Jake repro+zesilovac tak do 5000?

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Jake repro+zesilovac tak do 5000?

Příspěvek od Holda »

Cau, uvazuju ze zmenim dosluhujici ozvuceni pokoje. Mam Tesla Sextet637A a ne nem 8 Tesla beden.
Chtel bych nejakou zmenu. Hry ani prostorovy zvuk mi nic moc nerika, takze 2.0 na poslech muziky jako je Helloween, Nightwish, Kiss, Queen, System of a Down, Black Sabbath...
Nevim jesli jit do nejakych pocitacovych beden,nebo do neceho hudebnejsiho... i kdyz tam jsem omezeny tou cenou no :(
.
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

no prave ta cena. rozhodne pocitacovy 2.0 asi nesezenes. bejt tebou tak si postavim naky poradny 2pasmovky, a nebo kdybys na to mel tak 2.1 to je parada to delat...
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

kde na to vzit veci?Repro,vyhybky a tak?
.
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

Co třeba v Dexonu?
"Jen jedna šance mezi dvěma světy:Ohni se mnou pojď "
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

mo pokud budeš rešit podle pravidel TVM :D a koupíš si od mého audiofilního bratra zesilovač japonské produkce s plně totožným "HW" jako má high-end zes Vincent spark II (Měřili ho na osciloskopu, je to on :) ) za zhruba 2000,- tak bys mohl dopadnout dost dobře, sestavit 2.0 sloup nebo kdyžtak regál (za tuto cenu radši regál) ale mělo by to zase neduh dvou pásma (pokud by to bylo 3 pásmo tak by ses nevlezl do ceny.

Při použití 2 x bas. ARN-226-05/4 a 2 x ARV-104-03/4 i s dvěma dvoupásmovýmy vyhybkami CN 02-2-12/4 by repra a vyhybky vyšly na 2156,- kč. Práce truhláře a materiál (nebo si je chceš dělat sám ? jsem nepochopil) + nějaká ta tlumící hmota, dráty, silikon, a tak by se mohlo vejít do 3000,- a získal bys vcelku dobré regály. Nevím co přesně máš za repro takže nemůžu říct jestli ti to přinese to co chceš :)

O 2.1 repru jsem přestal uvažovat, cenově to nevyjde, ani při použití nějakých horších modelů. Snad jen si koupit nějaké počítačové repro,
Z2300 a nebo jestli někde najdeš levněji ALTEC LANSING FX 6021 a přihodíš trochu nad 5000 jejich cena na známých obchodech je cca 5500 takže jeslti budou levněji ,a dostaneš doopravdy špičkový stíněný set, co satelit to 6 titanových měničů s neodymovýmy magnety, a silný subwoofer. Co já vím tak dražší repro od altecu (i cs21 atd) jsou velmi kvalitní a ověřené produkty, bratr měl u pc ještě starší model a hráli podle něho nádherně

// Málem bych zapomněl, dexon je taky dobrý poměr cena / výkon.
Naposledy upravil(a) spirit64 dne ned 7. lis 2010, 21:09, celkem upraveno 1 x.
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

za 2k? to zni dobre...ale preci jen zase si neverim natolik ze bych to postavil/spravne spocital...
Momentalne mam 1PF 067 62 4ohm 10w 50-18k Hz
.
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

já taky nevim, neni to tak uplně jednoduchý, kdybys chtěl dosáhnout za tu cenu dobrých výkonů. Další možností je koupit už hotové regály, ale taky by možná posloužily nějaké sloupové ravelandy :) nevím jak to s něma chodí ale kdosi na pct tu má od nich regálové reproboxy.

Tohle jsou ty sloupové http://www.conrad.cz/DetailPage.asp?DPG=73245

a tady je ten regál
http://www.conrad.cz/detailPage.asp?DPG ... FB_obr.jpg
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

kdybs sehnal dobry schema zesiku a umel malinko bastlit tak ho za hadr postavis. a to by bylo tak poctivejch 2X 100W... pak jeste zdroj a repro.. hmm taky by to vyslo na tech 5 koliku... no u 2.1 by asi musel pocitat bud se stredakama a vejskacema v satelitech a to by se prodrazilo, nebo jen s jednim mnenicem ale to by nedopadlo ok... newim newim...
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

já jsem to zkoušel, třípásmo 2.1 s jedním basákem v subu by se doopravdy prodražilo a kdybys tam dal nějaké výškáče které hrají víc středů tka by to asi nedopadlo tak jak by mělo :(

No pokud umíš bastlit tak si ubastli co chceš, pro informaci ten nový rockwood ( japonská variace na vincent) stojí 4500,a o vincentu ani nemluvě :) je to Tenhle
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Hele a co ten zesik jak si onem prve rikal?
.
anio
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od anio »

2 spirit64: z-2300 je pěknej šitek, mizerný satelity
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

tak trochu souhlasim - subik slusnej (na me porad moc huhla ale je dobrej...) a satelity fakt stojej za ho***... prska to pekne kdyz to vohulite ale co je to platny...
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“