ICQ - odesílání / přijímáni souborů
- shifty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ICQ - odesílání / přijímáni souborů
Zdravím...
Mám takový problém; a to když chci přes ICQ (používám jako klienta ale MIRANDU) odeslat / přijmout soubor, tak to nejde...jde to jen od lidí, co mají připojení k netu od stejnýho poskytovatele jako já a navíc ještě musí mít taky Mirandu...nevíte někdo, čím to je?
Díky..
Mám takový problém; a to když chci přes ICQ (používám jako klienta ale MIRANDU) odeslat / přijmout soubor, tak to nejde...jde to jen od lidí, co mají připojení k netu od stejnýho poskytovatele jako já a navíc ještě musí mít taky Mirandu...nevíte někdo, čím to je?
Díky..
- zombux
- Odborník PCT

- [M@s|ers]
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Miranda j eblba cez nu sa dal myslim len prijmat neviem je to stare icq alebo ssa cez nu neda ani prijmat ani odosielat teraz neviem skus si stahnout ICQ 5 stiahny si ho na www.download.com
Hacked"""""""""""""""""Hacker""""""""""""""Hackers
- zombux
- Odborník PCT

blbej jsi maximálně ty protože to neumíš nastavit[M@s|ers] píše:Miranda j eblba cez nu sa dal myslim len prijmat neviem je to stare icq alebo ssa cez nu neda ani prijmat ani odosielat teraz neviem skus si stahnout ICQ 5 stiahny si ho na www.download.com
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Andreas
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: ICQ - odesílání / přijímáni souborů
A když už to neumíš nastavit na odesílání/přijímání, tak si to nech posílat na mailshiftyP píše:Zdravím...
Díky..
- Maxtor
- Začátečník

-
- cherson
- Začátečník

-
- zombux
- Odborník PCT

Options > Network > Specify port for incoming connections, už to tu píšu potřetícherson píše:Je ono to fakt jde , napis teda prosim jakej port kde jde povolit v tej mirende, protoze todle je posledni vec ktera mi tu chybi
- cherson
- Začátečník

-
Hmm tos me ale Vubec nepotesil protoze v mistni siti mi to jde prijimat i odesilat bez nastaveni portu protoze si to ta miranda nastavi sama.
U clientu v internetu to bohuzel nefunguje coz je velika skoda,
Docela me to stve protoze normalni ICQ todle umi !!! a je divny ze miranda todle nezvladne..... takze nenexistuje nejaky reseni?
prosim kdo mi poradi bude fakt dobrej
Docela me to stve protoze normalni ICQ todle umi !!! a je divny ze miranda todle nezvladne..... takze nenexistuje nejaky reseni?
- zombux
- Odborník PCT

no jasně, miranda si to nastavuje sama, ale pokud jsi za firewallem a nemůžeš přes něj nějak tak je ti to stejně na dvě věci. jinak každej software tohle řeší jinak, univerzální řešení asi neexistuje. leda webový úschovny jako www.yousendit.com. přes ICQ prostě vždycky někdo musí mít port, "pasiv vs pasiv" to afaik nejdecherson píše:Hmm tos me ale Vubec nepotesil protoze v mistni siti mi to jde prijimat i odesilat bez nastaveni portu protoze si to ta miranda nastavi sama.
- cherson
- Začátečník

-
ja myslim ze to bude nedokonalost Mirandy, protoze normanli ICQ (např. verze 5,samozdrejme i starsi) umi posilat i prijimat soubory komukoliv kdo ma taktez icqzombux píše:no jasně, miranda si to nastavuje sama, ale pokud jsi za firewallem a nemůžeš přes něj nějak tak je ti to stejně na dvě věci. jinak každej software tohle řeší jinak, univerzální řešení asi neexistuje. leda webový úschovny jako www.yousendit.com. přes ICQ prostě vždycky někdo musí mít port, "pasiv vs pasiv" to afaik nejdecherson píše:Hmm tos me ale Vubec nepotesil protoze v mistni siti mi to jde prijimat i odesilat bez nastaveni portu protoze si to ta miranda nastavi sama.