ATi Asus Radeon 9200SE
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Jandjaj
- Nováček

-
ATi Asus Radeon 9200SE
Kamarad ma porblem s touhle kartou.Kdyz chce spusti novjejší hry tak mu padaj(Nhl 2006,Betlfild 2 atd.) Jedina hra co mu jde je HoMM 3.Koukal jsem se tady ve foru a vyskoušel jsem přeinstalovat ovladače (nejnovější Omega) nic to neudělalo, ale zjistil jsem že AGP běží na 4x.Ma to na Pentiun4 2 a neco Ghz.Windowsi ma WinXP SP2 Pro.Ja jsem mu radila ať jí zahodí a koupí si novou ,ale teď nema vatu tak si koupí pěknou P.č. .J.J.
- no-X
- Středně pokročilý

- AberF
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: ATi Asus Radeon 9200SE
Nejnovejsi ovladace jsou vetsinou na nic. Brachovi nebezelo take NHL 2006 na Ati 9600pro. Taky zkousel nejnovejsi ovladace, ale na kterych to bezi sou orig. Catalysty z 9/2004. Obcas je lepsi sahnout na nejaky starsi dvd ze score, levelu atd., nez tam cpat furt novejsi a novejsi.Jandjaj píše:.Koukal jsem se tady ve foru a vyskoušel jsem přeinstalovat ovladače (nejnovější Omega) nic to neudělalo
- zombux
- Odborník PCT

Re: ATi Asus Radeon 9200SE
nesouhlas. hlavně u ATi jsou poslední ovladače vždycky krok dopředu, nějaká bota se děje jen opravdu výjimečně. narozdíl od nvidie která ve věci ovladačů maximálně suxxxAberF píše:Nejnovejsi ovladace jsou vetsinou na nic. Brachovi nebezelo take NHL 2006 na Ati 9600pro. Taky zkousel nejnovejsi ovladace, ale na kterych to bezi sou orig. Catalysty z 9/2004. Obcas je lepsi sahnout na nejaky starsi dvd ze score, levelu atd., nez tam cpat furt novejsi a novejsi.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

//btw - Jediný "problém" s NHL je ten, že je potřeba v driverech povolit vertikální synchronizaci. NHL a vlastně vše od EASports jsou hodně komerční hry, tím chci říct, že fungují skvěle na všem možném.
Ve tvém případě bych příčinu nefunkčnosti hledal někde jinde, než v ovladačích grafických karet ATi, které jsou každou vydanou verzí oprvavdu lepší a kompatibilnější.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- niatheppe
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: