Call of Duty 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

hlavne 4 Slezman a Trodas, ale nejen.

Chlapi, trochu si nerozumime.

1. OFP jsem nehodnotil, protoze se nebudu opakovat. PRecti si to prosim Slezmane. Jen jsem konstatoval, ze mne tako hra nechytla a to i pres moji velkou snahu (chapej ze jsem ji jen nezapl a hned nevypl). Proste titul, ktery si mne jako fandu neziskal.

2. FarCry ... nevim, uz je dlouho, co jsem to hral, ale rohodne nemam pocit, ze by se nepratele chovali nejak extremne inteligentne. A to, ze nejdou pokazde stejnou cestou ovsem nepovazuji za dukaz inteligence. Co se tyce kryti a granatovani tak tohle je jedna z veci, ktera je v CoD2 lepe zpracovana nez v CoD1.

3. Multiplayer ... nj, tam se kazdy rozhoduje podle sve vule, nekdo kempi, nekdo rushuje, ale v kazdem pripade toho kdo dobre kempuje k rushovani nedonutis :-)). Ovsem CoD2 single player chce mit tempo hry pod kontrolou prave kvuli navozeni atmosfery boje ve 2. sv. valce. Na tom nic spatneho neni, protoze v CoD mas rezim multiplayeru obsazeny a tam se muzes svobodne vyradit dle sve vule.

4. Vojaci se neobjevuji z niceho. Oni nabihaji ze zadni casti mapy, kam ty dobre nevidis. Da se to zjistit, kdyz zmenis smer postupu a vydas se jinou stranou. Tam je to velice dobre videt odkud pribihaji.

5. Poznamka o Nemeckych zalohach je opravdu trefna. Da se rict, ze kdyz budu chtit na kazdem oduvodneni si neco najdu ... na toto se da rict jedine, neni to simulator 2. sv. valky, ale hra odehravajicci se v tomto obdobi, ktera se snazi navodit atmosferu nelitostnych a velkych boju. To jak se ji to podarilo neni soucast hodnoceni v tomto bode (ja jen dopredu, protoze cekam za ktere slovo mne chytnes)

Zaverem ... opet dalsi hra, ktera je vetsinou z hracu ocekavana a take jimi hrana, predvidam i pomerne velke uspechy hry v multiplayeru (CoD uz nic dokazovat nemusi, FC je v tomto opravdu nesrovnatelny), ale take mnoho kritiky principu a pretvareni konceptu hry nekam uplne jinam. Mozna by hra s prvky o ktreych tady mluvite tak uspesna nebyla, mozna ano ... treba hru s temito prvky udela jiny vyrobce. Jiste se najde nekdo, kdo se rad sveze na uspechu CoD a dotahne ji k dokonalosti. ALe budu uprimny, neverim tomu ani trochu.

P.S. Trodasi, prosim ... nerikej nekomu at se nad necim zamysli. Je to opravdu takova prazdna fraze, kterou by jsi jako zkuseny uzivatel PCT mel znat. Vyvolava akorat flame, ale snazil jsem se tobe a Slezmanovi odpovidat co nejvice v klidu i presto, ze mi vase nazory pripadaji hodne "skriptovane", skoro jako by vubec nezalezelo o cem pisu. Staci, ze jsem se zastal principu CoD2. Chtelo by to trocu vice invence ;).
---
trodas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trodas »

J X P - ano, mel by jsi se zamyslet :) Na screenshotu (viz predchozi prispevky) je uzavrena budova, do niz se da vejit jen prednim vchodem. Presto, ze k ni nemcouri nepribihaji (museli by skrz dvere a pak po schodech nahoru) odnikud, tak se v ni neustale dalsi a dalsi obevuji. Cize by bylo dobre si ujasnit fakta o objevovani a neobjevovani nepritele :wink:

PS. nebavime se o multaku, ale o totalnim zklamani z skriptovani singlu, takze nevim, co sem pletes multak :shock: To je opravdu na zamysleni a flame zacinas mozna tak ty, ja jen vyvracim tve argumenty jakozto nesmyslne.
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Klídek, chlapi - je teprve pondělí a už nám to tu začíná hořet... Vyměňujte jen nazory na hru a nenechte se unést - nejde snad o život, ne :)

Nerad bych to tu promazával.
Naposledy upravil(a) Sentenced dne úte 15. lis 2005, 08:27, celkem upraveno 1 x.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Aceh
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aceh »

Thellwin píše:
mirkee píše:
co to je za program, je sucastou instalacie CODU????
To je download manager ... ale netuším jakou by s tím moh mít spojitost :?
V CoD1 jednicce nesel multiplayer s temito programy Get Right ,DU Super Controler, Macro Toolsworks, Girder 3.2 . Psalo to neco podobneho ale fakt nevim, chtel jsem jenom zkusit poradit.
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

trodas píše:J X P - ano, mel by jsi se zamyslet :) Na screenshotu (viz predchozi prispevky) je uzavrena budova, do niz se da vejit jen prednim vchodem. Presto, ze k ni nemcouri nepribihaji (museli by skrz dvere a pak po schodech nahoru) odnikud, tak se v ni neustale dalsi a dalsi obevuji. Cize by bylo dobre si ujasnit fakta o objevovani a neobjevovani nepritele :wink:

PS. nebavime se o multaku, ale o totalnim zklamani z skriptovani singlu, takze nevim, co sem pletes multak :shock: To je opravdu na zamysleni a flame zacinas mozna tak ty, ja jen vyvracim tve argumenty jakozto nesmyslne.
a kdopak se zminil o rushovani v multi bez nuceni skriptu ? vidis vidis, druhym radis co maji delat a sam na to zapominas :-).

V kazdem pripade bych to uzavrel nasledujicim zpusobem, protoze vzajemne presvedocani v podstate smysl nema. Jen jsem se chtel daneho modelu zastat, protoze v nem pozitiva vidim a nesnizim se k populistickemu kritizovani. Hry jsou a budou ruzne, nektere budou vyhovovat Trodasum, jine tase JXPum. To, kterych je vice ukaze oblibenost dane hry a tim padem bud budou vyvojari po uspechu v nastolenem trendu pokracovat, nebo po neuspechu pujdou do sebe a prizpusobi se tak, aby hra priste uspesna byla. Nakonec je jasne, ze kazda hra neni pro kazdeho.

Doufam, ze bude i Sent spokojeny :-)).
---
trodas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trodas »

Sent ma recht, pustili jsme se do sebe, jako kdyby o neco slo, zhe :razz: :lol: CoD2 mam davno dohrany, a tim to hasne. Ano, nektere veci jsou naskriptovane vzdy a tak nejak byt musi udelany, jde jen o tu citlivost, aby to moc nebilo do oci :wink:
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
Jaitni
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jaitni »

Tak sem to spustil a ňák mě to teda nebaví... je to stejný jak jednička s hezčí grafikou (spíš teda jenom efektama...). Možná to bude způsobený tím, že teď nemám fps období... no uvidíme časem, ale na teď to odložím... :roll:
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

Jdou v teto hre nejak nastavit detaily?
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

EfineSS píše:Jdou v teto hre nejak nastavit detaily?
no, ono to v nejake hre nejde ? mozna nejake budgety, ale v normalni hre je nastavovani detailu samozrejmosti ... v CoD2 je navic mozno volit i mezi DX7 a DX9 rezimem, coz je pro hru samotnou jedine dobre. V DX9 by totiz multiplayer asi nikdo nehral, az na par jedincu s 7800GTX :-).
---
shot3k
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shot3k »

No tak hra je to teda celkem, no trochu víc než celkem dobrá, ale že by to bylo něco totálně revolučního, to se říct nedá....Docela mě nepotěšilo to, jak všude psali o té "volnosti", kterou vám hra poskytne, ale v praxi to vypadalo asi tak, že ste si mohli vybrat jestli do baráku vlezete rovnou nebo bokem....Ale jinak hratelnost a grafika dobrá. Sem zvědav jestli se multak uchytí tak jako u prvního dílu??!! Už se těšim na to jak se budou lumídci na GZ hádat o svým CoD a moje Csko nechaji napokoji :roll:
AMD Athlon 64 3000+ BOX 939
Saphire Radeon X800GT 256MB
Gygabite nForce4 ULTRA
HDD 120GB
Nitram
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nitram »

Hele lidi mam dotaz jak mam rozjet zvuk EAX(3) vzdy kdyz to dam a pak zmacknu apply nacita to znovu ale nastaveni se nezmeni...
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Nitram píše:Hele lidi mam dotaz jak mam rozjet zvuk EAX(3) vzdy kdyz to dam a pak zmacknu apply nacita to znovu ale nastaveni se nezmeni...
musis ho mit nastaveny take v systemu (5.1 zvuk), myslim, ze to je pricina tveho problemu.
---
Mirkana
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirkana »

dohrál jsem skvěla hra jsem moc spokojenej kluci s AKTIVISION jsou šikovní :)
MB: GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2,CPU: Ryzen 7 5700x, GPU: Palit RTX 4070ti 12GB, Ram: Corsair 32GB KIT DDR4 3600MHz CL 18 RGB, SSD:Kingston NV2 500GB, SSD 2TB,HDD 4TB, SSD 500G Zdroj: Corsair 850W
Spider
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spider »

Taky jsem to nedávno dohrál a musím říct, že mě tahle hra docela učarovala (hlavně mě překvapilo ozvučení hry a samozřejmě grafika). Určitě se najdou nějaký ty zápory (např. hardwarová náročnost, ale vlastně s tou jsem počítal), ale klady nad nimi převahují.
CPU: A64 3000+ Winchester + AC Silencer 64Ultra MB: DFI nF4 DAGF RAM: 2*512MB Kingmax 433Mhz VGA: HIS RX800 392/700@439/972 HDD: 160GB Hitachi mechanika: LG SuperMulti GSA-4163B, floopy case: Chieftec DX-01SL-D-U 410W
LCD: HP L1740, repro: Creative Inspire P380
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Mirkana píše:dohrál jsem skvěla hra jsem moc spokojenej kluci s AKTIVISION jsou šikovní :)
Dohrál jsem dnes, plně souhlasím...trochu mě vyděsily určitý dřívější příspěvky na Call Of Duty 2 který nebyly zrovna pochvalný,říkal jsem si jaký že to teda bude, ale byl to planej poplach... 8-) Spokojenost
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Spider píše:Taky jsem to nedávno dohrál a musím říct, že mě tahle hra docela učarovala (hlavně mě překvapilo ozvučení hry a samozřejmě grafika). Určitě se najdou nějaký ty zápory (např. hardwarová náročnost, ale vlastně s tou jsem počítal), ale klady nad nimi převahují.
"hardwarová náročnost"?? :? já bych teda řek že po vlně nových her poslední doby je CoD2 docela přijatelná co se náročnosti na HW týče...
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

Me taky ta hra pripada dost narocna... napr. F.E.A.R. mi jede o dost lip nez CoD2.. Nezkousel jsem to jeste s novyma driverama ale s 80.85 se to proste na 1024x768 na me sestave neda hrat, mam tak 20-30FPS... :sad:
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

EfineSS píše:Me taky ta hra pripada dost narocna... napr. F.E.A.R. mi jede o dost lip nez CoD2.. Nezkousel jsem to jeste s novyma driverama ale s 80.85 se to proste na 1024x768 na me sestave neda hrat, mam tak 20-30FPS... :sad:
Hraj v DX7 ... na DX9 je to "trochu" náročnější :)
Goldnoob team proud member!
Luk(y)isek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luk(y)isek »

Me jede kupodivu COD2 na 1024x768 s 2xAA,Aniso a normal detaily+DX9 uplne krasne.Ale prave F.E.A.R. se mi lehce posekava diky swapovani HDD,protoze tech 512MB RAM jaksi nestaci... :(
Intel Core 2 Quad Q6600 2,4@3,4GHz, Noctua NH-U12@NF-P12, ABIT IP35 Pro, 4x2GB Corsair XMS2 DHX DDR2-800 4-4-4-12 2,1V, EVGA 8800GT "SSC" 512MB@725/1850/2000+Accelero S1@Noctua NF-S12, SB X-Fi XtremeMusic + Logitech Z-5450, HDD SATA Maxtor 160GB DM10 8MB + 2x Samsung F1 HD753LJ 750GB 32MB, DVD±RW ASUS DRW-1608P2S, CD-RW LG GCE-8400B, Tagan EasyCon 480W, Gigabyte 3D Aurora 3x120mm FANs + Controll Zalman ZM-MFC1, set Logitech LX700, 19" LCD Acer AL1951Cs, 37"(94cm) LCD TV LG 37LH3000 FullHD + Playstation 3 "Starter" 250GB|NoteBook IBM ThinkPad Z60m - Centrino 2GHz, 2GB DDR2, 750GB WD Black, DVD±RW | DELL E5400 - C2D, 4GB DDR2, 250GB 7200
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

2 Thellwin: To si muzu rovnou zahrat stary Call of Duty.. :roll:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“