utržená paměť na 9800 Pro
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Don
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
vubec bych to neresil... budes-li mit trochu rozumu tak tuhle vyhodis a koupis novou... tohle se proste nedela
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
- [CZ]mike
- Mírně pokročilý

-
- Woodpecker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- jaski
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
vtip?to se dela bezne a dela to tu nad kazdy , musi se to zabalit do antistataku a pak jeste nejakeho gigelitu a prdnout to do mrazaku. Pak to vyndat sundat chladic , nechat grafiku den na stole a hodit do PC , dela to tak pulka uzivatelu tohoto fora[CZ]mike píše:to bych snad ani nezkousel pac by se tam mohla srazit voda a bylo by po grafice...sh píše:dal si GK do mrazaku atd?
- Spirit
- Středně pokročilý

-
aky je problem ?? vezmi brusny papier, osmirgluj spodok pamatoveho cipu, kvapni malicku kvapku na kartu uprostred ramceka a pritlac poriadne cip a nech je rovno...zataz to niecim na 10min a je vybavene...ak to urobis sikovne, sanca ze si to vsimnu je fakt minimalna
Alebo mi ju posli, ja ti to urobim a poslem nazad

Alebo mi ju posli, ja ti to urobim a poslem nazad
- jaski
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
39
a nebo R360?
hm hm.nejak to udelam.ty by si ji chtel?leda tak si z ni odmontovat VGA silencer.nebo zbytek pametiSpirit píše:aky je problem ?? vezmi brusny papier, osmirgluj spodok pamatoveho cipu, kvapni malicku kvapku na kartu uprostred ramceka a pritlac poriadne cip a nech je rovno...zataz to niecim na 10min a je vybavene...ak to urobis sikovne, sanca ze si to vsimnu je fakt minimalna![]()
Alebo mi ju posli, ja ti to urobim a poslem nazad![]()
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
a myslis ze to nezjistej?:) zalezi kde je kupovana ta karta , ale napr u LEVI obcas karty protahnou testeremSpirit píše:aky je problem ?? vezmi brusny papier, osmirgluj spodok pamatoveho cipu, kvapni malicku kvapku na kartu uprostred ramceka a pritlac poriadne cip a nech je rovno...zataz to niecim na 10min a je vybavene...ak to urobis sikovne, sanca ze si to vsimnu je fakt minimalna![]()
- Spirit
- Středně pokročilý

-
- Rider008
- Začátečník

A co na tom testeri uvidia? ? ?sh píše:a myslis ze to nezjistej?:) zalezi kde je kupovana ta karta , ale napr u LEVI obcas karty protahnou testeremSpirit píše:aky je problem ?? vezmi brusny papier, osmirgluj spodok pamatoveho cipu, kvapni malicku kvapku na kartu uprostred ramceka a pritlac poriadne cip a nech je rovno...zataz to niecim na 10min a je vybavene...ak to urobis sikovne, sanca ze si to vsimnu je fakt minimalna![]()
takovej ten soft co vam vypise snad totalne vse
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Woodpecker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No nevim ale rekl bych ze bez ty pameti ani karta nenabehne...takze bych rekl ze ji zadnym testem na reklamacnim projizdet nebudou... 
MB: MSI K7N2 Delta2-Platinum CPU: Sempron 2600+ 1833MHz@2009MHz 1.7V(zatim
) RAM:768MB GK: Sapphire R9800Pro@XT 128MB 378/676@400/730(flashnutej BIOS ale zmetek jadro proto tak malo...)
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
co?no je to podobny system testu jako mela napriklad 3DFX , kdy ti to projede celou kartu , vyzkousi vsechny rezimy karty , vypise ti jestli jadro bezi v frekvencich , vyzkousi ti to pameti , jestli bezi ve vsech rezimech atp , u 3DFX ti to napriklad vypisovalo jestli bezi obe jadra a v jakych rezimech ci jestli nebezi , proste si predstav soft , kterej ti otestuje tu kartu jak se rika do sroubkuRider008 píše:A co na tom testeri uvidia? ? ?sh píše: a myslis ze to nezjistej?:) zalezi kde je kupovana ta karta , ale napr u LEVI obcas karty protahnou testeremtakovej ten soft co vam vypise snad totalne vse
- Woodpecker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
kdyz mas treba spalenou kartu tak ji zadnej test neotestuje...
a pokud mu jeste bezi at zkusi piezo zapalovac a pak uz je v poho kdyz dobre nalepi tu pamet... 
) RAM:768MB GK: Sapphire R9800Pro@XT 128MB 378/676@400/730(flashnutej BIOS ale zmetek jadro proto tak malo...)
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
kdybys to cet , tak neni spalena a otazka je co to je spalena a kde , myslis , ze kdyz ti odejde treba jedna pamet , tak se pres diagnostickej soft nedozvis co s tim je?kazdopadne uz tu resime blbosti , jsou 2 moznosti , prvni prilepit pamet a zkusit vyreklamovat , druha tzv moralni hledisko nedelat to , ja beru variantu 1 za to stejne nic nedas...Woodpecker píše:kdyz mas treba spalenou kartu tak ji zadnej test neotestuje...a pokud mu jeste bezi at zkusi piezo zapalovac a pak uz je v poho kdyz dobre nalepi tu pamet...
- Don
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
no rek bych ze i das... uz tam nikdy nakupovat nepudes
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
- Woodpecker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
sh píše:kdybys to cet , tak neni spalena a otazka je co to je spalena a kde , myslis , ze kdyz ti odejde treba jedna pamet , tak se pres diagnostickej soft nedozvis co s tim je?kazdopadne uz tu resime blbosti , jsou 2 moznosti , prvni prilepit pamet a zkusit vyreklamovat , druha tzv moralni hledisko nedelat to , ja beru variantu 1 za to stejne nic nedas...Woodpecker píše:kdyz mas treba spalenou kartu tak ji zadnej test neotestuje...a pokud mu jeste bezi at zkusi piezo zapalovac a pak uz je v poho kdyz dobre nalepi tu pamet...
to ty to asi nectes...jak sem napsal pokud jeste bezi at zkusi piezo zapalovac...pokud mas znicenou jakoukoliv elektroniku elektrikou tak uz ji nijak otestovat nemuzes...
- Spirit
- Středně pokročilý

-
Pochopte konecne ze aj keby teoreticky ju testovali na testeri a keby teoreticky tester nebodaj vyhodil ze je pamat zla....tak co??
Si myslis ze tester napise ze zla pamat, dovod poskodenia utrhnutie??
OMG, ide tu jedine o to, ci ju tam dokaze prilepit tak, nech to bude autenticke a nebude sa dat zistit ze ten cip bol niekedy utrhnuty. Nic viac, nic menej. Sanca ze sa mu to podari zreklamovat je imho velka, tak ne sa posnazi ten cip tam dat a nech to posle na reklamaciu. Prinajhorsom bude pokuta za neopravnenu reklamaciu. To zvykne byt okolo 300sk... Myslim ze ten risk zato stoji, pretoze nova grafika staji 5 litrov
A vzdy sa da hadat s predajcom ze o ziadnom poskodeni nic neviem atd... Takze neviem co autor este riesi... Ak sa ti to nepodari nebodaj zreklamovat alebo to z nejakeho dovodu neurobis, rad ju od teba kupim za symbolicku sumu...do vytrinky, rad zbieram pekne karty