nejde mi vytvorit Pagefile.sys

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Beny
Nováček
Nováček

nejde mi vytvorit Pagefile.sys

Příspěvek od Beny »

po reinstalaci z win xp sp1 na sp2 se mi smazal tento ram soubor a nemuzu ho zaboha vztvorit uz jsem zkousel i nejaky velky soubor prejmenovat a porad bez vzsledku aktualni stav vyrtualni pameti na disku je 0 .... ikdz nastavim i na dvou discich 1G hodnotz tak se to ulozi do registru ale na disku po restartu nic neubude a win nabiha 40min... nechci jeste formatovat nemam kam dat data tak pokud nekdo ma nejakou zkusenost budu rad za kazdou radu dekuji.......
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

nastavujes to ve vlastnostech pocitace? Mas volny misto na disku? Nejake chyby v eventlogu, ktere by se toho mohly tykat?
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Beny
Nováček
Nováček

Příspěvek od Beny »

disky mam dva 60 a 80 no a kazdy ma 5G volne. je sice pravda ze jsem je dlouho nedefragmentoval ,ale to by se nemelo projevit zniceho nic tak naraz a 40min je fakt dlouha doba ,stihnu i kafe :). nastavoval jsem to ve vlastnostech a dal nastavit i pouzit a kdyz jsem se dival do registru tak se to tam tak i zapsalo a zustane i po restartu ,ale aktualni stav je porad 0. tedka akorat nevim co je to eventlog ,startup to asi nebude? :oops:
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

ve sprave pocitace je to prohlizec udalosti
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Beny
Nováček
Nováček

Příspěvek od Beny »

no tak jsem udelal asi mene stastnou vec ze jsem prejmenoval prog.f,dokumenty a wind... a nainstaloval od zacatku win sp2 v domeni ze si pak vycucam nastaveni zpatky :) ,ale ono to uz nejde :D takze jsem v prd...
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“