Leadtek WinFast A400 GT TDH 256MB DDR3-Tipy,triky,skusenosti

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Streethawk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Streethawk »

Shit píše:2 K!ll3r: Včera jsem se měl v prackách obě, zkoušeno, trvám na svým :oops: . Je fakt, že MSI používá 2 typy větráků - buď "turbínu" nebo "klasiku". Ta turbína je hlučnější...... já měl na mysli "klasickej větrák" :roll: . (6800GT od MSI existuje na upraveným PCB 6800 - tu myslím, nebo na PCB Ultry a ta má "turbínu".) :roll:

KASLI NA TO shit PRE TEBA BUDE VZDY NAJLEPSI MSI a pre mna zase LEADTEK kazdy zrejme budeme mat svoju pravdu!!! :wink:

Ja tam rozdiely v hluku az take strasne nevidim vseobecne karty GF6800GT,ULTRA su hlucnejsie ako kedysi S3,TNT2,GF2,GF3,4 a tak !!!

A to niesom hluchy mam VYBORNY sluch!!! :wink:
ASUS P5B Deluxe, C2D E6300@3,01Ghz (Scythe Ninja rev.B), 2x2GB DDR2 1000Mhz(PATRIOT), ASUS EAH4850/HTDI 512MB DDR3, SB Audigy4 + M-Audio speakers, WD Caviar SATA3 1TB + WD Caviar SATA2 250GB, DVDRW Samsung SH-S203B, DVD-ROM ASUS, FDD Sony, LCD ASUS VW246H (16:9, 24", 1080p), Zdroj: Seasonic S12, 500W
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Streethawk píše:A to niesom hluchy mam VYBORNY sluch!!! :wink:
No... :oops: Kdybych je neměl obě v rukou..... Je to jedno, oboje jsou výborný grafiky. :roll:
Streethawk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Mate niekto skusenosti z preflashovanim tejto grafiky ULTRA biosom!!!
Alebo viete aspon povedat ci to ide,a bude funkcne?
Neskusam pokial niekto nepotvrdi funkcnost!!!
Samozrejme mam na mysli tuto konkretnu kartu a aj biosy teda Leadtek!!!
ASUS P5B Deluxe, C2D E6300@3,01Ghz (Scythe Ninja rev.B), 2x2GB DDR2 1000Mhz(PATRIOT), ASUS EAH4850/HTDI 512MB DDR3, SB Audigy4 + M-Audio speakers, WD Caviar SATA3 1TB + WD Caviar SATA2 250GB, DVDRW Samsung SH-S203B, DVD-ROM ASUS, FDD Sony, LCD ASUS VW246H (16:9, 24", 1080p), Zdroj: Seasonic S12, 500W
Streethawk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Streethawk píše:Mate niekto skusenosti z preflashovanim tejto grafiky ULTRA biosom!!!
Alebo viete aspon povedat ci to ide,a bude funkcne?
Neskusam pokial niekto nepotvrdi funkcnost!!!
Samozrejme mam na mysli tuto konkretnu kartu a aj biosy teda Leadtek!!!

Nikto nic, len nehovorte ze to este nikoho nenapadlo???
Poradte dake skusenosti z niecim podobnym!!!
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

proc bys chtel flashovat bios?nevidim smysl :wink:
=AW=SWAT.cz
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =AW=SWAT.cz »

Mě to napadlo....... :lock:
AMD 64 3000+ winchester(socket 939),Zalman CNPS 7000B-CU,MSI K8N Neo2-54G,2x512MB DDR/566 A-DATA ,160GB SATA+40GBHDD,Inno3D GF6800GT 256MB,400W zdroj,DVD-RW Lite-On SOHW 832s,DVD ROM Toshiba SD-M1612
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

to streethawk: no pokud karta funguje jak ma, de dobre taktit, tak taky nevidim duvod.
jinak pouzivas winfoxe? me to nejak blblo s teplotami, kdyz sem vyskocil z 3D do woken, takze ho nemam aktivni.
ale zkousel sem pres winfox casovac vypinani PC a nepovedlo se mi to rozchodit, nevis jak na to? mas s nim vseobecne nake dobre zkusenosti?
Toshiba P100-10P

******** http://www.kuavikphoto.zde.cz ********
Streethawk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

2 K!ller:

Chcel by som to iba vyskusat ako by sa to spravalo!!!
Takty,Pri boote, OC a pod.
:wink:
Tak skusal to uz niekto?

PS: Niekto tu uz mal problem z GT-ckom od INNO3D a chcel to riesit prave preflashovanim biosu od ineho vyrobcu.
Takze neviem ci je to mozne ale aj tak som zvedavy! :)
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

leadtek suxxx

Příspěvek od kuavik »

zajimalo by me proc tato karta (6800gt leadtek) tak drasticky zlevnila oproti ostatnim 6800gt, je o cca 2000-2500 levnejsi.
je to strategicky tah leadteku?
mno me se ted nabizi i jine reseni (ze by spatna kvalita ?), tuhle kartu jsem tu opravdu vychvalil a je pravda, ze mi jela naprosto skvele (jak vykon, tak nizka hlucnost a nizke teploty), proste jsem byl spokojeny.
po pul roce karta odesla (ani za sebou nezavrela dvere :) ), za 14 dnu prisla nova z reklamacky a po 10min v 3d prd a artefakty jako svina a konec, 2 reklamace trvala asi 10 dnu a jen jsem kartu strcil do kompu uz v biosu bylo zle (nutno podotknout, ze uz od 1. pohledu nova rozhodne nebyla, zasla med a ohnute 2 packy drzici pasiv,
ted je na 3. reklamaci a uz me ani neprekvapi, jestli opet prijde sunt, vlastne za normalnich okolnosti by me to asi potesilo, protoze se jedna uz o treti reklamaci a tak bych mel narok na penize, mno ale problem je ta cena, fakt smula :(
tot muj kratky pribeh,
nechci zde flamovat ci co, at si kazdy udela sam svuj nazor

jeste bych chtel upozornit, ze problem s kartou nezpusobila zadna jina komponenta, karta z 2. reklamace uz byla zkousena na jine desce, a zdroj mam zmereny a je stabilni,
zdar a silu
Toshiba P100-10P

Dimm
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dimm »

To je docela zajímavá teorie, můžu se zeptat kde jsi tu kartu koupil třeba je to jen obchodem, o něčem už svěčí to že ti dali použitou nebo omlacenou kartu. Já v to teda doufam protože jsem si ji chtěl koupit a všude ji tak chváli.(Chtělo by to posouzení někoho kdo ji má již déle). To stou cenou si myslim že to je marketingoví trik, hodně lidí si ji teď objednalo přitom není nikdě k sehnání. A v některých obchodech se opět postupně zdražuje.Tak nevím.
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

zamerne jsem uvedl, at si kazdy udela nazor sam, je mozne ze mam jen opravdu smulu,
karta je z levi ,coz si myslim je pomerne schopny dodavatel,
at je to tak ci onak, tohle je proste muj pribeh, a rozhodne tim nechci nikoho odrazovat, ale jak jsi psal ze nejsou k dostani, coz by nasvedcovalo, ze se v reklamacich netoci zrovna nejvyssi kvalita
Toshiba P100-10P

Zarathustra
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zarathustra »

Mám ji taky už nějakej pátek, a zatím spokojenost ale musím zaklepat abych to nezakřikl :wink:
CPU:Intel E8400(Q747A4o6) 9*455 4095MHz-core 1,375V,Chladič:Scythe Mine cooler(po úpravě přichycení k socketu LGA775),MB:Asus P5E, RAM: 2*1024MB 800+ a 1066+ 2*1024MB DDR2 A-Data, HDD:36.7GB+320GB,VGA: Radeon Powercolor 3850 256MB+Accelero S1,DVD:Samsung SH-S183A,Pioneer DVR 212,Zdroj:LC Power Titan 560W,LCD: 22" Benq T221WA,Bedna:Eurocase Server 207S,OS:Win Vista,3D Mark 06-10494-grafika oc 745/939
Voss
Nováček
Nováček

Příspěvek od Voss »

Tak tyhle karty(LW 6800 GT,AGP) jsem měl hned dvě-1 mi přišla již s polourvaným napajecím konektorem,který byl ale přesto plně funkční,nicméně jsem po zapojení zjistil,že jsou stejně hyn paměti(to si tam ze mě snad udělali pr*el-firmu nebudu jmenovat),tak šla hned do reklamačky(skoro přes celou republiku-to bylo velmi mrzuté :x )
2 přišla již ve schopném stavu a fičela zhruba 3 měsíce s taktem Ultry bez problémů-pak šla opět do věčných lovišť-paměti 8-) a to se stalo normálně v desktopu,ani jsem nesmažil žádnou hru!!
Pak se konečně nas*ali a poslali mi místo Leadteku MSI NX 6800 GT:-))
Podle mě je ta karta buďto dost blbě vyřešená(Ten maxichladič je tam snad pro parádu,či co,když se hřála /65 stpňů desktop/,jako prase) a pokaždé odešly paměti,nebo mám sakra smůlu na blbé kousky :sad:
Rozhodně nedoporučuji taktovat delší dobu!
Každopádně se mi MSI NX 6800 GT(i když s ní mám menší problém) jeví jako mnohem lepší volba a mnohem lépe vyřešená karta
Nic proti zastáncům Leadteku(např model FX 5900 XT byl na taktění super)
syth
Nováček
Nováček

Příspěvek od syth »

[quote="Streethawk"]K tomu pridavnemu napajaniu tej karty!!!!!!:::::

Ano je tam JEDEN molex konektor,v baleni je rozdvojka ktorou si bez problemov rozsiris pocet napajacich konektorov o jeden akurat pre kartu!!!! :)

Mám zdroj Enermax 485W,kterej má konektor na přídavný napájení ke grafice.Zapojil jsem ho,ale i tak mi to hlásí že mám málo šťávy a grafika nejede naplno.
Co s tím???
Mám zapojit tu rozdvojku co je v grafice a na ten kabel od zdroje kašlat??
díky
syth
Nováček
Nováček

Příspěvek od syth »

syth píše:
Streethawk píše:K tomu pridavnemu napajaniu tej karty!!!!!!:::::

Ano je tam JEDEN molex konektor,v baleni je rozdvojka ktorou si bez problemov rozsiris pocet napajacich konektorov o jeden akurat pre kartu!!!! :)

Mám zdroj Enermax 485W,kterej má konektor na přídavný napájení ke grafice.Zapojil jsem ho,ale i tak mi to hlásí že mám málo šťávy a grafika nejede naplno.
Co s tím???
Mám zapojit tu rozdvojku co je v grafice a na ten kabel od zdroje kašlat??
díky

vyzkoušel jsem tu rozdvojku od grafiky a připojil jí rovnou na kšandy a žádná změna.Pořád to má málo.V biosu jsem taky nic nenašel.
asi to bude vadná karta,nebo PCI-E . :x
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

když už tohle téma opět spatřilo světlo světa, tak bych mohl napsat, jak celá ta moje anabáze dopoadla. Dostal jsem z reklamačky 4. kousek, který mi od té doby (téměř 5 měsíců) běží bez problémů (hned jsem to 3x zaťukal), nevím jestli to bylo celé náhoda nebo to měli dobře spočítané, ale to raději neřeším (taky to nemá cenu) a nakonec jsem rád, že je ok.
Toshiba P100-10P

Streethawk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Takze tych tvojich skusenosti mi je velmi luto a myslim si ze tie nizsie ceny su proste marketingova strategie a nie mensia kvalita,je to samozrejme moj nazor :roll:
A co sa mojho kusku tyka,sekundu,este si trikrat klopnem o stol,mam ju od augusta minuleho roku a bezi 100% 8-)

Takze asi tolko,dufam ze to bola nahoda a z tvojej strany proste smola ako svina :wink:

Zdravi vas vsetkych....................Street
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“