mo pokud budeš rešit podle pravidel TVM

a koupíš si od mého audiofilního bratra zesilovač japonské produkce s plně totožným "HW" jako má high-end zes Vincent spark II (Měřili ho na osciloskopu, je to on

) za zhruba 2000,- tak bys mohl dopadnout dost dobře, sestavit 2.0 sloup nebo kdyžtak regál (za tuto cenu radši regál) ale mělo by to zase neduh dvou pásma (pokud by to bylo 3 pásmo tak by ses nevlezl do ceny.
Při použití 2 x bas. ARN-226-05/4 a 2 x ARV-104-03/4 i s dvěma dvoupásmovýmy vyhybkami CN 02-2-12/4 by repra a vyhybky vyšly na 2156,- kč. Práce truhláře a materiál (nebo si je chceš dělat sám ? jsem nepochopil) + nějaká ta tlumící hmota, dráty, silikon, a tak by se mohlo vejít do 3000,- a získal bys vcelku dobré regály. Nevím co přesně máš za repro takže nemůžu říct jestli ti to přinese to co chceš
O 2.1 repru jsem přestal uvažovat, cenově to nevyjde, ani při použití nějakých horších modelů. Snad jen si koupit nějaké počítačové repro,
Z2300 a nebo jestli někde najdeš levněji ALTEC LANSING FX 6021 a přihodíš trochu nad 5000 jejich cena na známých obchodech je cca 5500 takže jeslti budou levněji ,a dostaneš doopravdy špičkový stíněný set, co satelit to 6 titanových měničů s neodymovýmy magnety, a silný subwoofer. Co já vím tak dražší repro od altecu (i cs21 atd) jsou velmi kvalitní a ověřené produkty, bratr měl u pc ještě starší model a hráli podle něho nádherně
// Málem bych zapomněl, dexon je taky dobrý poměr cena / výkon.