Tak už pařim a musím říct,že mě to zatím nezklamalo.Cold War i Chameleon se zkrátka povedli (můj názor-nekřičte všichni

).Já si to zase užívám po svym,pomalu,potichu,tak jak to po mě chtěj a jak se stealth má hrát a je to zkrátka pěkný.Hlavně rentgen.foťák a kombinovaní předmětů,čímž si vytváříte vlastní gadgets se mi moc líbí.Všechno se hodí-plechovky,plast.láhve,šroubky,mince,budíky,hadry,ze všeho co najdu se dá poskládat nějaká vychytávka a takový nápady ja cením,tím spíš že je to ČESKÁ HRA!!!Příběh ze studený války,co víc si člověk může přát,v mauzoleu leží opravdovej Lenin,ten se vývojářům zdařil.Grafika nevtíravá,žádný omalovánky,barvy jsou pojaty vcelku realisticky.Zajímavý je,že se tam vůbec nenastavujou detaily,textury,stíny,nasvětlování-nic,jen na začátku při prvním spuštění se nastaví rozlišení a jedem.Na mé sestavě jsem dal tedy (jak jsem měl vyzkoušeno z dema) 1600x1200,na kartě zapnul 4xFSAA,8xAF a hra jede 70-100 fps,což je luxus,řekl bych.Dál vás to s fps nepustí.Rovněž je ale zajímavý,že i když se ty detaily nenastavujou,hra vypadá báječně (opět pouze můj názor).Tak jako Splinter to vystínovaný teda není,ale jsem tolerantní tvor,jinak zbytek je moc hezkej,nasvětlení,odlesky,textury a postava hlavního hrdiny,tedy mě,ta je dost dobrá.Zvuky bezvadný,hlavně teď,co mám X-Fi je to úplně o něčem jiném,CW podporuje EAX 3.0.Ovládání jako v SC,ještě jsem si to překonfiguroval,takže v tom nemám NHL a SC i CW hraju na stejném ovládání,zkrátka pohoda,jsem spokojen a dobře se bavím,kdo má rád STEALTH-vřele doporučuju,ale ne aby na mě lítaly šutry z monitoru až je po mě budete házet,kdyby se vám to nelíbilo.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN