K6-2 500 MHz vs. Hdd Segeate 160GB
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- zyx
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
K6-2 500 MHz vs. Hdd Segeate 160GB
Caute, prosim nemozte mi niekto poradit. Kamarat ma stare pc hore je uvedeny procesor a chce donho zapojit hore uvedeny disk. Viem, ze sa to da len sa mi nechce hladat nejaku utilitu ktora je to schopna zrealizovat...Dakujem
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: K6-2 500 MHz vs. Hdd Segeate 160GB
FAQ! mas tam vse , nema smysl to rozepisovat , precti si dulezity thready je to tam popsanyzyx píše:Caute, prosim nemozte mi niekto poradit. Kamarat ma stare pc hore je uvedeny procesor a chce donho zapojit hore uvedeny disk. Viem, ze sa to da len sa mi nechce hladat nejaku utilitu ktora je to schopna zrealizovat...Dakujem
- zyx
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=6914
v kámošově případě je to jedině na PCI IDE řadič, ten BIOS na desce nezvládne 160GB ani omylem
v kámošově případě je to jedině na PCI IDE řadič, ten BIOS na desce nezvládne 160GB ani omylem
ignorelist: kremrole a dezoláti
- zyx
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

to je pravda, ale i kdyby to takhle jelo, tak se nedostaneš přes 137GB - tyhle disky neumějí celý ani o hodně novější desky. já bych tam dal PCI IDE řadič (cena cca 300-500 Kč) a je vyřešenozyx píše:Myslel som si..ALe ja si pamatam, ze ja som mal stare pc nejake p2-400 a kupil som si vtedy 80GB disc WD a ani mi ho bios nenasiel..Stiahol som si nejaky bootovaci program ktory sa vzdy spustil pred startom win a aj ked mi bios ten disc nepoznal vo win slapal..
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Jožka_Pivec
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- zyx
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: