Projekt: JOCO (skoro hotovo)

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

nem.p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nem.p »

Diky za pripominky, beru na vedomi. Je to ovsem jen hruby nastin a vse jeste budu dodelavat.

2Stoobi - zebrovani pocitam striknu stribrnou, ale jakykoliv jiny napad uvitam.

2Sleepy.664 - ani nevim jaky sou v Tesku stojany. Spis jsem se nechal inspirovat Stoobi tuning 2.0. Mechanika by se tam stejne jinak ani nevesla.
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

Je fakt, že je ta mechanika podle mě dost utopená. Já bych se snažil jí dát co nejvícdopředu aby to cédo v ní bylo co nejvíc vidět z větších úhlů...
K barvě: Ta první série je fakt "vyblitá", ale pokud je ještě tmavší než z druhý série tak to je ok.
2 Stoobi: Ta "komunistická" barva jak řikáš, neni vůbec komunistická, ale řiká se jí pastelová, a ta je docela moderní...
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

2Kopi.: njn, asi máš pravdu, ale mě osobně se nelíbí - ale je to jen osobní názor a na druhých fotkách už je to lepší. :)

Každopádně osobně bych nějak razantně zapracoval na tom předku, hlavně na ovládacích prvcích a na tom spodku. Chtělo by to něco originálního... :wink:
kadas152
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kadas152 »

zatim to vypadá fakt dobře

tak nějak jak se na to dívám začínám vážně přemejlšlet jestli se do podobný case taky nepustim ale spíš ne nechci něco kopírovat radši si někde seženu něco jinýho
Nox.lbc
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

br r r

Příspěvek od Nox.lbc »

Zatím to jde, je to dobrý ... ale ta oranžová je až moc "pastelová" (jak někdo říkal) ... dávam přednost živým barvám ... jen tak dál ...
BTW: Vím, že tenhle příspěvek nenese žádnou podstatnou ani důležitou informaci ... ale čert to vem, když se tu nepočítají POSTy ;-)
Nikdy se nesměju nejlépe, mám strach, aby to nebylo naposled.
nem.p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nem.p »

Tak po tydnu neco malo fotek. Tyden jsem se pekloval se strikanim abych to pri poslednim prelakovani zk... Nicmene jsem zjistil, ze neni dobre strikat lak pri dvou stupnich na pude :lookround: Jo zima je tady.
Mezi tim jsem delal takovy jednoduchy drzak a odhlucnovac hdd. Neni to nic svetoborneho, ale je to zadarmo. Proste co dum dal. Jeste pripravuji vstupy usb na predek. Rozrezal jsem bracket od MSI a zaslepku pouziju z bedny. Fotka snad napovi vic.
Obrázek Obrázek Obrázek
master88
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od master88 »

náhodou pekny! moc :)
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami

Octavia II 2.0 TDI powah
nem.p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nem.p »

Vypada to, ze tento mod asi nenastrikam. Kdyz uz jsem prekousl a opravil zkrystalizovany lak strikany ve velke zime. Tak si jdu dnes dokoupit zasobu bile barvy a necham se zlakat i oranzovym sprejem, ktery vypada lepe nez puvodni pouzity.
Sprej jsem dukladne proklepal a abych zjistil jak vubec vypada odskousel jsem ho stranou na karton. Dale jiz nemusim komentovat. Fotky mluvi za vse :evil:

Obrázek Obrázek Stal 230,- takze za ty prachy neberte to. :jaw:
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

A neni to náhodou účel toho spreje? Oni se prodávaj i takovýhle, který dělaj drsnej povrch... :wink:
Lubitel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lubitel »

ten drziak sa mi paci. riesil si nejako chladenie HDD, alebo budes len dufat za vydrzi dlhodoby burn? :-D
kym to slape, tak je dobre
ked to zhory, je to v hajzli
nem.p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nem.p »

2Kopi Bohuzel to neni ucel tohoto spreje. V prvni chvily me to taky napadlo, ale je to proste nejakej "kvasak"

2Lubitel Po stranach a zepredu jsou prilepeny chladice z rozrezaneho boxu intelu. Zkousel jsem to jen tak mit zapojenej venku z pcitace a mel kolem 26°C a pri zatizeni asi 35°C a v pokoji bylo tak 20°C. Zatim jsem to moc netestil cekam co to udela ve skrini a pak to zacnu dyztak resit. Disk bude v case vertikalne a zespodu bude lehce ofukovan 120kou. Takze si myslim ze to snad bude ok.
nem.p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nem.p »

Dnes jsem vyreklamoval ten sprej. Prines sem ji tam hezky nastrik a dostal jsem novy s poucenim, ze je treba ho radne protrepat :wink:
Tak jsem trepal, trepal, trepal.....pak jeste chviku trepal a pak jsem jeste trosku trepal. Sundal jsem vicko, odjistil, zamiril a zmackl. A co se nestalo...prstprstprruusseeer. Ten samy problem. Mam to, ale stesti :wink: Takze zitra ho jdu vratit a prachy zpatky do kapsy dat.
Lubitel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lubitel »

heh tam z teba budu mat teda radost :mrgreen:
kym to slape, tak je dobre
ked to zhory, je to v hajzli
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

Asi to bude seriózní podnik, kterej nemá vytápěnej sklad a tak jim spreje hezky vymrzly :lol:
Ale jinak nevim proč, ale stejně se mi to zdá nepravděpodobný... Podle mě to bude účel... Co je na tom napsáno? Můžeš foto?
nem.p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nem.p »

Na stopro to ucel neni. Je to "excelentni" rada spreju, ktery maj fak velkou kryvost a jine vychytavky a davaj se k nim i trysky s ruznym rozptylem. Touto radou jsem strikal uz C3. Oranzova se zrejme nejak nepovedla a nebo jak rikas maj je spatne uskladneny.
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Na plasty by se mel take pouzivat primer na plasty. Barva pak drzi lepe. Tohle mi neudelal zadnej sprej ani pri nizkem naklepani. Prijde mi to jako kdyz jsi strikal z blizka a tlustsi vrstvu. Jinak kdyz barvim tak sprej nechat den v teple a v teple pak strikat a nechat schnout.
Zatim to vypada zajimave.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
nem.p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nem.p »

Me to taky zadny sprej jeste neudelal. Mozna jsem to spatne vysvetlil. Strika to proste kousky barvy. Neco jako kdyz se na plechovce s barvou udela skraloup a pak bys ho rozmichal a natiral. Vzadnem pripade sprej nebyl studeny. Na to uz si davam pozor.
Poplik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

ehm

Příspěvek od Poplik »

no je to offtopic ale jak tak koukam na svoji TT Soprano tak tam ma stejny "granule" takze kvalitka :evil:
WEEEEEEEEEEE!!
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: ehm

Příspěvek od XPM »

Poplik píše:no je to offtopic ale jak tak koukam na svoji TT Soprano tak tam ma stejny "granule" takze kvalitka :evil:
to je ovšem záměr, já to mám taky :wink:
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
Poplik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

oki

Příspěvek od Poplik »

tim lip, me to je vicemene jedno, vlastne sem si toho vsiml az ted. Abych tady jen tak netlachal ty barvy se mi celkem libi a je to takovy retro
WEEEEEEEEEEE!!
Odpovědět

Zpět na „Projekty“