mik-2 píše:Naistaloval som si ho dal som cd key aj crack hral som normalne ale jak som ho uz vypol tak mi teraz pyta ze mam zadať cd key ale neche mi ho zobrať tak neviem co mam robiť poradte prosim
Kup si tu hru anebo ji nehraj. ALe nebuď zasranej zloděj..
Hulan:tohle ti nesedí
Mik:ale jinak souhlasím warez se tu neřeší kup a pojedeš v pohodě
mik-2 píše:Naistaloval som si ho dal som cd key aj crack hral som normalne ale jak som ho uz vypol tak mi teraz pyta ze mam zadať cd key ale neche mi ho zobrať tak neviem co mam robiť poradte prosim
Kup si tu hru anebo ji nehraj. ALe nebuď zasranej zloděj..
Ty uz di nekam, seres tu do toho fora a na svojem vebu akorat krituzejs Štefka a PCt.
ted jsem si spustil QUAKE4 chci testnout multiplayer a skace me to na 60hz,pouzivam 1024*768/140hz, mam nv81.85 je to stnad jedina parba ktera se me rozjizdi v 60hz, v driverech neni potlaceni frekvence,jak to tedy spoustite vy? jsem nekde neco prehlidl?dik
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění
Nemužu si odpustit malou poznamku..nedavno mě selhala 6600GT a musel sem vyhrabat svou FX 5200 (300/525) a divili byste se jak to na ni frčelo...na high všechno zaply ale AA sice jen na 800x600 ale tak 30-50fps..sem čumel jak blazen Sice venku to obcas kleslo pod 20 ale jinak pohoda Engine me přide mnohem lip optimalizovanej než u Doom 3 a celkově mi to přidě taky mnohem zabavnější a lepší než Doom..jen tak naokraj
Engine je zcela jiste sviznejsi (anebo tak alespon pusobi?) nez Doom3. Leti mi to jak das!
Happy!
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire "I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
serizovatel píše:ted jsem si spustil QUAKE4 chci testnout multiplayer a skace me to na 60hz,pouzivam 1024*768/140hz, mam nv81.85 je to stnad jedina parba ktera se me rozjizdi v 60hz, v driverech neni potlaceni frekvence,jak to tedy spoustite vy? jsem nekde neco prehlidl?dik
Mno, v novych nVidia driverech zase neco pojebali s obnovovaci frekvenci, takze pouzij ReForce 1.10 jako ja a mas vse v pohode v 100Hz
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire "I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
Jednu singleplayerovou misi (tu ze začátku hry, kde se coby Matthew Kane snažíte spolu s jednotkou Rhino vyčistit přistávací plochu pro posily ze Země) a dvě multiplayerové mapy (The Fragging Yard a The Fragging Yard 1v1) naleznete v hratelném demu titulu Quake IV, jenž navazuje na slavnou akční sérii.
Nic nepomáhá (zkoušel jsem instalaci nových ovladačů do zvukovky i grafiky, patche 1.0.4), při instalaci byl internet zakázán a při spoutění taky. Prosím o každou radu, mám Athlon XP 1700+, 512 MB RAM a Radeon 9600 s Windows XP SP2.
Nic nepomáhá (zkoušel jsem instalaci nových ovladačů do zvukovky i grafiky, patche 1.0.4), při instalaci byl internet zakázán a při spoutění taky. Prosím o každou radu, mám Athlon XP 1700+, 512 MB RAM a Radeon 9600 s Windows XP SP2.