Ovca píše:počul som, že LG a NEC ked spravia rýchli formát DVD-RW a následne niečo vypália, tak to neprečíta iná mechanika.
Čo je na tom pravdy?
A ako si na tom stojí Pioneer 110d?
dík
No neviem NEC 4551 ma LABEL FLASH ... neviem ci k tomu labelflash neni potrebny zase nejaky hardware naviac cip co to ovlada alebo ja neviem co .
Mam tu ale strasne problemy z DVD-RAM mediami ... mechanika ktora ich nepodporuje s nimi vie lepsie pracovat ako tato NEC , ta mechanika co to nepodporuje ich aspon neposerie .
Proste DVD-RAM som raz napalil zmazal druhy krat napalil po par dnoch zmazal a terza mi DVDFORM pise nejaku hlasku ze nemohol zapisovat na disk to pise odkedy som dla druhy krat v nom mazat . Okrem toho ta NEC kym to medium nacita tak jej to trva aj cez minutu tak neviem co to je za pristupovu dobu !!!! A to uz ani nespominam prezeranie suborov na mediu .
No takze terza ej to medium uz uplne nepouzitelne skusam este DVDForm zo zaskrtnutym Execute physical format tak to hadam formatne cele medium lebo je to strasne .
Dalsi problem nastava pocas napalovania media mechanika podporuje 5x , medium tiez 5x , ale 3900 MB som na medium napaloval vyse 25 minut !!!!!!!!!!
READ buffer bol pocas palenia furt 100 percent vytazenost CPU max 8 percent , a teraz... buffer NEC bol stale 0% !! dioda na nej blikala tak raz za 3 sekundy ... no neviem ale by som povedla ze ta mechanika DVD-RAM viac nepodporuje ako podporuje .
Mam tam FW 1.X2 no pochybujem ze to s tym ma nieco spolocne a ak sa to DVD-RAM uz nebude dat pouzit tak to rozbijem aj z mechanikou ! lebo na milion percent je to jej chyba .