utržená paměť na 9800 Pro

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Don
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don »

vubec bych to neresil... budes-li mit trochu rozumu tak tuhle vyhodis a koupis novou... tohle se proste nedela
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

sh píše:dal si GK do mrazaku atd?
to bych snad ani nezkousel pac by se tam mohla srazit voda a bylo by po grafice...
Woodpecker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Woodpecker »

je to jeho vec...at zkusi reklamaci...ale spis at uz si setri na novou... :roll:
MB: MSI K7N2 Delta2-Platinum CPU: Sempron 2600+ 1833MHz@2009MHz 1.7V(zatim :-) ) RAM:768MB GK: Sapphire R9800Pro@XT 128MB 378/676@400/730(flashnutej BIOS ale zmetek jadro proto tak malo...)
jaski
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jaski »

to je zajimavy.v jednom threadu tady radite jak znicit MB atd a pak to dete reklamovat(nerikam zepresne vy) aby vam to vymenili.tak nevim.radsi uz nebudu psat nic a zalezu na severni pol.uz nekoho vidim jak neco vlastni vinou znici a rekne si "no jo je to moje chyba" a ani tonezkusi reklamovat.
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

[CZ]mike píše:
sh píše:dal si GK do mrazaku atd?
to bych snad ani nezkousel pac by se tam mohla srazit voda a bylo by po grafice...
vtip?to se dela bezne a dela to tu nad kazdy , musi se to zabalit do antistataku a pak jeste nejakeho gigelitu a prdnout to do mrazaku. Pak to vyndat sundat chladic , nechat grafiku den na stole a hodit do PC , dela to tak pulka uzivatelu tohoto fora :wink:
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

aky je problem ?? vezmi brusny papier, osmirgluj spodok pamatoveho cipu, kvapni malicku kvapku na kartu uprostred ramceka a pritlac poriadne cip a nech je rovno...zataz to niecim na 10min a je vybavene...ak to urobis sikovne, sanca ze si to vsimnu je fakt minimalna :wink:
Alebo mi ju posli, ja ti to urobim a poslem nazad :roll: 8)
jaski
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jaski »

39
Spirit píše:aky je problem ?? vezmi brusny papier, osmirgluj spodok pamatoveho cipu, kvapni malicku kvapku na kartu uprostred ramceka a pritlac poriadne cip a nech je rovno...zataz to niecim na 10min a je vybavene...ak to urobis sikovne, sanca ze si to vsimnu je fakt minimalna :wink:
hm hm.nejak to udelam.ty by si ji chtel?leda tak si z ni odmontovat VGA silencer.nebo zbytek pameti :evil: a nebo R360?
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

Spirit píše:aky je problem ?? vezmi brusny papier, osmirgluj spodok pamatoveho cipu, kvapni malicku kvapku na kartu uprostred ramceka a pritlac poriadne cip a nech je rovno...zataz to niecim na 10min a je vybavene...ak to urobis sikovne, sanca ze si to vsimnu je fakt minimalna :wink:
a myslis ze to nezjistej?:) zalezi kde je kupovana ta karta , ale napr u LEVI obcas karty protahnou testerem :) takovej ten soft co vam vypise snad totalne vse :wink:
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

pravda, ako kde...ale skusil by som to urcite... :)
Ci by som ju chcel?? iba ak na ozdobu :-D
Rider008
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rider008 »

sh píše:
a myslis ze to nezjistej?:) zalezi kde je kupovana ta karta , ale napr u LEVI obcas karty protahnou testerem :) takovej ten soft co vam vypise snad totalne vse :wink:
A co na tom testeri uvidia? ? ?
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

jaski píše:jo je to zespoda.nema nozicky vedle ale pod sebou.vedou z ni dratky ale ty se vytrhaly i z desky.kdyby to nekdo umel s tim biosem tak at PLS poradi.musim nasetrit na new GK :evil:
ja bych tu pamet nalepil vterinakem spatky a nikdo nic nepozna :))
Woodpecker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

No nevim ale rekl bych ze bez ty pameti ani karta nenabehne...takze bych rekl ze ji zadnym testem na reklamacnim projizdet nebudou... :wink:
MB: MSI K7N2 Delta2-Platinum CPU: Sempron 2600+ 1833MHz@2009MHz 1.7V(zatim :-) ) RAM:768MB GK: Sapphire R9800Pro@XT 128MB 378/676@400/730(flashnutej BIOS ale zmetek jadro proto tak malo...)
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

Rider008 píše:
sh píše: a myslis ze to nezjistej?:) zalezi kde je kupovana ta karta , ale napr u LEVI obcas karty protahnou testerem :) takovej ten soft co vam vypise snad totalne vse :wink:
A co na tom testeri uvidia? ? ?
co?no je to podobny system testu jako mela napriklad 3DFX , kdy ti to projede celou kartu , vyzkousi vsechny rezimy karty , vypise ti jestli jadro bezi v frekvencich , vyzkousi ti to pameti , jestli bezi ve vsech rezimech atp , u 3DFX ti to napriklad vypisovalo jestli bezi obe jadra a v jakych rezimech ci jestli nebezi , proste si predstav soft , kterej ti otestuje tu kartu jak se rika do sroubku :wink:
Woodpecker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

kdyz mas treba spalenou kartu tak ji zadnej test neotestuje... :wink: a pokud mu jeste bezi at zkusi piezo zapalovac a pak uz je v poho kdyz dobre nalepi tu pamet... 8-)
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

Woodpecker píše:kdyz mas treba spalenou kartu tak ji zadnej test neotestuje... :wink: a pokud mu jeste bezi at zkusi piezo zapalovac a pak uz je v poho kdyz dobre nalepi tu pamet... 8-)
kdybys to cet , tak neni spalena a otazka je co to je spalena a kde , myslis , ze kdyz ti odejde treba jedna pamet , tak se pres diagnostickej soft nedozvis co s tim je?kazdopadne uz tu resime blbosti , jsou 2 moznosti , prvni prilepit pamet a zkusit vyreklamovat , druha tzv moralni hledisko nedelat to , ja beru variantu 1 za to stejne nic nedas... :twisted:
Don
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don »

no rek bych ze i das... uz tam nikdy nakupovat nepudes
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
Woodpecker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

sh píše:
Woodpecker píše:kdyz mas treba spalenou kartu tak ji zadnej test neotestuje... :wink: a pokud mu jeste bezi at zkusi piezo zapalovac a pak uz je v poho kdyz dobre nalepi tu pamet... 8-)
kdybys to cet , tak neni spalena a otazka je co to je spalena a kde , myslis , ze kdyz ti odejde treba jedna pamet , tak se pres diagnostickej soft nedozvis co s tim je?kazdopadne uz tu resime blbosti , jsou 2 moznosti , prvni prilepit pamet a zkusit vyreklamovat , druha tzv moralni hledisko nedelat to , ja beru variantu 1 za to stejne nic nedas... :twisted:

to ty to asi nectes...jak sem napsal pokud jeste bezi at zkusi piezo zapalovac...pokud mas znicenou jakoukoliv elektroniku elektrikou tak uz ji nijak otestovat nemuzes... :wink:
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

Pochopte konecne ze aj keby teoreticky ju testovali na testeri a keby teoreticky tester nebodaj vyhodil ze je pamat zla....tak co?? :roll: Si myslis ze tester napise ze zla pamat, dovod poskodenia utrhnutie?? :lol: OMG, ide tu jedine o to, ci ju tam dokaze prilepit tak, nech to bude autenticke a nebude sa dat zistit ze ten cip bol niekedy utrhnuty. Nic viac, nic menej. Sanca ze sa mu to podari zreklamovat je imho velka, tak ne sa posnazi ten cip tam dat a nech to posle na reklamaciu. Prinajhorsom bude pokuta za neopravnenu reklamaciu. To zvykne byt okolo 300sk... Myslim ze ten risk zato stoji, pretoze nova grafika staji 5 litrov :wink: A vzdy sa da hadat s predajcom ze o ziadnom poskodeni nic neviem atd... Takze neviem co autor este riesi... Ak sa ti to nepodari nebodaj zreklamovat alebo to z nejakeho dovodu neurobis, rad ju od teba kupim za symbolicku sumu...do vytrinky, rad zbieram pekne karty 8)
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“