Herní notebook do 33000,-
Moderátor: Don
- vasco
- Začátečník

Herní notebook do 33000,-
Ahoj, sháním ntb, na kterém bych si mohl zahrát aspoň v nějaké přijatelné kvalitě nové NFS:MW. Občas taky CS:S, ale když se rozjede to NFS, tak s tím by neměl být problém. Mým požadavkem je taky 80GB disk. Preferuji značku ACER. Prosím, nepište tady, jaké jsou ACERy šmejdy atd., já mám zatím dobré zkušenosti.
I'm a prisoner here, I can never go home
There is nothing here to win or lose
There are no choices needed to be made at all
Not even the choice of having to choose
- Chroust
- Začátečník

Hele nevim co tu resis? Kdyz mas uz vybranou "znacku"
, tak si jen doma spocitej kolik mas penez a kup ten nejlepsi model s X700 na kerej mas, bo se domnivam, ze Acer moc Nvidii nepouziva.
btw ja zatim zkousel jen demo NFSMW a moc dobre sem to nerozbehal, maj to nejak divne oprimalizovany, je na to potreba lepsi grafarna, aby to slusne behalo.
btw ja zatim zkousel jen demo NFSMW a moc dobre sem to nerozbehal, maj to nejak divne oprimalizovany, je na to potreba lepsi grafarna, aby to slusne behalo.
Sony VAIO VPCS11X9E
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak je tu tento Fujitsu Siemens AP V2045, pak by tu byl ASUS A3H-5010 (objev sh, ktery jsem ale zatim nenasel v maloobchode
- pro blizsi specifikace klik sem) a konecne Acer TravelMate 4102WLMi (LX.TA505.074), ale je asi o 700,- drazsi - do tvych 33.000,- maji notebooky (kdyz nepocitam Prestigio) jenom X300 a Pentium M nebo X700 ale jenom s Celeronem M (tj. no SpeedStep).
BTW: preferovat nejakou znacku pokud to neni IBM nebo Sony
je imho ptakovina...
BTW: preferovat nejakou znacku pokud to neni IBM nebo Sony
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

- vasco
- Začátečník

Ok, řekněme, že měním slovo preferovat na "nevadí mi". Protože mnoho lidí tady je naprosto odsuzuje, ale mě by vlastnictví Aceru nijak nepopudilo. Jinak zatím díky za tipy.
I'm a prisoner here, I can never go home
- joXerus
- Začátečník