Projekt: JOCO (skoro hotovo)
Moderátor: L4mka
- nem.p
- Začátečník
Diky za pripominky, beru na vedomi. Je to ovsem jen hruby nastin a vse jeste budu dodelavat.
2Stoobi - zebrovani pocitam striknu stribrnou, ale jakykoliv jiny napad uvitam.
2Sleepy.664 - ani nevim jaky sou v Tesku stojany. Spis jsem se nechal inspirovat Stoobi tuning 2.0. Mechanika by se tam stejne jinak ani nevesla.
2Stoobi - zebrovani pocitam striknu stribrnou, ale jakykoliv jiny napad uvitam.
2Sleepy.664 - ani nevim jaky sou v Tesku stojany. Spis jsem se nechal inspirovat Stoobi tuning 2.0. Mechanika by se tam stejne jinak ani nevesla.
- Kopi.
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Je fakt, že je ta mechanika podle mě dost utopená. Já bych se snažil jí dát co nejvícdopředu aby to cédo v ní bylo co nejvíc vidět z větších úhlů...
K barvě: Ta první série je fakt "vyblitá", ale pokud je ještě tmavší než z druhý série tak to je ok.
2 Stoobi: Ta "komunistická" barva jak řikáš, neni vůbec komunistická, ale řiká se jí pastelová, a ta je docela moderní...
K barvě: Ta první série je fakt "vyblitá", ale pokud je ještě tmavší než z druhý série tak to je ok.
2 Stoobi: Ta "komunistická" barva jak řikáš, neni vůbec komunistická, ale řiká se jí pastelová, a ta je docela moderní...
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- kadas152
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Nox.lbc
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
br r r
Zatím to jde, je to dobrý ... ale ta oranžová je až moc "pastelová" (jak někdo říkal) ... dávam přednost živým barvám ... jen tak dál ...
BTW: Vím, že tenhle příspěvek nenese žádnou podstatnou ani důležitou informaci ... ale čert to vem, když se tu nepočítají POSTy ;-)
BTW: Vím, že tenhle příspěvek nenese žádnou podstatnou ani důležitou informaci ... ale čert to vem, když se tu nepočítají POSTy ;-)
Nikdy se nesměju nejlépe, mám strach, aby to nebylo naposled.
- nem.p
- Začátečník
Tak po tydnu neco malo fotek. Tyden jsem se pekloval se strikanim abych to pri poslednim prelakovani zk... Nicmene jsem zjistil, ze neni dobre strikat lak pri dvou stupnich na pude Jo zima je tady.
Mezi tim jsem delal takovy jednoduchy drzak a odhlucnovac hdd. Neni to nic svetoborneho, ale je to zadarmo. Proste co dum dal. Jeste pripravuji vstupy usb na predek. Rozrezal jsem bracket od MSI a zaslepku pouziju z bedny. Fotka snad napovi vic.
Mezi tim jsem delal takovy jednoduchy drzak a odhlucnovac hdd. Neni to nic svetoborneho, ale je to zadarmo. Proste co dum dal. Jeste pripravuji vstupy usb na predek. Rozrezal jsem bracket od MSI a zaslepku pouziju z bedny. Fotka snad napovi vic.
- master88
- Začátečník
- nem.p
- Začátečník
Vypada to, ze tento mod asi nenastrikam. Kdyz uz jsem prekousl a opravil zkrystalizovany lak strikany ve velke zime. Tak si jdu dnes dokoupit zasobu bile barvy a necham se zlakat i oranzovym sprejem, ktery vypada lepe nez puvodni pouzity.
Sprej jsem dukladne proklepal a abych zjistil jak vubec vypada odskousel jsem ho stranou na karton. Dale jiz nemusim komentovat. Fotky mluvi za vse
Stal 230,- takze za ty prachy neberte to.
Sprej jsem dukladne proklepal a abych zjistil jak vubec vypada odskousel jsem ho stranou na karton. Dale jiz nemusim komentovat. Fotky mluvi za vse
Stal 230,- takze za ty prachy neberte to.
- Kopi.
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Lubitel
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- nem.p
- Začátečník
2Kopi Bohuzel to neni ucel tohoto spreje. V prvni chvily me to taky napadlo, ale je to proste nejakej "kvasak"
2Lubitel Po stranach a zepredu jsou prilepeny chladice z rozrezaneho boxu intelu. Zkousel jsem to jen tak mit zapojenej venku z pcitace a mel kolem 26°C a pri zatizeni asi 35°C a v pokoji bylo tak 20°C. Zatim jsem to moc netestil cekam co to udela ve skrini a pak to zacnu dyztak resit. Disk bude v case vertikalne a zespodu bude lehce ofukovan 120kou. Takze si myslim ze to snad bude ok.
2Lubitel Po stranach a zepredu jsou prilepeny chladice z rozrezaneho boxu intelu. Zkousel jsem to jen tak mit zapojenej venku z pcitace a mel kolem 26°C a pri zatizeni asi 35°C a v pokoji bylo tak 20°C. Zatim jsem to moc netestil cekam co to udela ve skrini a pak to zacnu dyztak resit. Disk bude v case vertikalne a zespodu bude lehce ofukovan 120kou. Takze si myslim ze to snad bude ok.
- nem.p
- Začátečník
Dnes jsem vyreklamoval ten sprej. Prines sem ji tam hezky nastrik a dostal jsem novy s poucenim, ze je treba ho radne protrepat
Tak jsem trepal, trepal, trepal.....pak jeste chviku trepal a pak jsem jeste trosku trepal. Sundal jsem vicko, odjistil, zamiril a zmackl. A co se nestalo...prstprstprruusseeer. Ten samy problem. Mam to, ale stesti Takze zitra ho jdu vratit a prachy zpatky do kapsy dat.
Tak jsem trepal, trepal, trepal.....pak jeste chviku trepal a pak jsem jeste trosku trepal. Sundal jsem vicko, odjistil, zamiril a zmackl. A co se nestalo...prstprstprruusseeer. Ten samy problem. Mam to, ale stesti Takze zitra ho jdu vratit a prachy zpatky do kapsy dat.
- Lubitel
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Kopi.
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- nem.p
- Začátečník
- Woyta
- Středně pokročilý
Na plasty by se mel take pouzivat primer na plasty. Barva pak drzi lepe. Tohle mi neudelal zadnej sprej ani pri nizkem naklepani. Prijde mi to jako kdyz jsi strikal z blizka a tlustsi vrstvu. Jinak kdyz barvim tak sprej nechat den v teple a v teple pak strikat a nechat schnout.
Zatim to vypada zajimave.
Zatim to vypada zajimave.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- nem.p
- Začátečník
- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: ehm
to je ovšem záměr, já to mám takyPoplik píše:no je to offtopic ale jak tak koukam na svoji TT Soprano tak tam ma stejny "granule" takze kvalitka
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www