Problém s Geforce 4 MX 440 SE

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Rudi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Problém s Geforce 4 MX 440 SE

Příspěvek od Rudi »

ahoj!
mám problém. Koupil jsem tady od jednoho uživatele graf.kartu Geforce 4 MX 440 SE s TV OUT, ale nějak vůbec nejede. Teda jede, ale velice zvláštně. Normálně jí strčím do AGP, ale při spouštění naskakujou různě barevný písmena a některý vůbec...XPčka se spustěj, ale jedou na 640x480! a jsou hrozný barvy. Po nalezení XPček karty, jsem si změnil rozlišení na 1024x768, ale vypadlo to. Prostě monitor vypnul, jako by grafárna vůbec nestíhala. Zkusil jsem tam přes nouzák nainstalovat ovladače, ale furt nic. Nevíte, co by mohlo pomoct? Zejtra to testnem ještě u kámoše v kompu...díky za rady :D
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

hmm. Tohle vypada na mrtvou grafiku.
Zkontroluj jestli se neprehriva , i kdyz o tom pochybuji. Hlavne zkontroluj jestli neni nejak fyzicky poskozena.
0118 999 881 999 119 7253
Rudi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

cool.user píše:hmm. Tohle vypada na mrtvou grafiku.
Zkontroluj jestli se neprehriva , i kdyz o tom pochybuji. Hlavne zkontroluj jestli neni nejak fyzicky poskozena.
taky mám právě obavu...jak myslíš zkontrolovat přehřívání? šáhnout na ní? přece se nemůže přehřát, když je v PC ani ne 2 minuty...fyzicky se mi nezdá poškozená
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Rudi píše: taky mám právě obavu...jak myslíš zkontrolovat přehřívání? šáhnout na ní? přece se nemůže přehřát, když je v PC ani ne 2 minuty...fyzicky se mi nezdá poškozená
No spis zkontroluj jestli chladic doleha spravne na jadro, ale byla to vice mene placnuta blbost do vetru, ty grafiky skoro netopi a daj se uchladit aj s pasivem.
Rudi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

cool.user píše:
Rudi píše: taky mám právě obavu...jak myslíš zkontrolovat přehřívání? šáhnout na ní? přece se nemůže přehřát, když je v PC ani ne 2 minuty...fyzicky se mi nezdá poškozená
No spis zkontroluj jestli chladic doleha spravne na jadro, ale byla to vice mene placnuta blbost do vetru, ty grafiky skoro netopi a daj se uchladit aj s pasivem.
jo to dolíhá...
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Rudi píše: jo to dolíhá...
zkus ju jeste vyndat, vycistit kontakty na agp, ale imho pochybuju ze to pomuze :(
Tohle vypada na mrtvou kartu, nebo nejakej zvlastni druh nekompatibility, zkus kazdopadne jete v jinem pc a pokud bude delat to same tak se s ni rozluc.
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

PCI IRQ for VGA ? zkouseno?
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Clear Cmos a novy wokna, to je snad nejrachlejsi reseni problemu. Pokud se ti nechcou instalovat novy winwdows, tak alespon ten bios.. Pak ve spravci zarizeni odeber grafiku a restartuj, pak ovladace. Doporucuju nejaky z rady 4x.xx
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“