OLYMPUS FE-120/X-700

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
MaTTo S
Začátečník
Začátečník

OLYMPUS FE-120/X-700

Příspěvek od MaTTo S »

Objednal som si fotoaparat OLYMPUS FE-120 ale kym som si pre fotak prisiel do predajne tak mi dali OLYMPUS X-700 a povedali ze je to to iste ... dokonca ja na navode su uvedene obidva modely aj FE-120 a podtym X-700 tak by ma zaujimalo aky je rozdiel medzi tymito fotoaparatmi okrem nazvu ,,, dalej som na predajni nasiel este ja X-710 a to bolo vsetko a na OLYMPUS Home Page ziadne fotaky X-... niesú , k fotoaparátu mám servisnu kartu zarucny list vsetko ako ma byt standardne v baleni , dalsim problemom je ze pri registracii na www.mojolympus.sk mi po zadani vyrobneho cisla napise neznamy produkt , viete mi niekdo povedat blizsie co su to za fotaky OLYMPUS X series ???

FOTO krabice urobene s tmy fotakom na 640*480 :
Obrázek
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
sx02
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sx02 »

Mno rozhodne je to divny. Olympus X-700 znaji jenom svedsky a norsky severy.
Dostal jsi ki tomu CESKOU zarucni kartu a CESKEJ manual? Pokud ano - obrat se rozhodne na cesyk zastoupeni olympus. Meli by ti poradit.

Jinak ano, jedna se o identicky fotaky.
MaTTo S
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MaTTo S »

Ano dostal som uplne vsetko kupoval som unas na slovensku tak je tam SLOVENSKA ta karta s vyrobnym cislom a nazvom modelu X-700 manual bola tam taka hruba kniha de boli selijake jazyky len CZ ani SK nie ale pri kupe mi do krabice vlozili normlane knizku cely navod v slovencine zarucak mam atd.
Uz som volal na OLYMPUS SK a povedali mi ze maju nedostatok FE-120 tak na slovensky trh zacali dodavat X-700 namiesto FE-120 a tiez mi potvrdilio ze ide o identicky model akurat nieje urceny pre nas trh a zatial som nenasiel server olympusu kde by o tychto fotakoch pisali nieco ...
Think service engineer .
MaTTo S
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MaTTo S »

Podarilo sa tu uz niekomu dostat do OLYMPUS-u FE-120 ceske menu ?? Ten program olympus master mi vzdy len vyhladava na internete chvilu a nakonec vypise ze nic nenasiel
Think service engineer .
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“