nejde mi vytvorit Pagefile.sys
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Beny
- Nováček

-
nejde mi vytvorit Pagefile.sys
po reinstalaci z win xp sp1 na sp2 se mi smazal tento ram soubor a nemuzu ho zaboha vztvorit uz jsem zkousel i nejaky velky soubor prejmenovat a porad bez vzsledku aktualni stav vyrtualni pameti na disku je 0 .... ikdz nastavim i na dvou discich 1G hodnotz tak se to ulozi do registru ale na disku po restartu nic neubude a win nabiha 40min... nechci jeste formatovat nemam kam dat data tak pokud nekdo ma nejakou zkusenost budu rad za kazdou radu dekuji.......
- Dony
- Středně pokročilý

- Beny
- Nováček

-
disky mam dva 60 a 80 no a kazdy ma 5G volne. je sice pravda ze jsem je dlouho nedefragmentoval ,ale to by se nemelo projevit zniceho nic tak naraz a 40min je fakt dlouha doba ,stihnu i kafe
. nastavoval jsem to ve vlastnostech a dal nastavit i pouzit a kdyz jsem se dival do registru tak se to tam tak i zapsalo a zustane i po restartu ,ale aktualni stav je porad 0. tedka akorat nevim co je to eventlog ,startup to asi nebude? 
- Dony
- Středně pokročilý