Ja na to cumel taky ja puk

Ted si kurnik nejsem jisty,jeste na to doma mrknu,ale myslim ze tam jsou fakt spis °C.Zaskrtl jsem si aby me to upozornilo pri prekroceni te prednastavene teploty,a zadne upozorneni se zatim nekonalo.V pripade ze by to byly F coz by bylo cca.70°C by to muselo rvat,protoze jsem si teplotu monitoroval Rivatunerem a ten ukazoval pri zatizeni 90°C Ale to jen v pripade ze jsem na stavajici pasiv pridal jeste 8cm ventilator.Jinak byly teploty pres 100°C
Cetle jsem ted recenzi na swetuhardware na ruzne chladice VGA, jak doporucujete zalama 700 ALCU a kopie od primecooleru.Ale u obou psaly ze v pripade namontovani na AGP verzi 6600GT nejdou pouzit pasivy na pameti.Mate s tim nekdo zkusenost?
Jinak me z toho uz asi trefi,koupim si VGA a mohly by na krabici napsat "dodelej si sam" . Jediny chladic na HIS mustek jsem nasel od zalamanu,to by bylo i tak v klidu kdyby ta ma VGA mela standartni roztech na uchyceni.Ja mam 45mm a ten zalman ma 43mm.Mel jsem v ruce jinou AGP GF6600 a ta mela his mustek s rozteci 43mm. Tak ze ja mam zase neco extra