Cold War

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Cold War

Příspěvek od Thellwin »

Dnes vyšlo demo na tuhle hru, osobně jsem na ní dost zvědavej (stejně tak na hru Chameleon od IS) ...

DEMO 403MB

Screenshoty

Preview Tady a Tady

Už nevím kde přesně jsem to četl, ale hra je poměrně náročná na HW. Už stahuju, tak sem potom doplním dojmy :)

EDIT : WTF ? :x proč je ta sra.ka jménem StarForce cpaná už i do demoverzí ???
Goldnoob team proud member!
EllE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od EllE »

Dohral jsem plnou a zas tak spatny to nebylo... par originalnich napadu, ale jinak docela nuda. Ale zase v obchodech to tolik nestoji ze :)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Aha, jsem tady na to úplně zapomněl, potože se mi tu hru nepodařilo rozject a nějak jsem neměl náladu to hned řešit ... :(

Zapnu to (demo) na chvilku zčerná obrazovka a jsem zpátky ve woknech.
Goldnoob team proud member!
Tregli
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tregli »

Neco malo sem o tom cetl, tak doufam ze to bude dobry.
Intel E2140 @ 3,2GHz + AC Freezer 7 pro ::: Msi Neo2-FIR ::: GeForce GTS250 + Accelero S1 ::: 2x2GB Corsair+2x1GB Geil DDR2 800MHz ::: Samsung 750GB+WD 320GB SATA+250GB Seagate FreeAgent ::: DVD-RW Samsung SH-S813L ::: SB Audigy 2 ::: Genius Home Theater 5.1 ::: monitor Benq E2200HDA ::: Logitech G5 + Ultra X::: HP Deskjet 3820 ::: Case CM Centurion 590 ::: Corsair HX520W ::: 4x AC Artic Fan ::: Vista Business 64bit
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Tak už pařim a musím říct,že mě to zatím nezklamalo.Cold War i Chameleon se zkrátka povedli (můj názor-nekřičte všichni :wink: ).Já si to zase užívám po svym,pomalu,potichu,tak jak to po mě chtěj a jak se stealth má hrát a je to zkrátka pěkný.Hlavně rentgen.foťák a kombinovaní předmětů,čímž si vytváříte vlastní gadgets se mi moc líbí.Všechno se hodí-plechovky,plast.láhve,šroubky,mince,budíky,hadry,ze všeho co najdu se dá poskládat nějaká vychytávka a takový nápady ja cením,tím spíš že je to ČESKÁ HRA!!!Příběh ze studený války,co víc si člověk může přát,v mauzoleu leží opravdovej Lenin,ten se vývojářům zdařil.Grafika nevtíravá,žádný omalovánky,barvy jsou pojaty vcelku realisticky.Zajímavý je,že se tam vůbec nenastavujou detaily,textury,stíny,nasvětlování-nic,jen na začátku při prvním spuštění se nastaví rozlišení a jedem.Na mé sestavě jsem dal tedy (jak jsem měl vyzkoušeno z dema) 1600x1200,na kartě zapnul 4xFSAA,8xAF a hra jede 70-100 fps,což je luxus,řekl bych.Dál vás to s fps nepustí.Rovněž je ale zajímavý,že i když se ty detaily nenastavujou,hra vypadá báječně (opět pouze můj názor).Tak jako Splinter to vystínovaný teda není,ale jsem tolerantní tvor,jinak zbytek je moc hezkej,nasvětlení,odlesky,textury a postava hlavního hrdiny,tedy mě,ta je dost dobrá.Zvuky bezvadný,hlavně teď,co mám X-Fi je to úplně o něčem jiném,CW podporuje EAX 3.0.Ovládání jako v SC,ještě jsem si to překonfiguroval,takže v tom nemám NHL a SC i CW hraju na stejném ovládání,zkrátka pohoda,jsem spokojen a dobře se bavím,kdo má rád STEALTH-vřele doporučuju,ale ne aby na mě lítaly šutry z monitoru až je po mě budete házet,kdyby se vám to nelíbilo.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“