potřebuju radu, jak flashnout BIOS GK (konkrétně modelu Inno3D GeForce 2 MX400); jestli máte nějaký návod, nebo jen odkaz (prohledal jsem tohle fórum i jsem zagooglil), budu vám vděčnej,
předem děkuju za odpověď!
Moderátoři: Walker1134, Wilik

hm a co pouzit neco jako Nvidia Bios Editor myslim snad od Adama Raynse nebo kdo to delal , stahnes si ten bios zalohujes , pak ho v tom softu upravis , das tam jiny takty a pomoci nvflashe ho hodis zpet, je to asi nejlepsi moznost ja to tak delal u gf2tiKirbee píše:Jj, můžeš: potřebuju lehce podtaktovat jádro - v obraze jsou artefakty. Použil bych RivaTuner, ale ten nešlape pod Linuxem (Fedora Core). Nebo jestli znáš nějakou utilitu, která to dokáže a funguje i v Linuxu...?

1)nemas kuchat winyKirbee píše:Všem moc děkuju za rady, jenže:
Po trochu krkolomném rozbíhání BIOS Editoru (Ray Adams) - Winy jsem "lece" vykuchal nLitem, tak mi chyběly nějaké systémové soubory- jsem zazálohoval aktuální BIOS, upravil (tzn. podtaktoval) a uložil. Chtěl jsem ho zkusit utilitou VGABIOS (v1.10), tak jsem nabootoval v nouzovém režimu s příkazovým řádkem, napsal "VGABIOS -fnovynovy.rom" a vypl se monitor (přitom po trojkombinaci Ctrl + Alt + Del se zapnul a choval se normálně), tak jsem si řekl, že ten VGABIOS je "nějakej divnej" a že to zkusim NVLFASHEM (v5.13). Napsal jsem "NVFLASH novynovy.rom", a on na mě vytáhl s hláškou "ERROR: PCI BIOS not present; NOTE: This program can only be run under DOS."...
Kde může být chyba?