Restart PC pri normalni frekvenci

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

nasser.milan
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: hehe

Příspěvek od nasser.milan »

Poplik píše:sorry za OT ale tohle me fakt pobavilo :lol:
Co te pobavilo? :)
AMD 2500+ Barton, ECS L7S7A2L, Radeon 9600 PRO 128MB, 2× 512MB NoName, Seagate Barracuda 120GB, Maxtor 15GB
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

no pobavilo ho to ze te to asi nenapadlo drive :wink:
....ze by to byl MELOUN
nasser.milan
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Jo tak... njn... vyzkousel sem snad uplne vsechno krome jednoho... toho co dela problemy :D
AMD 2500+ Barton, ECS L7S7A2L, Radeon 9600 PRO 128MB, 2× 512MB NoName, Seagate Barracuda 120GB, Maxtor 15GB
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

nasser.milan píše:Pujcil sem si bratruv zdroj (300W) a delalo to uplne to same...
Kdyz sem vracel svuj zdroj zpátky, napadlo me kdyz sem se podival na sitovku, ze ten pocitac takhle blbne asi uz rok (internet mam cca rok). Takze sem zkusil tu sitovku dat do jineho PCI slotu (mel sem ji v tom poslednim) a najednou to vypada, ze je po problemech. Ale to s jistotou reknu az po delsim testu - vecer se jeste ozvu.

Ale chci se zeptat, je mozne, ze by to bylo tim? ze by treba byl ten posledni PCI slot nejaky "jiny"?
Klasika ECS desek... když neobsadíš PCI v pořadí 1-2-3, ale třeba 1-3, tak blbnou... měl jsem desku s BX 400 a ta mi nenajela ani do Win... nevím jak nové ECS (PCChips)...
Burn in hell.
nasser.milan
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Teuzz píše:Klasika ECS desek... když neobsadíš PCI v pořadí 1-2-3, ale třeba 1-3, tak blbnou... měl jsem desku s BX 400 a ta mi nenajela ani do Win... nevím jak nové ECS (PCChips)...
Tak to mam stesti, ze kdyz mam obsazene ted 1-3, tak to jede. Protoze do druhe PCI se nedostanu kvuli chladici graficke karty.
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

nasser.milan píše:
Teuzz píše:Klasika ECS desek... když neobsadíš PCI v pořadí 1-2-3, ale třeba 1-3, tak blbnou... měl jsem desku s BX 400 a ta mi nenajela ani do Win... nevím jak nové ECS (PCChips)...
Tak to mam stesti, ze kdyz mam obsazene ted 1-3, tak to jede. Protoze do druhe PCI se nedostanu kvuli chladici graficke karty.
ee, ujelo mi to, musí být osazený první, aby to bralo ostatní... mají tam nějaký speciální bastl...
Burn in hell.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“