Audigi SB1394, nebo nějakou jinou?
Moderátor: CageJ
- SS_Rambo
- Mírně pokročilý

Audigi SB1394, nebo nějakou jinou?
Chtěl bych se zeptat, jaký máte názory a případně skušenosti s touto zk.: Audigi SB1394.
CHtěl bych si pořídit nějakou solidní zk. Hlavně poslouchám hudbu a občas si zahraju i nějakou tu hru. Momentálně mám integrovanou na boardu a toje fakt hnus, MB viz. podpis.
Případně doporučte nějakou jinou, ale nemám moc peněz.
P.S. Kámoš mi doporučuje HERCULES Gamesurround Fortissimo 4
CHtěl bych si pořídit nějakou solidní zk. Hlavně poslouchám hudbu a občas si zahraju i nějakou tu hru. Momentálně mám integrovanou na boardu a toje fakt hnus, MB viz. podpis.
Případně doporučte nějakou jinou, ale nemám moc peněz.
P.S. Kámoš mi doporučuje HERCULES Gamesurround Fortissimo 4
Od té doby co jsme si koupil ThikPada tak neznám jinou značku booku...
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- SS_Rambo
- Mírně pokročilý

- eddie
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- SS_Rambo
- Mírně pokročilý

Jak je na tom s kvalitou zvuku a bezproblemovosti Trust 514DX 5.1 Sound Expert Optical ?
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak na to bych ti doporučoval co nejrychleji zapomenout.SS_Rambo píše:Jak je na tom s kvalitou zvuku a bezproblemovosti Trust 514DX 5.1 Sound Expert Optical ?
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

- SS_Rambo
- Mírně pokročilý

- elipsoid
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nemuzu srovnavat s fortissimem, anzto jsem ho nikdy neslysel, ale myslim, zepokud nemas nejaky slusnejsi repro, rozdil nepoznas. Dovolim si skoro tvrdit, ze malokdo na tomhle foru mel moznost porovnat vic zvukovek vedle sebe, takze vlastne jenom sirej svoje domnenky, pripadne domnenky jinejch lidi... Jde spis o uzivatelskej komfort - k ty audigy mi prislo samozrejme poskozeny CD, takze jsem musel shanet drivery. Zato se mi tam ale povedlo narvat drivery z novejsich audigy, takze ve vysledku bez problemu. Ale ta instalace dala trochu zabrat.
INTEL Core i5-750 Quad-Core - 2,66GHz (95W) | 4GB (KIT 2x2GB) DDR3 1333MHz CL9 | GIGABYTE P55M-UD2 - P55
- SS_Rambo
- Mírně pokročilý

Mám sice jen 2.0 ale mám 3 pásmové reprobeny s docela slušnou kvalitou hudební reprodukce a teď mám půjčenou od kamaráda SB Live! 5.1 a oproti te integrované je to o hoodně lepší, ten rozdil jsem poznal a byl dost velký... A to i v době, kdy se nevyksytuje to loupání ze zvukoovky.
- elipsoid
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Samozrejme rozdil oproti integrovany je znacnej, myslel jsem rozdil Audigy vs Fortissimo. Ale jak rikam - nemel jsem moznost porovnat.SS_Rambo píše:Mám sice jen 2.0 ale mám 3 pásmové reprobeny s docela slušnou kvalitou hudební reprodukce a teď mám půjčenou od kamaráda SB Live! 5.1 a oproti te integrované je to o hoodně lepší, ten rozdil jsem poznal a byl dost velký... A to i v době, kdy se nevyksytuje to loupání ze zvukoovky.
INTEL Core i5-750 Quad-Core - 2,66GHz (95W) | 4GB (KIT 2x2GB) DDR3 1333MHz CL9 | GIGABYTE P55M-UD2 - P55
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To je velmi pravděpodobné, nicméně já tu možnost mám.elipsoid píše:Dovolim si skoro tvrdit, ze malokdo na tomhle foru mel moznost porovnat vic zvukovek vedle sebe, takze vlastne jenom sirej svoje domnenky, pripadne domnenky jinejch lidi...
Naposledy upravil(a) TomV dne úte 13. pro 2005, 11:34, celkem upraveno 1 x.
The problem has been eaten.

- elipsoid
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: