ja som sa pytal na 6600LE, ktora v tom FAQu nie je, tak nexapem preco ste to presunuli :/
tak este raz: ma niekto skusenosti s touto kartou, ci sa daju v pohode odomknut pipky a ako je na tom s taktovanim?
dikes
Moderátoři: Walker1134, Wilik

na nete pisali,ze sa daju ale ako tak teraz pozeram net , tak asi vazne nie :/ lebo ze ta LE ma jadro A4 a to ze akurat nejdezombux píše:tak ještě jednou a snad už naposled.
Model/Jádro/Standartní počet PP/Počet po odemčení
6200 / NV43 / 4 / 8
6800le / NV40 / 8 / 16
6800 / NV40 / 12 / 16
6800le / NV41 / 8 / 12
U žádných jiných grafických karet společnosti nVidia není možnost cokoliv odemykat.
PWNED

Ach jo, tahle karta proste ma jen 4 pipeliny, tak nevim co to placas, precti si o ni neco a uvidiszombux píše:ach jotahle karta prostě žádný zamčený pipes nemá, má ve standartu 8 pipes, tak co chceš odemykat?

dle mých informací mají LE buď 8 pipek nebo 4 pipky, ale tak jako tak stejně nejde nic odemykatkuku_666 píše:nemá náhodou 4 pipky od výroby,8pipek nemůže mít to by potom byla normal 6600(jestli se pletu tak mě opravte ale všude mají napsano že LE verze má 4pipky)zombux píše:ach jotahle karta prostě žádný zamčený pipes nemá, má ve standartu 8 pipes, tak co chceš odemykat?

Imho má každá 6600LE v základu aktivní 4 pipky (žádnou s 8 jsem nenašel), ale je to jádro NV43, takže by teoreticky mohly jít ty další 4 odemknout ...zombux píše: dle mých informací mají LE buď 8 pipek nebo 4 pipky, ale tak jako tak stejně nejde nic odemykatopravte mě jestli opět kecám

no asi nepojdu lebo maju jadro NV43 A4 a to odomknut nejde, ide len A2jka co ma vaccsina 6200ekThellwin píše:Imho má každá 6600LE v základu aktivní 4 pipky (žádnou s 8 jsem nenašel), ale je to jádro NV43, takže by teoreticky mohly jít ty další 4 odemknout ...zombux píše: dle mých informací mají LE buď 8 pipek nebo 4 pipky, ale tak jako tak stejně nejde nic odemykatopravte mě jestli opět kecám