MSI NX6600LE-TD256E skusenosti, postrehy

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
NoXal
Začátečník
Začátečník

MSI NX6600LE-TD256E skusenosti, postrehy

Příspěvek od NoXal »

asi sme sa nepochopili :)
ja som sa pytal na 6600LE, ktora v tom FAQu nie je, tak nexapem preco ste to presunuli :/

tak este raz: ma niekto skusenosti s touto kartou, ci sa daju v pohode odomknut pipky a ako je na tom s taktovanim?
dikes
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

tak ještě jednou a snad už naposled.

Model/Jádro/Standartní počet PP/Počet po odemčení
6200 / NV43 / 4 / 8
6800le / NV40 / 8 / 16
6800 / NV40 / 12 / 16
6800le / NV41 / 8 / 12

U žádných jiných grafických karet společnosti nVidia není možnost cokoliv odemykat.

PWNED
ignorelist: kremrole a dezoláti
NoXal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NoXal »

zombux píše:tak ještě jednou a snad už naposled.

Model/Jádro/Standartní počet PP/Počet po odemčení
6200 / NV43 / 4 / 8
6800le / NV40 / 8 / 16
6800 / NV40 / 12 / 16
6800le / NV41 / 8 / 12

U žádných jiných grafických karet společnosti nVidia není možnost cokoliv odemykat.

PWNED
na nete pisali,ze sa daju ale ako tak teraz pozeram net , tak asi vazne nie :/ lebo ze ta LE ma jadro A4 a to ze akurat nejde

tak potom sa hlboko ospravedlnujem

a este jedna vec je ze ten FAQ, je z aprila a 6600LE bola tusim az niekedy na leto, nie nahodou? tak asi preto som to nebral do uvahy
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

ach jo :sad: tahle karta prostě žádný zamčený pipes nemá, má ve standartu 8 pipes, tak co chceš odemykat? :roll:
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jan Machalík »

zombux píše:ach jo :sad: tahle karta prostě žádný zamčený pipes nemá, má ve standartu 8 pipes, tak co chceš odemykat? :roll:
Ach jo, tahle karta proste ma jen 4 pipeliny, tak nevim co to placas, precti si o ni neco a uvidis :wink:
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
kuku_666
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kuku_666 »

zombux píše:ach jo :sad: tahle karta prostě žádný zamčený pipes nemá, má ve standartu 8 pipes, tak co chceš odemykat? :roll:
nemá náhodou 4 pipky od výroby,8pipek nemůže mít to by potom byla normal 6600(jestli se pletu tak mě opravte ale všude mají napsano že LE verze má 4pipky)
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

kuku_666 píše:
nemá náhodou 4 pipky od výroby,8pipek nemůže mít to by potom byla normal 6600(jestli se pletu tak mě opravte ale všude mají napsano že LE verze má 4pipky)
dle mých informací mají LE buď 8 pipek nebo 4 pipky, ale tak jako tak stejně nejde nic odemykat :? opravte mě jestli opět kecám
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

zombux píše: dle mých informací mají LE buď 8 pipek nebo 4 pipky, ale tak jako tak stejně nejde nic odemykat :? opravte mě jestli opět kecám
Imho má každá 6600LE v základu aktivní 4 pipky (žádnou s 8 jsem nenašel), ale je to jádro NV43, takže by teoreticky mohly jít ty další 4 odemknout ...
Goldnoob team proud member!
NoXal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NoXal »

Thellwin píše:
zombux píše: dle mých informací mají LE buď 8 pipek nebo 4 pipky, ale tak jako tak stejně nejde nic odemykat :? opravte mě jestli opět kecám
Imho má každá 6600LE v základu aktivní 4 pipky (žádnou s 8 jsem nenašel), ale je to jádro NV43, takže by teoreticky mohly jít ty další 4 odemknout ...
no asi nepojdu lebo maju jadro NV43 A4 a to odomknut nejde, ide len A2jka co ma vaccsina 6200ek :(
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“