Co te pobavilo?Poplik píše:sorry za OT ale tohle me fakt pobavilo
Restart PC pri normalni frekvenci
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- nasser.milan
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Re: hehe
AMD 2500+ Barton, ECS L7S7A2L, Radeon 9600 PRO 128MB, 2× 512MB NoName, Seagate Barracuda 120GB, Maxtor 15GB
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- nasser.milan
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Klasika ECS desek... když neobsadíš PCI v pořadí 1-2-3, ale třeba 1-3, tak blbnou... měl jsem desku s BX 400 a ta mi nenajela ani do Win... nevím jak nové ECS (PCChips)...nasser.milan píše:Pujcil sem si bratruv zdroj (300W) a delalo to uplne to same...
Kdyz sem vracel svuj zdroj zpátky, napadlo me kdyz sem se podival na sitovku, ze ten pocitac takhle blbne asi uz rok (internet mam cca rok). Takze sem zkusil tu sitovku dat do jineho PCI slotu (mel sem ji v tom poslednim) a najednou to vypada, ze je po problemech. Ale to s jistotou reknu az po delsim testu - vecer se jeste ozvu.
Ale chci se zeptat, je mozne, ze by to bylo tim? ze by treba byl ten posledni PCI slot nejaky "jiny"?
Burn in hell.
- nasser.milan
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Tak to mam stesti, ze kdyz mam obsazene ted 1-3, tak to jede. Protoze do druhe PCI se nedostanu kvuli chladici graficke karty.Teuzz píše:Klasika ECS desek... když neobsadíš PCI v pořadí 1-2-3, ale třeba 1-3, tak blbnou... měl jsem desku s BX 400 a ta mi nenajela ani do Win... nevím jak nové ECS (PCChips)...
AMD 2500+ Barton, ECS L7S7A2L, Radeon 9600 PRO 128MB, 2× 512MB NoName, Seagate Barracuda 120GB, Maxtor 15GB
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ee, ujelo mi to, musí být osazený první, aby to bralo ostatní... mají tam nějaký speciální bastl...nasser.milan píše:Tak to mam stesti, ze kdyz mam obsazene ted 1-3, tak to jede. Protoze do druhe PCI se nedostanu kvuli chladici graficke karty.Teuzz píše:Klasika ECS desek... když neobsadíš PCI v pořadí 1-2-3, ale třeba 1-3, tak blbnou... měl jsem desku s BX 400 a ta mi nenajela ani do Win... nevím jak nové ECS (PCChips)...
Burn in hell.