TYAN Tomcat K8E (nF4 Pro) - zkusenosti?
Moderátor: Eddward
- Svobik7
- Nováček

-
TYAN Tomcat K8E (nF4 Pro) - zkusenosti?
Slyseli ste uz o této desce? Nasel sem ji ve FOxu a pisou tam ze je 100% kompatibylní s AMD Opteronem s939 řada 1xx. Nevíte jestli je to opravdu 100% nebo zase jen naky busines trik. Jinak bych si jednu vzal.
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- fanik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Janosik
- Nováček

-
2all : ked stuknes tu : www.tyan.sk a zavolas na tie cisla dozvies sa zase o trochu viac 
AMD Opteron 2 x 246 { 2 x 2 ghz } @ 2 x 2,2 Ghz , mobo : Tyan Thunder K8WE atx ext format , ram : 4 x 512 mb cl 3 , hard drive : Maxtor 160 GB 8 mb cache sata , DVD RW : Teac , PSU : Tagan 480 W
- snapcase
- Začátečník

alebo rovno tuknes sem:Janosik píše:2all : ked stuknes tu : www.tyan.sk a zavolas na tie cisla dozvies sa zase o trochu viac
http://www.tyan.sk/systemboards/s2865.html
otazka je,co od tej dosky ocakavas?ak oc,tak nevidim jediny dovod ist do nevyskusanej dosky s tajomnym nazvom.100% kompatibilnu mas aj DFI len to chce novy bios.a ta je dokonca lacnejsia....
"So when hell is at the gates, who will stand and meet the waves
and take the fight to their graves to end the dark campaign?"
♪♫last.fm♫♪
♪♫last.fm♫♪
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
to je prave ten omylsnapcase píše:alebo rovno tuknes sem:Janosik píše:2all : ked stuknes tu : www.tyan.sk a zavolas na tie cisla dozvies sa zase o trochu viac
http://www.tyan.sk/systemboards/s2865.html
otazka je,co od tej dosky ocakavas?ak oc,tak nevidim jediny dovod ist do nevyskusanej dosky s tajomnym nazvom.100% kompatibilnu mas aj DFI len to chce novy bios.a ta je dokonca lacnejsia....
- snapcase
- Začátečník

no,ale o com hovoris je na default.pochybujem,ze si niekto len tak dovoli pretaktovat server...
ja hovorim o tom,ze nieje vyskusana kombinacia jednoprocesorova doska a opteron,oboje overclocked...co sa napr o dfi neda povedat...
p.s.:u nas sa zakupit daju,pozri ten odkaz co som hodil,resp. cennik na hlavnej stranke...tato doska stoji 9500,-sk oproti necelym 6000,- za DFI....
ja hovorim o tom,ze nieje vyskusana kombinacia jednoprocesorova doska a opteron,oboje overclocked...co sa napr o dfi neda povedat...
p.s.:u nas sa zakupit daju,pozri ten odkaz co som hodil,resp. cennik na hlavnej stranke...tato doska stoji 9500,-sk oproti necelym 6000,- za DFI....
♪♫last.fm♫♪
♪♫last.fm♫♪
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ja to myslim jinak samozrejme ne OC !! to za prve a za druhe co se tyce te dostupnosti , je neco jineho par shopu v CR nez celorepublikovy prodej ve vsech kramech jako v DE , u nas taky sezenes napriklad Enermaxi ale v jakem zastoupeni tady a v jakem za hranicema?to je diametralni , takhle jsem to myslel , co se tyce OC tak DFI , co se tyce kvality , stability TYANsnapcase píše:no,ale o com hovoris je na default.pochybujem,ze si niekto len tak dovoli pretaktovat server...
p.s.:u nas sa zakupit daju,pozri ten odkaz co som hodil...
- snapcase
- Začátečník

tak to s tebou suhlasim,ale dovolim si oponovat v tom,ze cena,podla mna,nie je adekvatna za tu stabilitu.na default by som si za menej penazi vedel predstavit v mojom pocitaci trebars abit ci asus,mozno nejaku exotiku ala BFG a spol...
ale v zasade s tebou suhlasim...urcite su to kvalitne dosky podla dostupnych informacii..
ale v zasade s tebou suhlasim...urcite su to kvalitne dosky podla dostupnych informacii..
♪♫last.fm♫♪
♪♫last.fm♫♪
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
tam je stabilita a stabilita , kdyz si srovnas stabilitu TYANu a zminovyneho ASUSu atp , tak to opravdu nejde srovnat , toto je reseni od Tyanu , ktere se pouziva v pripade ze nemas cash na server atp , pokud vim tak se dokonce vyvyji reseni pro SAN a to uz neco znamena ! ja osobne pokud bych stavel nejaky server a nemel na reseni alias s940 + ecc atp sahl bych po Tyanu , jelikoz mam jistotu stability , zadne padani , zadna nekompatiblita atpsnapcase píše:tak to s tebou suhlasim,ale dovolim si oponovat v tom,ze cena,podla mna,nie je adekvatna za tu stabilitu.na default by som si za menej penazi vedel predstavit v mojom pocitaci trebars abit ci asus,mozno nejaku exotiku ala BFG a spol...