PROJEKT: Cetanu (nake ty nove fotky :) )

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

to je pěkný a čim si myslíš že mam psaný svoje logo :lol:
NazQul
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NazQul »

Xan píše:to je pěkný a čim si myslíš že mam psaný svoje logo :lol:
hehe sem si vubec neuvedomil :) Tak esli to nebude vadit tak ja ten font taky pouzije( ne na logo sem na forum ale na tu kejs) ??
Do you want to try SWAT 4, FEAR, Quake 4 or GuildWars online ? Looking for some clan ? www.FragingPriority.net has all the answers u need :)
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

no ja mam taky v planu ze ho budu mit na case ale nevim asi my to vyjde
ale co nadelam
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

NazQul píše: Tak esli to nebude vadit tak ja ten font taky pouzije( ne na logo sem na forum ale na tu kejs) ??
myslím, že je to tvoje věc ne :? :)
vinc black
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vinc black »

to je nadoba na bombony :D, jinak tohle pismo uz je ok ;)
Kokis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kokis »

vinc black píše:to je nadoba na bombony :D, jinak tohle pismo uz je ok ;)
Na testoviny :D
Arius
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arius »

ja xcem to flexo uplne seriozne nepredas? abo tak?
[Sempron 2400+@2000MHz 200x10 | AC Copper Lite | MoBo EPoX 8KRAI | RAM Apacer 2x256 400MHz | GK Gigabyte ATi 9800pro@410/355 | HDD Hitachi PATA 120GB 7200rpm | CDRW Teac 16/10/40]
NazQul
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NazQul »

Arius píše:ja xcem to flexo uplne seriozne nepredas? abo tak?
No je fakt ze mi toho dost zbylo a pokud to opatrne sundam tak to bude pouzitelny ale budu to davat dolu az tak za 2 az 3 tydny tak esli si pockas :)
Do you want to try SWAT 4, FEAR, Quake 4 or GuildWars online ? Looking for some clan ? www.FragingPriority.net has all the answers u need :)
NazQul
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NazQul »

Takze.. projekt neni mrtvej, jenom bylo hafec jiny prace a kdyz sem neco na kompu udelal tak se mi nechtelo to sem davat pze se jednalo o drobotiny. Bohuzel nic zasadniho este nemam ale aspon neco, potrebuju hodnoceni nebo spis poradit ohledne jedne veci a to jak striknout tlacitka.

Z nasledujicich fotek muzete videt ze mam pripraveny logo na 10*3cm plexi kousku, striknuty na cerno, nalepeny pismena pak sundam a podsvitim diodou. Cerne bude taky striknuty to vetsi plexi ktery neni ani tak nasavaci otvor ale chtel sem zakrejt tu hnusnou diru po 3.5 devicech kery nepouzivam. Bud tam dam obyc kovovou mrizku nebo tohle plexi..

A nakonec tlacitka. byla to pekna piplacka ale bruska je mocnej nastroj takze se mi povedlo je krasne zabrousit dle mych predstav. Cudly sem chtel z plexi abych si z nich zaroven udelal indikacni diody, reset button bude blikat podle disku a power button bude svitit kdyz bude zapnuto :) Ted jenom resim jak je nabarvit, napadly me dve schemata ktera sem za pomoci meho velmi nizkeho MS Paint skillu znazornil. Uvitam jakekoliv nazory

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
LuckeR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LuckeR »

No takze logo je v pohode .... dobry napad s nasvietenim tlacidiel no to plexi na 3,5" :evil: nevim absolutne mi tam nesedi ....

PS s tych tlacitok v paintu sa nejak nevim vysomarit ale ak su to 2 druhy nad ktorymi uvazujes ktory z nich si vybrat (aspon mne to tak po dlhsom skumani pripadalo) tak by som urobil ten druhy stil ... :wink:
NazQul
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NazQul »

LuckeR píše:No takze logo je v pohode .... dobry napad s nasvietenim tlacidiel no to plexi na 3,5" :evil: nevim absolutne mi tam nesedi ....

PS s tych tlacitok v paintu sa nejak nevim vysomarit ale ak su to 2 druhy nad ktorymi uvazujes ktory z nich si vybrat (aspon mne to tak po dlhsom skumani pripadalo) tak by som urobil ten druhy stil ... :wink:
to plexi na 3.5 bude cerny ! bacha na to.. zkusim to striknout a kdyz to nebude sedet tak tam dam cernou kovovou mrizku, mam doma dva ddrhuy tak mam na vyber :)

jinak si to tipnul spravne, ten lame obrazek z paintbrushe je takovy xindl navrh na to jak nabarvit ty cudly, tak snad si to nejak dopredstavite :-D
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

No pokud bude ta ledka v dirce v tom tlačítku, tak bych dal určitě ten druhej styl, páč u toho prvního by to moc svítilo. U druhýho se to krásně rozloží a bude to tak jako tak lepčí. Budeš ale muset víckrát natřít/nastříkat tu přední stranu čudlu, jinak bude světlo prosvítat i skrz barvu. A jinak to plexi see mi taky nelíbí, takhle zvenku. Chtělo by to ho tam nějak zakomponovat/zahladit.

Co se týče mspaint, tak jako pro představu jak to myslíš to myslim stačí. Alespoň mě...
NazQul
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NazQul »

ledka bude svitit lehce nakrivo z boku. nekolik vrstev barvy je samozrejmost, uz jenom to logo Cetanu ma asi 4 vrstvy a porad je to prusvitny takze budu pokracovat dal.

to velky plexi : bude cerny, v rozich si muzete vsimnout der na sroubky a bude kopirovat tu linii predeni masky takze se krasne ohne, ta fotka jak je jenom polozeny na ty masce je jenom ilustracni.. no uvidim, nabarvim a nafotim
NazQul
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NazQul »

Tak mensi update, na 90% mam hotovou predni masku. Vyskytlo se jenom par problemu, vterinovy lepidlo mi podteklo pod logem takze sem ten kousek musel znova striknout takze je tam videt tmavsi prouzek ale to snad vybledne casem. Fakt se mi nechtelo strikat celou masku znova.. A ted uz ty fotky :

tlacitka : nastrikanej jenom vrsek, jejich nasviceni dodam do konce tydne.
Obrázek

tlacitka nainstalovane :)
Obrázek

"mrizka" pred a po. Myslim ze ted je docela hezka, predtim to fakt nesedlo podle ohlasu ale ted to neni tak zle, ne ?

before :
Obrázek
After :
Obrázek

A celek na zaver :

Obrázek
nem.p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nem.p »

Podle me to jako celek pusobi dost nesourode a dela to hlavne ta mrizka z plexi. Jinak cudli vypadaji dobre a jsem na ne zvedavy az budou svitit.
Lubitel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lubitel »

mne sa to zda dobre. mohol by si dat jedno kompletne foto aj s tlacitkami co mas v hornych poziciach. bude lepsie vidiet ako to k sebe vsetko pasuje.
kym to slape, tak je dobre
ked to zhory, je to v hajzli
Nox.lbc
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

br r r r

Příspěvek od Nox.lbc »

BTW: Nahoď alespoň foto celého předku, takhle mi přijde, že ta děrovaná deska tam nemá co dělat ... to logo Cetanu se povedlo! Fakt dobrý !
Nikdy se nesměju nejlépe, mám strach, aby to nebylo naposled.
NazQul
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NazQul »

k predek nafotim. asi 2 hodky sem to cely montoval na case a delal zapojovani kabelu. A nejakym neznanym zpusobem mi nefunguje podsviceni toho loga :( na druhou stranu cudliky se povedly naprosto uzasne s tim podsvicenim. Fotky nahodim vecer i s tim predkem, ted je cas na kolo :)
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Je to zajímavý, ale já mám poslední dobou trochu takový problém s předními panely, kde je to udělané jako u tebe. Tedy panel, kde jsou standardně záslepky a v nich tlačítka. To mi tak nějak trochu vadí, není to samozřejmě tvoje věc. Příjde mi škoda, když už tam ty tlačítka jsou to neudělat tak, že tam nebude viditelně oddělaná záslepka, ale prostě např. zakitovaná část, kde bude ovládací panel. A nechat (u bigtoweru) např. jen dvě až tři pozice pro mechaniky - nebo ani to ne. Nevím, jestli mě chápeš, ale bigtower má obrovskej předek, kde je možné udělat hodně změn a je škoda nechat polovinu jen pro 5,25" záslepky - to je můj názor.

Jinak ty power a reset tlačíka jsou zajímavý nápad a vypadá to velice dobře... :wink:
NazQul
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NazQul »

Takze dalsi fotky :

tlacitka :
Obrázek
(nejak se mi porad nedari to nafotit aby to vypadalo dobre)

a predek :

Obrázek
Obrázek

plus dodam fotky z flexovani..Samotnou kapitolou bylo sundavani toho ruzoveho gej flexa :)

pred (povsimnete si kvalitni prace :)))
Obrázek
a po (jak to clovek dela podruhe tak uz to de mnohem lip, zapleteni slo jedna radost a kabely sou krasne kulate (thx 2 VincBlack))
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Projekty“