa když si vezmu že je to hodně daleko, (a jestli je to vůbec možné, ale signál není ničím rušn, žádné stromy a tak), kabely, karta, a další věci co jsou k tomu potřebné.
Dalším problém by byl v providerovi, takže nejdřív jestli by to např s VUT fungovalo, abych si něco ndomluvil (to je taky otázka) a pak zjistil že to připojení ani nenavážu.
Dále pokud by jste věděli o vhodném providerovi na kterého bych mohl vidět (kraví hora např) tak řekněte !! dík
Děkuji za rady