Objednal som si fotoaparat OLYMPUS FE-120 ale kym som si pre fotak prisiel do predajne tak mi dali OLYMPUS X-700 a povedali ze je to to iste ... dokonca ja na navode su uvedene obidva modely aj FE-120 a podtym X-700 tak by ma zaujimalo aky je rozdiel medzi tymito fotoaparatmi okrem nazvu ,,, dalej som na predajni nasiel este ja X-710 a to bolo vsetko a na OLYMPUS Home Page ziadne fotaky X-... niesú , k fotoaparátu mám servisnu kartu zarucny list vsetko ako ma byt standardne v baleni , dalsim problemom je ze pri registracii na www.mojolympus.sk mi po zadani vyrobneho cisla napise neznamy produkt , viete mi niekdo povedat blizsie co su to za fotaky OLYMPUS X series ???
FOTO krabice urobene s tmy fotakom na 640*480 :
OLYMPUS FE-120/X-700
- MaTTo S
- Začátečník
-
OLYMPUS FE-120/X-700
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
- sx02
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- MaTTo S
- Začátečník
-
Ano dostal som uplne vsetko kupoval som unas na slovensku tak je tam SLOVENSKA ta karta s vyrobnym cislom a nazvom modelu X-700 manual bola tam taka hruba kniha de boli selijake jazyky len CZ ani SK nie ale pri kupe mi do krabice vlozili normlane knizku cely navod v slovencine zarucak mam atd.
Uz som volal na OLYMPUS SK a povedali mi ze maju nedostatok FE-120 tak na slovensky trh zacali dodavat X-700 namiesto FE-120 a tiez mi potvrdilio ze ide o identicky model akurat nieje urceny pre nas trh a zatial som nenasiel server olympusu kde by o tychto fotakoch pisali nieco ...
Uz som volal na OLYMPUS SK a povedali mi ze maju nedostatok FE-120 tak na slovensky trh zacali dodavat X-700 namiesto FE-120 a tiez mi potvrdilio ze ide o identicky model akurat nieje urceny pre nas trh a zatial som nenasiel server olympusu kde by o tychto fotakoch pisali nieco ...
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
- MaTTo S
- Začátečník
-