Hláška: IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL při instalaci XP
Moderátor: Loki5567
- cormack
- Začátečník

Hláška: IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL při instalaci XP
Koupil jsem si novou skříň a nahodil jsem ji.
Poté jsem vyměnil MoBo Asus za DFI a nastartuju a při nájezdu do Woken se odjevila milá BSOD.
Tak jsem si řekl, že bude lepší přeinstalovat Wokna.
Instaluji Wokna a při instalaci (asi v polovině) se objeví BSOD s hláškou: IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL.
PC nemám nataktovaný.
Akorát jsem tady četl, že to může být taktlá grafika. Já ji měl taktlou, ale v RivaTuneru. Proto předpokládám, že při reinstalaci se vrátila do původních taktů, nebo ne?
Nestalo se někomu z Vás něco podobného?
Díky za rady.
Poté jsem vyměnil MoBo Asus za DFI a nastartuju a při nájezdu do Woken se odjevila milá BSOD.
Tak jsem si řekl, že bude lepší přeinstalovat Wokna.
Instaluji Wokna a při instalaci (asi v polovině) se objeví BSOD s hláškou: IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL.
PC nemám nataktovaný.
Akorát jsem tady četl, že to může být taktlá grafika. Já ji měl taktlou, ale v RivaTuneru. Proto předpokládám, že při reinstalaci se vrátila do původních taktů, nebo ne?
Nestalo se někomu z Vás něco podobného?
Díky za rady.
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Spíš bych to videl na nekompatibilitu pametí s deskou. Bude třeba to otestovat.... Nejdřív memtest a pokud neobjeví chyby, tak tam stejne zkus jiny pameti, připadne to poladit v biosu.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- cormack
- Začátečník

Protože jsem si už nevěděl rady, dal jsem tam zpátky Asuse a bylo to pořád stejný. Takže paměti to nebudou, protože jely na Asusu OK. Spíš mě zajímá zda tam není konflikt zařízení.Sentenced píše:Spíš bych to videl na nekompatibilitu pametí s deskou. Bude třeba to otestovat.... Nejdřív memtest a pokud neobjeví chyby, tak tam stejne zkus jiny pameti, připadne to poladit v biosu.
Nemohla by to mít na svědomí třeba zvukovka? Mám audigy v nejspodnějším PCI slotu.
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- cormack
- Začátečník

- Budulman
- Začátečník

-
- cormack
- Začátečník