Potřebuji poradit s Win XP Prof a IE

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
gogozlin
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Potřebuji poradit s Win XP Prof a IE

Příspěvek od gogozlin »

při zapnutí pc a otvírání Win Xp je občas velká prodleva,snad až 5 minut než jsou XP použitelné,přitom jsem smazal všechny možné rezidentní aplikace ale nepomohlo to... další problém mám při brouzdání na netu pomocí IE,stále se mi otvírají nějaké reklamní okna resp občas už i jako by připlujou z levého kraje obrazovky,vyzkoušel jsem spoustu antivirů a podobných anti... programů,ale zatím bez úspěchu...
Renus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Renus »

Nejen antiviry,ale i programy na odstranění spyware.Kombinací různých programů nejlépe.Používám Microsoft AntiSpyware :) a S&D.
IBM Thinkpad T42p
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Postni sem log z HijackThis ... někdo kdo se v tom vyzná by tam mohl něco najít.

EDIT : Jak napsal Renus (třeba Ad-Aware, Spy Bot atd.), ale to jsem předpokládal že už jsi vyzkoušel, když jsi napsal Antiviry a podobný anti softy ...
Goldnoob team proud member!
X-ecutOR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-ecutOR »

Najprv by som sa pohrabal v msconfigu (startup) - je tam toho vela co zakazat - zbytocne programy beziace na pozadi ktore len "zeru" z ramky.. ak si to uz spravil, odporucam hlbkovu kontrolu antivirakom (Avast Home), adware a spyware removerom...(odporucam), dalej precistit Registre (RegCleaner 4.3 - skvely soft na udrzbu) a nakoniec instalnut kvalitny firewall ktory nespusta a nerobi nic bez tvojho vedomia (Kerio personal firewall).

Ja som mal podobny problem (cca 4 min kym dochrumal disk po starte) a tieto opatrenia optimalizovali system asi o 300%....

A co sa tyka tych reklam - Popup Blocker alebo nieco podobne..
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

Rozhodně sem postni ten log z HJT.
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“