Restart grafiky
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- šimi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Restart grafiky
Mám docela velký problém poslední dobou se mi začala restartovávat grafika díyk VPU Recover a nevím čím to je ... Mám zvyhlou FSB na 300 za 200 když jsem to dal zpátky tak to bylo v poho ... v biosu jsem nikde nenašel AGP lock tak nevím jestli to není tím ..nemůže to být třeba zdrojem který přestvává stíhat když jede CPU na 2.4GHz zvyhlá voltage AGP taky nepomohla.. díky za rady
- Smeli
- Začátečník

-
- šimi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
a nemůže se tím nějak skurvit grafika a asi to bude fakt zdroj když jsem stáhnul procik na základ tak pohoda
a co když deska nemá AGP lock vadí to nějak závažně grafice ... jo a ty restarty začaly až po 3 týdnech po nataktování
a co když deska nemá AGP lock vadí to nějak závažně grafice ... jo a ty restarty začaly až po 3 týdnech po nataktování
Naposledy upravil(a) šimi dne stř 7. pro 2005, 16:54, celkem upraveno 1 x.
- Ruka
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jak jsi zjistil ze je slaby, co ti to delalo za problemy? Mozna mi tim pomuzes.Smeli píše:300W zdroj je celkem slabý, já na svou x700 musel koupit nový... jinak zkus VPU vypnout...
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.
Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat
- no-X
- Středně pokročilý

- šimi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Ruka
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Restart grafiky
Otestuj to v Prime95 a v MemTestu ja naznacil "no-X".šimi píše:Mám docela velký problém poslední dobou se mi začala restartovávat grafika díyk VPU Recover a nevím čím to je ... Mám zvyhlou FSB na 300 za 200 když jsem to dal zpátky tak to bylo v poho ... v biosu jsem nikde nenašel AGP lock tak nevím jestli to není tím ..nemůže to být třeba zdrojem který přestvává stíhat když jede CPU na 2.4GHz zvyhlá voltage AGP taky nepomohla.. díky za rady
Jakou mas teplotu na CPU na cipsetu, neprehriva se to a nebo pameti?
Kdyz mam nestabilni pameti, tak to hl. ve hrach taky spadlo a pokazde, tak jsem musel jit s casovanim a frekvenci dolu.
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.
- šimi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Smeli
- Začátečník

-
- šimi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- no-X
- Středně pokročilý

To jsi nemusel, VPU recover můžeš vypnout jedním kliknutím:šimi píše:no ještě si pohraju každopádně jsem udělal reintal ovladačů bez control centra aby tam nebylo VPU recover zatim to chodí tak jsem zvědavej...nechápu ale čim to je když to před tím nedělalo a z ničeho nic jo

Nejlepší moderátor ve výslužbě
- šimi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- MaxKiller
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- eddie
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- MaxKiller