Chlapi, trochu si nerozumime.
1. OFP jsem nehodnotil, protoze se nebudu opakovat. PRecti si to prosim Slezmane. Jen jsem konstatoval, ze mne tako hra nechytla a to i pres moji velkou snahu (chapej ze jsem ji jen nezapl a hned nevypl). Proste titul, ktery si mne jako fandu neziskal.
2. FarCry ... nevim, uz je dlouho, co jsem to hral, ale rohodne nemam pocit, ze by se nepratele chovali nejak extremne inteligentne. A to, ze nejdou pokazde stejnou cestou ovsem nepovazuji za dukaz inteligence. Co se tyce kryti a granatovani tak tohle je jedna z veci, ktera je v CoD2 lepe zpracovana nez v CoD1.
3. Multiplayer ... nj, tam se kazdy rozhoduje podle sve vule, nekdo kempi, nekdo rushuje, ale v kazdem pripade toho kdo dobre kempuje k rushovani nedonutis
4. Vojaci se neobjevuji z niceho. Oni nabihaji ze zadni casti mapy, kam ty dobre nevidis. Da se to zjistit, kdyz zmenis smer postupu a vydas se jinou stranou. Tam je to velice dobre videt odkud pribihaji.
5. Poznamka o Nemeckych zalohach je opravdu trefna. Da se rict, ze kdyz budu chtit na kazdem oduvodneni si neco najdu ... na toto se da rict jedine, neni to simulator 2. sv. valky, ale hra odehravajicci se v tomto obdobi, ktera se snazi navodit atmosferu nelitostnych a velkych boju. To jak se ji to podarilo neni soucast hodnoceni v tomto bode (ja jen dopredu, protoze cekam za ktere slovo mne chytnes)
Zaverem ... opet dalsi hra, ktera je vetsinou z hracu ocekavana a take jimi hrana, predvidam i pomerne velke uspechy hry v multiplayeru (CoD uz nic dokazovat nemusi, FC je v tomto opravdu nesrovnatelny), ale take mnoho kritiky principu a pretvareni konceptu hry nekam uplne jinam. Mozna by hra s prvky o ktreych tady mluvite tak uspesna nebyla, mozna ano ... treba hru s temito prvky udela jiny vyrobce. Jiste se najde nekdo, kdo se rad sveze na uspechu CoD a dotahne ji k dokonalosti. ALe budu uprimny, neverim tomu ani trochu.
P.S. Trodasi, prosim ... nerikej nekomu at se nad necim zamysli. Je to opravdu takova prazdna fraze, kterou by jsi jako zkuseny uzivatel PCT mel znat. Vyvolava akorat flame, ale snazil jsem se tobe a Slezmanovi odpovidat co nejvice v klidu i presto, ze mi vase nazory pripadaji hodne "skriptovane", skoro jako by vubec nezalezelo o cem pisu. Staci, ze jsem se zastal principu CoD2. Chtelo by to trocu vice invence