Potřebuji poradit s Win XP Prof a IE
- gogozlin
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Potřebuji poradit s Win XP Prof a IE
při zapnutí pc a otvírání Win Xp je občas velká prodleva,snad až 5 minut než jsou XP použitelné,přitom jsem smazal všechny možné rezidentní aplikace ale nepomohlo to... další problém mám při brouzdání na netu pomocí IE,stále se mi otvírají nějaké reklamní okna resp občas už i jako by připlujou z levého kraje obrazovky,vyzkoušel jsem spoustu antivirů a podobných anti... programů,ale zatím bez úspěchu...
- Renus
- Začátečník

- Thellwin
- Administrátor

- X-ecutOR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Najprv by som sa pohrabal v msconfigu (startup) - je tam toho vela co zakazat - zbytocne programy beziace na pozadi ktore len "zeru" z ramky.. ak si to uz spravil, odporucam hlbkovu kontrolu antivirakom (Avast Home), adware a spyware removerom...(odporucam), dalej precistit Registre (RegCleaner 4.3 - skvely soft na udrzbu) a nakoniec instalnut kvalitny firewall ktory nespusta a nerobi nic bez tvojho vedomia (Kerio personal firewall).
Ja som mal podobny problem (cca 4 min kym dochrumal disk po starte) a tieto opatrenia optimalizovali system asi o 300%....
A co sa tyka tych reklam - Popup Blocker alebo nieco podobne..
Ja som mal podobny problem (cca 4 min kym dochrumal disk po starte) a tieto opatrenia optimalizovali system asi o 300%....
A co sa tyka tych reklam - Popup Blocker alebo nieco podobne..