mám problém. Koupil jsem tady od jednoho uživatele graf.kartu Geforce 4 MX 440 SE s TV OUT, ale nějak vůbec nejede. Teda jede, ale velice zvláštně. Normálně jí strčím do AGP, ale při spouštění naskakujou různě barevný písmena a některý vůbec...XPčka se spustěj, ale jedou na 640x480! a jsou hrozný barvy. Po nalezení XPček karty, jsem si změnil rozlišení na 1024x768, ale vypadlo to. Prostě monitor vypnul, jako by grafárna vůbec nestíhala. Zkusil jsem tam přes nouzák nainstalovat ovladače, ale furt nic. Nevíte, co by mohlo pomoct? Zejtra to testnem ještě u kámoše v kompu...díky za rady
Problém s Geforce 4 MX 440 SE
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Rudi
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Problém s Geforce 4 MX 440 SE
ahoj!
mám problém. Koupil jsem tady od jednoho uživatele graf.kartu Geforce 4 MX 440 SE s TV OUT, ale nějak vůbec nejede. Teda jede, ale velice zvláštně. Normálně jí strčím do AGP, ale při spouštění naskakujou různě barevný písmena a některý vůbec...XPčka se spustěj, ale jedou na 640x480! a jsou hrozný barvy. Po nalezení XPček karty, jsem si změnil rozlišení na 1024x768, ale vypadlo to. Prostě monitor vypnul, jako by grafárna vůbec nestíhala. Zkusil jsem tam přes nouzák nainstalovat ovladače, ale furt nic. Nevíte, co by mohlo pomoct? Zejtra to testnem ještě u kámoše v kompu...díky za rady
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Rudi
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
taky mám právě obavu...jak myslíš zkontrolovat přehřívání? šáhnout na ní? přece se nemůže přehřát, když je v PC ani ne 2 minuty...fyzicky se mi nezdá poškozenácool.user píše:hmm. Tohle vypada na mrtvou grafiku.
Zkontroluj jestli se neprehriva , i kdyz o tom pochybuji. Hlavne zkontroluj jestli neni nejak fyzicky poskozena.
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No spis zkontroluj jestli chladic doleha spravne na jadro, ale byla to vice mene placnuta blbost do vetru, ty grafiky skoro netopi a daj se uchladit aj s pasivem.Rudi píše: taky mám právě obavu...jak myslíš zkontrolovat přehřívání? šáhnout na ní? přece se nemůže přehřát, když je v PC ani ne 2 minuty...fyzicky se mi nezdá poškozená
0118 999 881 999 119 7253
- Rudi
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jo to dolíhá...cool.user píše:No spis zkontroluj jestli chladic doleha spravne na jadro, ale byla to vice mene placnuta blbost do vetru, ty grafiky skoro netopi a daj se uchladit aj s pasivem.Rudi píše: taky mám právě obavu...jak myslíš zkontrolovat přehřívání? šáhnout na ní? přece se nemůže přehřát, když je v PC ani ne 2 minuty...fyzicky se mi nezdá poškozená
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: