PCTuning.cz krade obrázky
- Slezman
- Středně pokročilý

- radekhulan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Já bych zase pracovně nechtěl jednat s lidmi, co hlasitě neodsuzují krádež a následné vyhrožování..Slezman píše:Je to můj názor na vás. Situace a diskuzi s lidmi lze vést i jinak. Takhle to děláte vždy. S vámi bych pracovně jednat nechtěl.
Michal Mitrega se na mém webu přiznal a omluvil, akceptuji to, ale to co zde předvádí Válek, to je vrchol, to je zhovadilost nejvyššího kalibru...
Osobně bych byl ochoten to nerozmazávat, kdybych se dočkal pokorné omluvy, ale pokud se dočkám nadávek, je to zcela jiná věc...
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Stazeni tvych obrazku nebylo v poradku a odsuzuji ho! Neni to poprve, co se neco podobneho na PCT stalo, viz. clanek o tematu RONJA.
Napsani clanku o kradezi na tvuj webzine je taktéž v pořádku.
Následující jednání už je ale čistá reklama na fóru. Ten odkaz měl být v mejlu (šéf)redaktorovi PCtuningu a až pokud by jednal arogantně, bys z toho měl začít dělat vědu. Dost možná by ses treba dočkal omluvy a mohl bys pod svůj článek v tichosti napsat, že se PCT omluvil. Ale ty ne, ty to musis rozflaknout ve velkym, aby bylo videt jaky je pct svine a jak jsi poskozeny. Me je jmeno PCT uprimen zcela jedno a tvoje samozrejme taky. Ale mluvite vscihni o slusnosti a nemate ji ani jeden!
Omluva michala mitregy je v poradku. Zvlastni je, ze nikde ani nenapises, ze tu omluvu od nej prijimas.
tento text byl asi doeditovan...
ne potom.
Napsani clanku o kradezi na tvuj webzine je taktéž v pořádku.
Následující jednání už je ale čistá reklama na fóru. Ten odkaz měl být v mejlu (šéf)redaktorovi PCtuningu a až pokud by jednal arogantně, bys z toho měl začít dělat vědu. Dost možná by ses treba dočkal omluvy a mohl bys pod svůj článek v tichosti napsat, že se PCT omluvil. Ale ty ne, ty to musis rozflaknout ve velkym, aby bylo videt jaky je pct svine a jak jsi poskozeny. Me je jmeno PCT uprimen zcela jedno a tvoje samozrejme taky. Ale mluvite vscihni o slusnosti a nemate ji ani jeden!
Omluva michala mitregy je v poradku. Zvlastni je, ze nikde ani nenapises, ze tu omluvu od nej prijimas.
tento text byl asi doeditovan...
Ano, ale chces-li pokornou omluvu, mas o ni zadat pred tim, nez to zacnes rozmazavatradekhulan píše:Osobně bych byl ochoten to nerozmazávat, kdybych se dočkal pokorné omluvy, ale pokud se dočkám nadávek, je to zcela jiná věc...
- radekhulan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ukaž mi, kde je na http://www.pctuning.cz/ email na šéfredaktora.. Není.. A na autora článku také kontakt neexistuje..ICE píše:Ten odkaz měl být v mejlu (šéf)redaktorovi PCtuningu a až pokud by jednal arogantně, bys z toho měl začít dělat vědu. Dost možná by ses treba dočkal omluvy a mohl bys pod svůj článek v tichosti napsat, že se PCT omluvil. Ale ty ne, ty to musis rozflaknout ve velkym, aby bylo videt jaky je pct svine a jak jsi poskozeny. Me je jmeno PCT uprimen zcela jedno a tvoje samozrejme taky. Ale mluvite vscihni o slusnosti a nemate ji ani jeden!
SKutečně mi přijde mimořádně směšné, že fanatici a milovníci PCT.cz jsou schopni napadat někoho, kdo poukáže na krádež místo aby krádež jasně odsoudili..
Je to jako litovat zloděje, co ti vykrade byt, že přitom upadnul a zlomil si ruku...
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Neznalost neomlouva. Pokusil ses kontakt najit? Minimalne v diskusich na PCT jsou e-maily normalne a treba lukas fiala se diskusi ucastni casto.
Neumisteni odkazu na nejaky kontakt na pctuning je ale mirne zarazejici, to mas samozrejme pravdu.
Nejsem fanatik PCT, kde se tak chovam? Forum je mi uz davno volny a web jeste vic. Vzdyt kradez tvych fotek odsuzuji, ale zaroven poukazuji na lespi moznosti jednani... korektnejsi. Kazdy obcas jedna s "volem", ale to snad neznamena, ze se tak musi zacit chovat taky, ne?
Vzhledem k podminkam v CR doporucuji dat pres obrazky nejaky ten nenapadny vodoznak... a mas pokoj
Neumisteni odkazu na nejaky kontakt na pctuning je ale mirne zarazejici, to mas samozrejme pravdu.
Nejsem fanatik PCT, kde se tak chovam? Forum je mi uz davno volny a web jeste vic. Vzdyt kradez tvych fotek odsuzuji, ale zaroven poukazuji na lespi moznosti jednani... korektnejsi. Kazdy obcas jedna s "volem", ale to snad neznamena, ze se tak musi zacit chovat taky, ne?
Vzhledem k podminkam v CR doporucuji dat pres obrazky nejaky ten nenapadny vodoznak... a mas pokoj
- rotvik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Pls přestaňte s tím, udělal jsem chybu, to je snad každýmu jasný a omlouvám se kolegům redaktorům...
No jinak pár technických. Můj komentář je skoro pod každým článkem a tam mail je. Domluvit ses mohl se mnou nebo se stefkem. Jinak kopie obrázků jsou celkem běžnou praxí (což mě ale nijak neomlouvá) a bez nich se to dá dělat dost špatně, protože výrobce většinou nenabízí příliš dobré screeny...
No jinak pár technických. Můj komentář je skoro pod každým článkem a tam mail je. Domluvit ses mohl se mnou nebo se stefkem. Jinak kopie obrázků jsou celkem běžnou praxí (což mě ale nijak neomlouvá) a bez nich se to dá dělat dost špatně, protože výrobce většinou nenabízí příliš dobré screeny...
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Vsak tvou omluvu imho vsichni berou. Co se stalo, stalo se, postavil ses k tomu jako chlap, priznal chybu a omluvil se. To je imho ferove jednani.
Kdybych potreboval neci obrazek z webu, tak mu napred napis, jestli bych ho mohl pouzit treba vymenou za link na jeho stranky pod clankem s podekovanim. To bych povazoval za slusne
Kdybych potreboval neci obrazek z webu, tak mu napred napis, jestli bych ho mohl pouzit treba vymenou za link na jeho stranky pod clankem s podekovanim. To bych povazoval za slusne
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
BTW: pctuning forum má oprvadu k pctuning webu vcelku blízko ale přece jenom jsou to samostatně fungující subjekty takže když to dáš sem je to takový pochybný ...
Korm toho liquidfunk a Válek mají do teenagerů už nějaký ten Pátek daleko a dá se snima vcelku solidně jednat takže si to vyřiďte přez mail jako firma vs osoba a ne přez forum ... krom toho si tohle jako provozovatel podle tebe hojně navštěvovaného webu nemůžeš dovolit i kdby to byla 100x pravda ... slušnost by ti to neměla dovolit a když už slušnost tak nějaké právní povědomí kdy nemůžeš takto veřejně někoho osočovat (i když v tejhle banánové republice ... ) ... dá se to v tomto případě považovat za pomluvu a kdybychom byly v Americe (naštěstí nejsme) už by si v případě prokázání viny platil jak mourovatej ... takže řešte si to přez Mail ... liquidfunk myslím jasně řekl že to prošetří a dá vědět ... tím to snad hasne ... další kroky budou následovat po prošetření ...
BTW: i když respektuji copyright netuším co je na tvých obrázcích zrovna tak užasnýho ... vsuvka
//edit ... omluva byla sem hozena samotným autorem ... souhlasím s tím aby si dal Mr. Hulan přez obrázky vodoznak (udivuje mě že na to ještě nepřišel je to good reklama) a budeš ještě rád když je někdo použije (i když tomu se asi každej vyhne - další vsuvka
- rotvik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
nejde o obrazky, ale o principy. ten soft si nainstaloval k te mysi radek, zkusil to a udelal screeny. Ma je pod copyrightem a vsichni to musi respektovat.Digitaldoom píše:BTW: i když respektuji copyright netuším co je na tvých obrázcích zrovna tak užasnýho ... vsuvka
ano, ale pravda (zkopirovani obrazku) je na radkove strane, takze to klidne rict muze, klidne muzou jit k soudu a vyhraje to. Nevidim na tom pomluvu, ale spis unahlene a zbrkle jednani, kdy emoce predstihly rozum.Digitaldoom píše:krom toho si tohle jako provozovatel podle tebe hojně navštěvovaného webu nemůžeš dovolit i kdby to byla 100x pravda ... slušnost by ti to neměla dovolit a když už slušnost tak nějaké právní povědomí kdy nemůžeš takto veřejně někoho osočovat (i když v tejhle banánové republice ...
Jediny, kdo se zachoval po "odhaleni zlocinu" ferove je autor novinky na PCT.
- no-X
- Středně pokročilý

radekhulan: Jestli chceš mít svoje obrázky jen pro sebe, tak proč je zveřejňuješ? Pokud chceš aby pomáhaly ostatním, tak se nechovej jak ukřivděná samolibá puberťačka a nekritizuj, když je někdo použije.
Co momentálně předvádíš je jen další zoufalý pokus o navýšení čtenosti tvého webu, na nějž se odkazuješ průměrně 12,5x za post. Trocha soudnosti by neškodila.
Ale nepřestává mě udivovat tvoje chování. Bez jedinýho důkazu, že jsi autorem obrázku a bez důkazu, že byl obrázek převzat přímo z tvého webu jdeš dělat bordel na fórum... až se budeš umět chovat slušně, možná tě někdo začne brát vážně a bude to řešit. Ale za pobuřující chování, jaké tu předvádíš, bývaly postihy včetně banu, takže buď rád, že je k tobě vedení fóra vůbec takhle shovívavé.
Co momentálně předvádíš je jen další zoufalý pokus o navýšení čtenosti tvého webu, na nějž se odkazuješ průměrně 12,5x za post. Trocha soudnosti by neškodila.
Ale nepřestává mě udivovat tvoje chování. Bez jedinýho důkazu, že jsi autorem obrázku a bez důkazu, že byl obrázek převzat přímo z tvého webu jdeš dělat bordel na fórum... až se budeš umět chovat slušně, možná tě někdo začne brát vážně a bude to řešit. Ale za pobuřující chování, jaké tu předvádíš, bývaly postihy včetně banu, takže buď rád, že je k tobě vedení fóra vůbec takhle shovívavé.
Nejlepší moderátor ve výslužbě
- MadCap
- Nováček

-
jedna OT technicka > to neustale opakovanie, ako toto forum nema NIC spolocne s webom je uz ohrana a dost skacuca platna. Ja tu vidim sekciu " PCtuning - webový magazín" a preto predpokladam, ze tato sekcia PRIAMO suvisi s webovym magazinom PC tuningu a preto je to vhodne miesto pre riesenie problemov s tymto subjektom, podobne zvasty (4um!=web) som uz zazil napr. tu http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... highlight= 
I’m the trouble starter, fuckin’ instigator.
I’m the fear addicted, danger illustrated.
I’m the bitch you hated, filth infatuated.
Yeah. I’m the pain you tasted, fell intoxicated.
I’m the fear addicted, danger illustrated.
I’m the bitch you hated, filth infatuated.
Yeah. I’m the pain you tasted, fell intoxicated.
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
jo, jsem ti toho vedom. a myslim, ze kazdy na foru, ale oficialni stanovisko je takovyhle. Proste je to jak kniha navstev, kde si lidi napisou o to, co by radi videli na webu a to je vsechno. Forum podleha v podstate pouze adminum, vedeni webu do chodu fora nezasahuje ani nijak neovlivnuje - tohle je imho hlavni napln pojmu "oddeleni od webu". S mainem je tak forum spojeno nazvem a jednou sekci. Mas tedy pravdu, ze problem, co tu resi radek tu byt muze, ale rovnou se zeptam, jestli tu byt musi. Muzem si tu o tom teda pokecat, ale neda se to podle me povazovat za nic jineho, nez postezovani si na PCT, neb zadost o omluvu mela smerovat cileneji jinam.
no-X - zapomněl jsi, že radkovi jde o prachy. jako spoustě dalších včetně mě. To není dobročinný web jako 3dfx, kde si komunita pomáhá (s nadsázkou). a když radek udělá nejakou práci a někdo ji zkopíruje, pak je naštvaný. Možná až příliš vzhledem k závažnosti, ale podle mě právem. I PCT ma penize z toho, ze neco uverejni a profituje tak bez svoleni na praci jineho.no-X píše:radekhulan: Jestli chceš mít svoje obrázky jen pro sebe, tak proč je zveřejňuješ? Pokud chceš aby pomáhaly ostatním, tak se nechovej jak ukřivděná samolibá puberťačka a nekritizuj, když je někdo použije.
- SneakerXZ
- Nováček

-
Jak vidim tak lidi nechápou copyrigt on chce pomáhat lidem, kteří naštěvuji jeho web a ne lidem, který zkopirujou obrázky a postnou je na web kde jsou redaktoři.
Opravdu teď umě PCT klesl sice hulanovo jednani neni taky správné zcela, ale jednáni liquidfunk je více než odstrašujicí. To jako když někdo napíše na svou stránku pravdu hned je mu hrozeno právníky?
pokud tu řešite reklamu jeho na web tak každy moderátor nebo administrátor, který nechce dělat reklamu někomu jinemu tak odkaz smaže a napíše co se nadaném webu nacházi vlastními slovy nebo s domluvou autora postne celý. PCT vtomto směru udělal ostudu aspoň minimálně umě.
Když to řeknu hnusně a sprostě za takovýhle kopírovaní věci co jsou moje bych vraždil...
Opravdu teď umě PCT klesl sice hulanovo jednani neni taky správné zcela, ale jednáni liquidfunk je více než odstrašujicí. To jako když někdo napíše na svou stránku pravdu hned je mu hrozeno právníky?
pokud tu řešite reklamu jeho na web tak každy moderátor nebo administrátor, který nechce dělat reklamu někomu jinemu tak odkaz smaže a napíše co se nadaném webu nacházi vlastními slovy nebo s domluvou autora postne celý. PCT vtomto směru udělal ostudu aspoň minimálně umě.
Když to řeknu hnusně a sprostě za takovýhle kopírovaní věci co jsou moje bych vraždil...
Intel Core 2 Duo E8400, Asus GTX 260, Asus P5Q DELUXE, 8 GB
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
vsichni delame chyby... jde ale o to, jak se k nim postavime.
kdyz tak ctu sneakeruv prispevek, tak mam pocit, ze bych rovnou dostal modry dopis... to taky neni jednani...
tady to jeste dopadlo celkem dobre. Obrazek byl nahrazen, autor se omluvil. Co se jeste resi? Aha... to ze nekteri reaguji emotivne, jini mene, ze se hned neomluvil sefredaktor... atd atd... ma to jeste cenu? nema. k nicemu to uz nepovede. Ale aspon je z toho ponauceni pro priste.
kdyz tak ctu sneakeruv prispevek, tak mam pocit, ze bych rovnou dostal modry dopis... to taky neni jednani...
tady to jeste dopadlo celkem dobre. Obrazek byl nahrazen, autor se omluvil. Co se jeste resi? Aha... to ze nekteri reaguji emotivne, jini mene, ze se hned neomluvil sefredaktor... atd atd... ma to jeste cenu? nema. k nicemu to uz nepovede. Ale aspon je z toho ponauceni pro priste.
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- patrix
- Začátečník

-
- eXp10it
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zdaaarek, mozna by bylo fajn nezasirat tohle forum takovymadle pitomomostma...jakoze nejaky pepa z prahy si chce udelat reklamu a tak ma silene nutkani oznacovat screen z vidli resp. z nejakych ovladacu jako svuj dusevni majetek.....BRAVO...JE TO UMLECKE DILO....presne takovyhle screen jsem si fcera chtel vytiskonut a zaramovat nad postel a zjistil jsem ze autor si ty....tak nic no 
jinak jestli je to foto co mas jako avatara TVOJE tak to je mega LOL. ses peknej narcis a podle fotky aj diskac (neco mezi gigi di agostinem a standou z doliny)
jinak jestli je to foto co mas jako avatara TVOJE tak to je mega LOL. ses peknej narcis a podle fotky aj diskac (neco mezi gigi di agostinem a standou z doliny)
eXp10it is b4ck
letos s*ru na moding a delam si pro radost bedny
ISAAC CPU tuleň 1100@1460MHz; MB msi 6337le5; 2 × 256 MB SDRAM 100@133MHz; HDD Samsung 200GB 7200rpm + nějaké ty blbosti okolo.
letos s*ru na moding a delam si pro radost bedny
ISAAC CPU tuleň 1100@1460MHz; MB msi 6337le5; 2 × 256 MB SDRAM 100@133MHz; HDD Samsung 200GB 7200rpm + nějaké ty blbosti okolo.
- shadow
- Středně pokročilý

Radek Hulán má pravdu v tom, že pokud to bylo publikováno pod Creative Commons "Attribution-NonCommercial-NoDerivs 2.5" licencí http://creativecommons.org/licenses/by- ... /legalcode , tak jistě převzetí těch obrázků PCT bez souhlasu ze strany R.H., pokud tomu tak skutečně bylo, správné nebylo, tj. bylo to v rozporu s příslušnou licencí, nicméně jak říká ICE, jistě by bylo příhodnější to řešit interně se samotným magazínem, jako partneři na webu, než to takhle hlasitě vyřvávat do éteru na fóru. Ale je to tvůj styl komunikace, R.H., máš na něj právo, to Ti aspoň já neberu. Mně se to sice zdá někdy až jako zbytečné tlačení na pilu, ale budiž
. Asi víš nejlíp, co tím chceš dosáhnout
.
Jinak praxe přebírání screenů je u nás bohužel celkem běžná. Např. herní webziny někdy zcela nepokrytě přebírají screeny od zahraničních a ještě si to signují i vodoznakem...
Jinak praxe přebírání screenů je u nás bohužel celkem běžná. Např. herní webziny někdy zcela nepokrytě přebírají screeny od zahraničních a ještě si to signují i vodoznakem...
show must go on..
- Wilik
- Administrátor

Toto tema bylo zamknuto do doby oficialniho vyjadreni ze strany PCT, ktere tak jiste brzo ucini. Staci pozadat libovolneho moderatora/administratora na odemceni.
Jinak tato sekce je urcena pro komunikaci s PCT magazinem - i proto se tak jmenuje. Jestlize pan Hulan citil potrebu touto formou s PCT webem komunikovat, nelze mu nic vycitat.
Posledni veci, ktera se me jako administratora fora dotyka, je vyhrozovani zablokovanim IP adresy od redaktora PCT. To je samozrejme licha hrozba. Ban IP dostavaji pouze uzivatele, kteri hrube a opakovane porusuji pravidla fora a muze tak ucinit jen a pouze administrator PCT fora.
Jinak tato sekce je urcena pro komunikaci s PCT magazinem - i proto se tak jmenuje. Jestlize pan Hulan citil potrebu touto formou s PCT webem komunikovat, nelze mu nic vycitat.
Posledni veci, ktera se me jako administratora fora dotyka, je vyhrozovani zablokovanim IP adresy od redaktora PCT. To je samozrejme licha hrozba. Ban IP dostavaji pouze uzivatele, kteri hrube a opakovane porusuji pravidla fora a muze tak ucinit jen a pouze administrator PCT fora.