ako na vacsie titulky???

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
zzz4
Nováček
Nováček

ako na vacsie titulky???

Příspěvek od zzz4 »

zdravim...importoval som titulky do filmu (na pevno pomocou virtualdubu),ale su dost male...mohol by mo niekto poradit ako by som ich mohol zvacsit?skusal som to s alpha sub ale velmi mi to neslo...stale boli rovnake...
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: ako na vacsie titulky???

Příspěvek od Dzin »

zzz4 píše:zdravim...importoval som titulky do filmu (na pevno pomocou virtualdubu),ale su dost male...mohol by mo niekto poradit ako by som ich mohol zvacsit?skusal som to s alpha sub ale velmi mi to neslo...stale boli rovnake...
Pokud si je dal na pevno tak asi sotva. Jedine znova a udelat je vetši.
To si dal do DivX?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
zzz4
Nováček
Nováček

Příspěvek od zzz4 »

to z ked uz tam raz su na pevno,tak ze ich uz zvacsit nemozem,to viem...
mna skor zaujima ako ich zvacsit este pred kompresiou do divx...aby ked uz tam budu na pevno aby uz boli vacsie...skusal som to robit so substation alpha,ale aj ked som tam menil velkost,aj tak bol stale vysledok rovnaky...ani sa nezvacsili ani nezmensili....kde robim chybu?
tominek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tominek »

zzz4 píše:to z ked uz tam raz su na pevno,tak ze ich uz zvacsit nemozem,to viem...
mna skor zaujima ako ich zvacsit este pred kompresiou do divx...aby ked uz tam budu na pevno aby uz boli vacsie...skusal som to robit so substation alpha,ale aj ked som tam menil velkost,aj tak bol stale vysledok rovnaky...ani sa nezvacsili ani nezmensili....kde robim chybu?
virtuladub + directvobsub???
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“