Herní notebook do 33000,-

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Odpovědět
vasco
Začátečník
Začátečník

Herní notebook do 33000,-

Příspěvek od vasco »

Ahoj, sháním ntb, na kterém bych si mohl zahrát aspoň v nějaké přijatelné kvalitě nové NFS:MW. Občas taky CS:S, ale když se rozjede to NFS, tak s tím by neměl být problém. Mým požadavkem je taky 80GB disk. Preferuji značku ACER. Prosím, nepište tady, jaké jsou ACERy šmejdy atd., já mám zatím dobré zkušenosti.
I'm a prisoner here, I can never go home
There is nothing here to win or lose
There are no choices needed to be made at all
Not even the choice of having to choose
Chroust
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Chroust »

Hele nevim co tu resis? Kdyz mas uz vybranou "znacku" :-D, tak si jen doma spocitej kolik mas penez a kup ten nejlepsi model s X700 na kerej mas, bo se domnivam, ze Acer moc Nvidii nepouziva.
btw ja zatim zkousel jen demo NFSMW a moc dobre sem to nerozbehal, maj to nejak divne oprimalizovany, je na to potreba lepsi grafarna, aby to slusne behalo.
Sony VAIO VPCS11X9E
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Tak je tu tento Fujitsu Siemens AP V2045, pak by tu byl ASUS A3H-5010 (objev sh, ktery jsem ale zatim nenasel v maloobchode :( - pro blizsi specifikace klik sem) a konecne Acer TravelMate 4102WLMi (LX.TA505.074), ale je asi o 700,- drazsi - do tvych 33.000,- maji notebooky (kdyz nepocitam Prestigio) jenom X300 a Pentium M nebo X700 ale jenom s Celeronem M (tj. no SpeedStep).
BTW: preferovat nejakou znacku pokud to neni IBM nebo Sony :roll: je imho ptakovina...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
vasco
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vasco »

Ok, řekněme, že měním slovo preferovat na "nevadí mi". Protože mnoho lidí tady je naprosto odsuzuje, ale mě by vlastnictví Aceru nijak nepopudilo. Jinak zatím díky za tipy.
I'm a prisoner here, I can never go home
There is nothing here to win or lose
There are no choices needed to be made at all
Not even the choice of having to choose
joXerus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od joXerus »

za ty prachy co mám v podpisu
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“