Project: Computio Aquatilis - ressurection on p.8 !

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Zamčeno
=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =WiSh= »

Stoobi píše:
=WiSh= píše:jj, ja vetsinou pouzivam dve.. cca 1mm na kraje a silnejsi na vyplneni... u vetsich ploch je dobre to prebrousit brusnymi kotoucky, nebo papirem... vypada to pak rovnomernejsi.
A nebo použít odlakovač na nehty, ten to zahladí parádně... :-D
:D heh...nebo vterinkovy lepydylko a hafo dasich acetonovych ziravin... ale teda odlakovac jsem nezkousel, ja bych zustal radeji u neceho "vyzkouseneho" :D
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Tak mam tu mensi update po VETSI dobe. Vytahnul jsem to ted ze sklepa a neco malo zacal delat, do Vanoc chci mit hotovo. Uvidim. Hlavni zmena je ta ze tam nebude vodnik ale jen vzduch.
Dnes jsem poupravil kvetinace , tim, ze jsem udelal mrizku, ze stejneho materialu jsem udelal kryt horniho okynka, Z cerveneho plexi prachovy filtr, bohuzel jeste bez filtru :)
A nakonec jsem poridil 2 UV modry fany...
Premyslim kam dam kos na hdd, premyslim nad pozici na fotce...uvidim
Muzete kritizovat, po tech modech co tu a na Invexu byly se az stydim :oops:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
.
LuckeR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LuckeR »

no pokroky celkom dopohody a nieje to nahodou ta sietka co tam mas nico co sa dava na steny pri omietkych alebo pri com to myslim ze som sa s tim uz stretol :wink:
no_-_name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no_-_name »

jo, stavebni sitka je cool, akorat na muj vkus moc mekka
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

je to ona,obch. nazev Perlinka :-D
at se strikne tak ztuhne
.
nem.p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nem.p »

He, zrovna dneska jsem tu sitku videl valet se nekde na stavbe a premyslel jsem o ni zda by se mi nekam hodila. Koukam, ze by to uz moc originalni nebylo. Tady kdyz clovek nereaguje hned tak je v pytli :-D
Konecne si s tim zase pohnul a je to gut. Taky bych to rad dodelal do vanoc.
djmarshall
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od djmarshall »

Tak zatim je to pěkné, hlavně v klidu máš čas, tahle bedna je rulezz!!! Mám jí taky, už se nedá moc sehnat, sehnal jsem ji v práci u jednoho dodavatele asi před...... rokem? má jí i šéfik. Bedna je z slušnýho matroše - kolega tam má 14HDD, 4méchy atd. Fandim ti!!!! a celej můj kolektiv v práci!!! 8) 8) 8)
CPU: AMD ATHLON XP 2800+@ ????+, 2× 512MB DDR 400MHz - PATRIOT CL2, MAINBOARD: EP-8KRAI, VGA: GEFORCE 6600GT + Zalman VF700-CU@5V, HDD WD 160GB JB + HDD WD 80GB JB + HDD WD 80GB JB, a další... Fortron 350W, BIGTOWER MOREX A120 (nesehnatelný), LG-GSA 4163B/A105, DVD - ROM, HDD RACK, YAMAHA CRW-F1, FDD 3.5", HighPoint ATA 133, a příslušenství okolo (N-TECH 5.1, Tiskárna, Mikrophone, USB HUB.....)
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

no s tou perlinkou by to mohlo bejt zajimavý
sem rad ze si to nezrusil :wink:
=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =WiSh= »

Super, po tech katodach a kabelech v izolacce co tu byly posledni dobou je dobre, ze je tu zas nejaky mod "na delsi dobu" Jen nevim, jestli ta perlinka ztvrdne dostatecne az to striknes. Neco jineho by asi bylo striknout to epox. pryskyrici.. Taky bych mel pohnout s mym last modem, uz mam par veci pohromade, konecny nazev, tak pocitam ze bych pristi weekend moh dat nejake fotky...
:oops:
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

i kdyz neztvrdne tak je to jedno. je tam nasponovana jak trampolina... :)
Ted nytuju box na hdd, dobrusuju kit a tak, nema cenu sem davat dnes foto, az bude vic dodam.
Jinak si myslim, ze to je +- hotovy, sezenu plexi, gravirnu, striknu, nejaky ledky, muj vlastni controller a finito...snad

//Stoobi - smazány příspěvky neodpovídající pravidlům...
.
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Mensi update, do kose na disky jsem jeste udelal diru kvuli lepsimu tohu vzduchu na disk, uvidim jestli to k necemu bude...sice to vypada prasecky, ale to dela ta orejpana barva :oops:
Pak jsem ho prinytoval k bedne.Takze ted jsem jaks taks vyuzil to volny misto nad zdrojem a odpoledne se vrhnu na power a reset
.
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Rozhodně mi připadá lepší to vzduchový chlazení...nějak poslední dobou nenacházím využití vodníka. Každopádně se mi pro bigTower hodí víc vzduch, nevím proč...:) Ale ta Perlinka nevím no. Uvidíš, až jak zatuhle, ale na ten předek jsem čekal něco originálnějšího, takhel mi to příjde tkaový zazděný...:(
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Nevadi, me to takhle staci, chci tam mit nejakou mrizku at do toho nestrkam prsty, uz ani tak nemam tendence udelat mega-super-ultra mod, ale proste bednu ktera mi bude vyhovovat funkcne a na vzhledu uz tolik nesejde.
.
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radeon9550 »

souhlasim z holdou 29 myslim si taky ze neni dulezite mit bednu po ktere tece sliz nebo ktera je rezava(nic proti modderum)podle me je dulezite aby splnovala ucel jako dobre proudeni vzduhu,poradek v kablech nejake to osvetleni,okno a hlavne aby se libila uzivateli :) :oops: :oops:
tento mod se mi zatim libi
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
nem.p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nem.p »

Hlavne neuspechat. Myslim ze vzhled je dost dulezity a proto taky delas MOD. Az to fouknes tak uvidis a meka mrizka by byla casem k vzteku. Nekdo holt vse podridi vzhledu a nekdo funkcnosti, ktera vyhovuje jemu samotnemu. Udelej dokonaly pomer mezi tim a bude to super. Jak vsichni vime mod nedela okno ani katoda.
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Ja porad jen nevim proc bych tu mrizku mel nejak zpevnovat, je napnuta jak blazen takze ji nepromacknu i kdybych chtel...

// tak vlastni cudliky delat nebudeu, pac se nechce, misto toho tam nacpu tohle
Obrázek
a reset nebude vubec,nebo jen nejaky pohotovostni ze zadu
.
kadas152
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kadas152 »

ten čudl vypadá dobře
BodyZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BodyZ »

zatim to vypada zajimave.
A ten cudl se mi dost zamlouva :D

PS Sitka :up: :up:
CASE: EA WINGS
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

To je z Conrada?
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

jo je to conrad, mam ho uz doma,dokonce i zabudovanej v bedne, ale fotky sem dam az to zase pokroci o tolik, aby bylo co popisovat
.
Zamčeno

Zpět na „Projekty“