Sempron 64 2500-nejde FSB nad 239

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

aha tak se omlouvam ,myslel jsem ,ze FSB nad cca 375 - je nerealne na soucastnych deskach. Moje zkusenost aspon k tomu nasvedcovala.

se svym S64 2500+ by si pri FSB 407 vycucl 2,8Ghz a to je slusne
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

ja na svoji obycejny,low-endovy Gigabyte K8NS dosal FSB 330, ale pri pouziti 1 pameti, se 3 musim jet jen na 304
.
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

Palec123 píše:Uz sice dost OT, ale mas zajimavej kousek. CPU-Z ho hlasi jako AMD Hamer family procesor-model unknown. Me to ten samy procesor verze 1.30 hlasi jako AMD Sempron(tm) Procesor 2800+
Myslis, ze je to tim brutalnim pretaktovanim, ze to pise unknown :?
A k tomu napeti. 1.725V znamena uz smrt pro procesor ne? Pokud by nemel teplotu nejakych -30st.C, tak je :onfire:
No kazdopadne mas fakt dobrou sestavu.
nene tim to neni :lol: já jsem jenom linej jako svina si přehrát na novej bios s podporou Sempronu64 :lol: :lol: :lol: :lol:

jinak 3.2 ghz se dostanu s Peltierem a -8 stupni na procaku...

samozrejme vsechno rock stable 12 hodin v prime95
LoPiO
Nováček
Nováček

Příspěvek od LoPiO »

Highlander píše: no tvoje deska jde do 400 FSB jenom za použití jednoho modulu pameti....kdyz v te desce jsou 2 ramky tak to funguje do 320-350 podle kusu....a to je uplne na hovno...bohuzel:( tahle deska od DFI neni nic moc..
To ja viem :) Preto mam jeden modul. Snad novy bios to vyriesi. Kupil by som si lanparty, ale chcel som pci-e a 754 a to f... dfi nerobi v lanparty serii.
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

LoPiO píše:
Highlander píše: no tvoje deska jde do 400 FSB jenom za použití jednoho modulu pameti....kdyz v te desce jsou 2 ramky tak to funguje do 320-350 podle kusu....a to je uplne na hovno...bohuzel:( tahle deska od DFI neni nic moc..
To ja viem :) Preto mam jeden modul. Snad novy bios to vyriesi. Kupil by som si lanparty, ale chcel som pci-e a 754 a to f... dfi nerobi v lanparty serii.
no já wim no....proto jsem zustal pořád u AGP a Lanparty ...protoze ta jejich deska na Nforce4 pro 754 není moc povedená....

a do 939 socketu nemá wubec smysl jít....
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“