nespusti se pocitac....

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
bambuca
Nováček
Nováček

nespusti se pocitac....

Příspěvek od bambuca »

jsem zacatecnik :) tak na to berte prosim ohled :) Prendal jsem sve asi tri roky stare komponenty do jine bedny (predtim fungovali,pak asi mesic lezeli ve skriny) ovsem s jinym zdrojem,hardiskem a DVD mechanikou ktere zase fungovali az do ted na jinem pocitaci. Ted kdyz spustim pocitac,tak se jen rozebehne vetrak na procesoru a dal se nic nedeje. Monitor blika jako kdyby do nej nesel vubec signal. Mozna jsem jen neco spatne zapojil. Poradite mi prosim na co bych si mel dat pozor,nebo v cem by nejspis asi mohl byt problem. Za kazdou radu moc dekuju. Popřipadě....(ICQ 347-872-687)
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

no prvne se hlavne podivej na kable jestli je mas vsechny zapojene, gafiku poradne docvaklo ve slotu

pripadne jeste resetuj CMOS je to jumper nekde u baterky
....ze by to byl MELOUN
bambuca
Nováček
Nováček

Příspěvek od bambuca »

Cemoska vyresetovana,grafika sedi,pamet taky,ale porad nic. Jestli na tom zalezi tak nefunguje tlacitko reset. A jeste se nevyznam v tom jumperu na dicku,ma byt na master ne? V tom by to byt nemohlo ? Diky
bambuca
Nováček
Nováček

Příspěvek od bambuca »

A nevadi ze to zkousim bez monitoru? Zkousel jesm to i s nim,ale i bez nej by mel disk nejak pipnout ne a mechanika taky ne? Ach jo
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

ani disk ani mechanika nepípaj, jediný, co pípá je speaker v case, který za prvý vůbec mít nemusíš nebo za druhý jsi ho špatně zapojil k základní desce. Tohle může být kámen úrazu. Pořádně zkontroluj, jestli máš správně zapojený dráty od case k základní desce. A zkoušej to s monitorem :)
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
bambuca
Nováček
Nováček

Příspěvek od bambuca »

kabely jsou zapojeny stopro dobre. Uz sem trosku pokrocil-mi poradil jeden technik vod Losanu- slo o to ze ne kazda deska ma stejny pocet der na prisroubovani a ta ktera tam byla puvodne mela o 4 vic a tak tedy pod nimi byly zase vystupky se zavitem cimz dochazelo ke skratu. Ty vystupky jsem odsrouboval z bocnice a ted uz se mi roztoci i disk,ale porad to nanabotuje. Mechanika jen obcas cvekne a to same slysim i s disku a monitor jen blika jako bez signalu :sad:
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

to uz muzes mit davno odpalenou desku :-D kdo ti ji tam dával????
bambuca
Nováček
Nováček

Příspěvek od bambuca »

NO PRAVE ZE JA :sad:
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“