ako na vacsie titulky???
- zzz4
- Nováček

-
ako na vacsie titulky???
zdravim...importoval som titulky do filmu (na pevno pomocou virtualdubu),ale su dost male...mohol by mo niekto poradit ako by som ich mohol zvacsit?skusal som to s alpha sub ale velmi mi to neslo...stale boli rovnake...
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: ako na vacsie titulky???
Pokud si je dal na pevno tak asi sotva. Jedine znova a udelat je vetši.zzz4 píše:zdravim...importoval som titulky do filmu (na pevno pomocou virtualdubu),ale su dost male...mohol by mo niekto poradit ako by som ich mohol zvacsit?skusal som to s alpha sub ale velmi mi to neslo...stale boli rovnake...
To si dal do DivX?
- zzz4
- Nováček

-
to z ked uz tam raz su na pevno,tak ze ich uz zvacsit nemozem,to viem...
mna skor zaujima ako ich zvacsit este pred kompresiou do divx...aby ked uz tam budu na pevno aby uz boli vacsie...skusal som to robit so substation alpha,ale aj ked som tam menil velkost,aj tak bol stale vysledok rovnaky...ani sa nezvacsili ani nezmensili....kde robim chybu?
mna skor zaujima ako ich zvacsit este pred kompresiou do divx...aby ked uz tam budu na pevno aby uz boli vacsie...skusal som to robit so substation alpha,ale aj ked som tam menil velkost,aj tak bol stale vysledok rovnaky...ani sa nezvacsili ani nezmensili....kde robim chybu?
- tominek
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
virtuladub + directvobsub???zzz4 píše:to z ked uz tam raz su na pevno,tak ze ich uz zvacsit nemozem,to viem...