Ati 9800SE all-in-wonder 128 pipeline
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- MaxKiller
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Ati 9800SE all-in-wonder 128 pipeline
Chtel bych se zeptat kdyz jsem odemcel vsech 8 pipek tak jsem mel ve hrach artefakty ! ! ! PlS poradte

- prf.KuBA
- Středně pokročilý

Další čtyři pipeline, které jsi otevřel, jsou vadné. Bohužel jsi nenatrefil na dobrý kus. Máš smůlu, musíš to vrátit zpět na čtyři.
Naposledy upravil(a) prf.KuBA dne stř 13. črc 2005, 23:30, celkem upraveno 1 x.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- MaxKiller
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- janis
- Začátečník

- eraser007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jojo, niektore ficia na full pipeline len s menej mhz a to plati aj pre GeForce-kyjanis píše:Jediný, co bys mohl prubnout, je podtaktovat jádro - u lehčích vad to někdy pomáhá.Pokud je to vážnější, tak nic nepomůže.
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
- janis
- Začátečník

Tady jsou ještě nějaký eventuální tipy z TechPowerupu:
"Unfortunately there is no 100% fix for artifacts. In most cases the pipelines are simply damaged and will produce artifacts no matter what you do.
A few people could fix artifacts doing one or more of the following:
* Disable Hierarchical-Z (Use google to find an utility called "RTool")
* Force Anti-Aliasing
* Force Anisotropic Filtering
* Force 16-Bit color"
Pro ty,co neumí anglicky: některým lidem pomohlo při artefaktech po odemknutí pipek následující - vypnutí hierarchical-Z (utilitou RTool), Force AA,AF a 16-bit barev.Zkuste jedno či vše.
"Unfortunately there is no 100% fix for artifacts. In most cases the pipelines are simply damaged and will produce artifacts no matter what you do.
A few people could fix artifacts doing one or more of the following:
* Disable Hierarchical-Z (Use google to find an utility called "RTool")
* Force Anti-Aliasing
* Force Anisotropic Filtering
* Force 16-Bit color"
Pro ty,co neumí anglicky: některým lidem pomohlo při artefaktech po odemknutí pipek následující - vypnutí hierarchical-Z (utilitou RTool), Force AA,AF a 16-bit barev.Zkuste jedno či vše.
- R3d:BuLL
- Žlutá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- eddie
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- eraser007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- MaxKiller
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Tak dobre no... tady musim pokracovat s problemem... takze oteviral jsem je pomoci rivatuneru podle tohoto navodu : http://www.pctuning.cz/index.php?option ... mitstart=1
- eddie
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- MaxKiller
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Mockrat Ti dekuji... pomohlo toeddie píše:zkus omegadirivery (stačí je nainstalovat jako soft-modded 9800se a všechnu práci udělají za tebe) nebo Catalysty a k nim si stáhni odpovídající verzi souboru ati2mtag.sys pro 9800se soft-mod a přepiš ním originální soubor v /windows/system32/drivers (originál si raději zálohuj)
Sice jsou tam artefakty ale s tim sem pocital... skusim to nejak vymyslet
- MaxKiller
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Jája
- Středně pokročilý

Už jsi tady psal že odemčený pipeliny máš vadný, že se ti objevují artefakty ... a ještě se divíš že ti to hodí tohle?
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
- EGRES
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
este skus pripadne poriadny chladic (ale to odporucam az ako posledne riesenie)
mne to sice nepomohlo (pipky su v tahu nadobro), ale aspon sa ta potvora dala vytaktovat
mne to sice nepomohlo (pipky su v tahu nadobro), ale aspon sa ta potvora dala vytaktovat
ked to nieje taktnute, tak to nie je moje
alias psychopat v akcii....
ak sa v niecom mylim, kludne ma opravte, rad sa nieco nove naucim
ak sa v niecom mylim, kludne ma opravte, rad sa nieco nove naucim
- MaxKiller
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Jája
- Středně pokročilý

Milý MaxKillere to bohužel nevím, protože jsi to tady nikde nenapsalMaxKiller píše:Milí Jájo jenže toto mi to hodilo kdyz jsem paril a ty dalsi 4 pipky mam zamceny... mam otevreny jen 4 pipky takze to neni chyba pipek ale neceho jinyho visa ja nevim ceho, mimochodem Egresy ja mam na te grafarne zvlast chladic ale bojim se to taktovat (ze by se t ospalilo nebo neco)...
Jinak VPU recov. se tu řešil Xx
Z principu věci jsou možný asi tyto varianty (pokud je zbytek sestavy OK a nemáš přetaktováno): vadná GK, přehřívající se GK, nekompatibilita desky s GK - může pomoct zvýšení AGP voltage FW off nebo AGP4x režim, slabý zdroj, špatné / špatně nainstalované ovladače GK/ chipsetu.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650