Nečekej od ATI Sapphire 9600 zázrakyLamicz píše:Ad Radekhulan: Nevim, ale mne to pripada jeste navic jakysi cely rozmazany...Hlavne ty textury sten apod.
Quake 4
Moderátor: Baneshee
- radekhulan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- 133
- Začátečník

Na 9600 nic ine necakaj.. inak Q4
Co sa tyka porovnania kvality obrazu, skusal som NV 6800 vs. X800 a na def. nastaveniach ovladacov je ATi o odst lepsia (s Catalyst 5,11) ale po upravach cfg. je to 1k1..rozdiely prakticky neexistuje, neviem ako je to na G7 vs. R1xxx ale starsia gen. je vyrovnana aj v plynulosti aj kvalite..
Co sa tyka porovnania kvality obrazu, skusal som NV 6800 vs. X800 a na def. nastaveniach ovladacov je ATi o odst lepsia (s Catalyst 5,11) ale po upravach cfg. je to 1k1..rozdiely prakticky neexistuje, neviem ako je to na G7 vs. R1xxx ale starsia gen. je vyrovnana aj v plynulosti aj kvalite..
- Thellwin
- Administrátor

Tak mi to nedalo a to demo jem zkusil ... nečekal jsem od toho žádný zázraky co se týče výkonu. Ale na 800*600 high se to dalo (samozřejmě bez AA a podobných vymožností). Myslím, že ještě jedna 512 pamět by hodně pomohla, sem tam to škublo, ale grafikou to imho nebylo.
Jinak ke hře toho moc říct nemůžu, prostě sci-fi střílečka, který já zrovna moc nemusím (nehrál jsem nikdy žádnýho Quaka)
Jinak ke hře toho moc říct nemůžu, prostě sci-fi střílečka, který já zrovna moc nemusím (nehrál jsem nikdy žádnýho Quaka)
Goldnoob team proud member!
- ace
- Začátečník

- BUBO
- Nováček

-
neoficiální CZ do Q4 ?
Nevíte , dělá někdo neoficiální češtinu do AN verze Quake4 ?
Mluví se někde o té Cz , nebo se dá někde vyšťourat ?
- zombux
- Odborník PCT

Re: neoficiální CZ do Q4 ?
na co češtinu? já během celý hry nezaznamenal složitější větu než o třech slovech sestávající z jdi-zabij-doveď-vrať seBUBO píše:Nevíte , dělá někdo neoficiální češtinu do AN verze Quake4 ?
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Ruka
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No DooM3 jsem hral u kamose a moc me to nebavilo, navic se mi znej tocila hlava (z Quke4 taky). Pokud jde o Quake4 tak me to taky moc nebavilo, ale co jsem tu cetl ze po transplantaci koncetin bude hra jak jedna basen, tak jsem to teda vydrzel a muceni se vyplatilo. Totiz po te operaci se hra, aspon pro me a "pa, so, ne" stala navykovou prioritou c.1. a dohral jsem ji tak, zebych si ji zahral jeste jednou.
Jeste k hodnoceni. Ja, bych ji od te transplantace hodnotil na 93/100.
// grafika proste supr. na 1280*1024 jede fpoho, a hl. ty stiny. Akorat ta obloha a pozadi tech hor, bleee.
Jeste k hodnoceni. Ja, bych ji od te transplantace hodnotil na 93/100.
// grafika proste supr. na 1280*1024 jede fpoho, a hl. ty stiny. Akorat ta obloha a pozadi tech hor, bleee.
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.
Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Je to divny, tohle se mi za ty mraky let co hraju PC hry snad nestalo, ale u Q4 se mi taky občas motala hlava. A vínem to nebylo
U DIII vůbec nic, ale Q4 me timhle nejak zaskočil
U DIII vůbec nic, ale Q4 me timhle nejak zaskočil
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- shadow
- Středně pokročilý

- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

Není to něco podobnýho jako bylo u HL2 ? Používal se tam nějakej jinej úhel rozhledu či, co a dost lidí to těžko vydejchávalo ...
EDIT : 2 TomV : Já jsem s HL2 taky problém neměl ... jenom jestli se u toho Q4 nejedná o něco podobnýho.
EDIT : 2 TomV : Já jsem s HL2 taky problém neměl ... jenom jestli se u toho Q4 nejedná o něco podobnýho.
Naposledy upravil(a) Thellwin dne stř 30. lis 2005, 09:49, celkem upraveno 1 x.
Goldnoob team proud member!
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Těžko říct... Třeba já neměl problém ani s HL2, ani s Q4...Thellwin píše:Není to něco podobnýho jako bylo u HL2 ? Používal se tam nějakej jinej úhel rozhledu či, co a dost lidí to těžko vydejchávalo ...
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- Maxtor
- Začátečník

-
Tohle bejva syndrom spise starejch games.. typicky priklad.. Wolf3D.. kazdej, kdo to v dnesni dobe zapnul tvrdi, ze se malem pozvracel.. A rozhodne to neni prirovnani.. ja to skusil taky, a normalne se mi zacala motat siska a malem jsem se poblil.. bylo mi z toho zle jeste peknejch par hodin po tom, co jsem to vypnul..
- MAGMA
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
heh, moj kamos mal znacny problem s tym, ze sa skoro dogrcal zdy ked hral, abo sa pozeral na niekoho kto hral AVP 1 za aliena, to jeho periferne videnie, behanie hore dole po stenax 
NB: ASUS N71JQ i7 720QM, 4GB 1333MHz, Intel X25-M 80GB + Seagate Momentus XT 500GB hybridný HDD., ATI HD5730 OC, Win 7HP 64bit
AUDIO: USB EDIROL UA-1EX, Cowon D2 > Onkyo HTX-22HD, Ultimate Ears Triple.fi 10 PRO
- Ruka
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Vidim, ze to motani hlavy, se tu dost rozkecalo. Motanim hlavy o kterem jsem tu psal, jsem myslel jako metaforu. Hlava se mi z PC-her uz dlouhohou dobu nemotala, teda pokud u toho nesedim 8 a vic hodin, jako treba u HoM III.Ruka píše:No DooM3 jsem hral u kamose a moc me to nebavilo, navic se mi znej tocila hlava (z Quke4 taky). ...
// Abych Q4 jeste zhodnotil, tak svymi schpnostmi zpracovanim svetel a stinu me fakt dostal a v HL2 jsem nic takoveho urcite nevidel. Napr.: To jak jdou vojaci s vami, jako ochranka a vsude je temer tma a jejich baterky sviti do terenu, to je proste super. A bylo toho vic, skoda ze to nebylo delsi. Rikam, ze zabava zacina, az po jiste operaci nechirurgickymi nastroji.
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem si to nainstaloval, zahral a odinstaloval - naprosto odflaknuta hra. Pri hrani ma clovek pocit, ze hraje datadisk Dooma 3, grafika sice pekna, ale o tu mi jde az na poslednim miste. Nepratele naprosto primitivni, obtiznost nulova. Ale co, to je SP, ten me az tolik nezajima. Ale kdyz sem zkusil MP, tak to bylo jeste horsi - mapy bez napadu, zadny vychytavky v enginu, ktery by se daly pouzivat jako u Q3A, celkove strasne pomale, rakety letaji rychlosti sneka na retezu, granaty jak z gumy... Celkove mi zbrane prisli oproti Q3 jako krok hoooodne vedle.
Proste spackana hra, chybi ji neco neotreleho, vsechno tu uz bylo, rozhodne sem cekal neco lepsiho. Snad to zase vezmou do ruky home-makeri a s OSPckem pozvednou aspon trochu tu mizernou uroven.
Proste spackana hra, chybi ji neco neotreleho, vsechno tu uz bylo, rozhodne sem cekal neco lepsiho. Snad to zase vezmou do ruky home-makeri a s OSPckem pozvednou aspon trochu tu mizernou uroven.
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Neni nad kvalitní zhodnocení po pětiminutovém hraní hry
Multiplayer nehraju, ale ohledne singlu s tebou samozřejmě nesouhlasim - hra je naopak solidně propracovaná do posledního detailu, tupost nepřátel tu sice je, ale co bys chtel od zombie vojáků s vypláchlým mozkem 
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- radekhulan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Ja sem to nehral 5 min, zajimavy, jak si tu porad nekdo neco domysli...Sentenced píše:Neni nad kvalitní zhodnocení po pětiminutovém hraní hryMultiplayer nehraju, ale ohledne singlu s tebou samozřejmě nesouhlasim - hra je naopak solidně propracovaná do posledního detailu, tupost nepřátel tu sice je, ale co bys chtel od zombie vojáků s vypláchlým mozkem
2RH - ale, ale, ale, takova silna slova... Pro vysvetleni - kamarad taky hraje pres net a k tomu je potreba origialni verze. Ja si ji pujcil, abych videl, jestli ma smysl dat za to 1700-1800KC nebo zustat u Q3A. A me rozhodnuti je snad jasne.
- radekhulan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Na "zkoušení" máš demo, 3 hodiny hraní je třetina hry. Prostě jsi tu hru ukradl, sorry.wector píše:Ja sem to nehral 5 min, zajimavy, jak si tu porad nekdo neco domysli...Ted vazne - po 3 hodinach hrani sem zjistil
Já mám všech svých 30 her (=cca 40.000 Kč) koupeno. Kvůli lidem jako jsi ty, a bohužel i dalších 99% teenageerů na tomto fóru, se prodalo jen 32.000 kopií vynikající Chronicles of Riddick: Escape from Butchers Bay a další díl asi nebude. Investovat milióny USD, aby si to koupila desítka tisíc lidí, ale hráli ji milióny, to se nezaplatí... Zloději prostě nesmírně poškozují herní průmysl, který by jinak mohl být v mnohem lepším stavu.