ATi Asus Radeon 9200SE

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Jandjaj
Nováček
Nováček

ATi Asus Radeon 9200SE

Příspěvek od Jandjaj »

Kamarad ma porblem s touhle kartou.Kdyz chce spusti novjejší hry tak mu padaj(Nhl 2006,Betlfild 2 atd.) Jedina hra co mu jde je HoMM 3.Koukal jsem se tady ve foru a vyskoušel jsem přeinstalovat ovladače (nejnovější Omega) nic to neudělalo, ale zjistil jsem že AGP běží na 4x.Ma to na Pentiun4 2 a neco Ghz.Windowsi ma WinXP SP2 Pro.Ja jsem mu radila ať jí zahodí a koupí si novou ,ale teď nema vatu tak si koupí pěknou P.č. .J.J.
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Ať zkusí zlepšit chlazení a vypnout fast-writes. A hlavně mu řekni, ať příště nekupuje 64bit sh*ty.
Nejlepší moderátor ve výslužbě
AberF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: ATi Asus Radeon 9200SE

Příspěvek od AberF »

Jandjaj píše:.Koukal jsem se tady ve foru a vyskoušel jsem přeinstalovat ovladače (nejnovější Omega) nic to neudělalo
Nejnovejsi ovladace jsou vetsinou na nic. Brachovi nebezelo take NHL 2006 na Ati 9600pro. Taky zkousel nejnovejsi ovladace, ale na kterych to bezi sou orig. Catalysty z 9/2004. Obcas je lepsi sahnout na nejaky starsi dvd ze score, levelu atd., nez tam cpat furt novejsi a novejsi.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: ATi Asus Radeon 9200SE

Příspěvek od zombux »

AberF píše:Nejnovejsi ovladace jsou vetsinou na nic. Brachovi nebezelo take NHL 2006 na Ati 9600pro. Taky zkousel nejnovejsi ovladace, ale na kterych to bezi sou orig. Catalysty z 9/2004. Obcas je lepsi sahnout na nejaky starsi dvd ze score, levelu atd., nez tam cpat furt novejsi a novejsi.
nesouhlas. hlavně u ATi jsou poslední ovladače vždycky krok dopředu, nějaká bota se děje jen opravdu výjimečně. narozdíl od nvidie která ve věci ovladačů maximálně suxxx :sigh:
ignorelist: kremrole a dezoláti
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

//btw - Jediný "problém" s NHL je ten, že je potřeba v driverech povolit vertikální synchronizaci. NHL a vlastně vše od EASports jsou hodně komerční hry, tím chci říct, že fungují skvěle na všem možném. :) Ve tvém případě bych příčinu nefunkčnosti hledal někde jinde, než v ovladačích grafických karet ATi, které jsou každou vydanou verzí oprvavdu lepší a kompatibilnější.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
niatheppe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niatheppe »

Co se týče toho BF2, tak pokud neni napatchovanej tak na tý kartě nepojede, protože podporuje jen directy 8.1.
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“