Neprijemny zvuk
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Teal'c
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Neprijemny zvuk
HELP dnes jsem nainstaloval do sveho pc WD Caviar 2000JB a zjistil jsem ze po chvilce zacne neprijemne piskat a to se casto opakuje v pravidelnych intervalech(nekdy ten zvuk zase prestane uplne). Je to na reklamacku? Ten HD je cca 1 mesic starej
- mirek6600
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Teal'c
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No sel bych hned ale treba ted 1 h to nic nedela... Nechcu dojit a rict ze to neco dela ale ono to nakonec jim nic neudelamirek6600 píše:to vypada jako by spadnul a ma trochu ohnutou hlavicku co cte a tak se soupe a vydava to takovydle zvuky no urcite to neni normalni a tak ho bez reklamovat.
- mirek6600
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no pokud delaji takovydle veci disky co ted prodavaj tak to az my chipne muj 40gb tak s mam na co tesit.Tp abych ho dal do mrazaku.
Jinak za zkousku nic nedas a kdyz ti ho vrati ze munic neni tak budes muset asi cekat az umre no
A nebo ho prodej a kup si seagate stejne kapacity ja celej zivot jsem ve vsech kompech co jsem kdy mel tak mam seagate a zadnej problem.Treba ten 40gigovej mam uz 2roky a zadnej vetrak na nej nepoustim proste je jen prisroubovanej v case.A v pohode.
Jinak za zkousku nic nedas a kdyz ti ho vrati ze munic neni tak budes muset asi cekat az umre no
A nebo ho prodej a kup si seagate stejne kapacity ja celej zivot jsem ve vsech kompech co jsem kdy mel tak mam seagate a zadnej problem.Treba ten 40gigovej mam uz 2roky a zadnej vetrak na nej nepoustim proste je jen prisroubovanej v case.A v pohode.
- honny
- Středně pokročilý

A nepíská to kvůli zdroji? Nějaký disky pískali s ECčkama.
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- Teal'c
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Mike.Ace
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Pred par dny jsem tento disku kupoval,funguje absolutne bez problemu a bez jakych-koliv divnych zvuku. Nemas ho nejak treba blbe pridelany v bedne? Koukni do smartu,jestli je vse v poradku 
BTW: Jak rikal kolega, s EC-ckama disky piskaji,piskal mi muj maxtor.
BTW: Jak rikal kolega, s EC-ckama disky piskaji,piskal mi muj maxtor.
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
- Teal'c
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Mike.Ace
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ja zkousel 3 EC (eurocase) zdroje, z toho 2 piskalyTeal'c píše:EC= eurocase?
Jenomze nekdy to piska a nekdy ne...(to by snad piskalo furt ne?)
Uz bych si EC nekoupil,jedine znacku,fortron a lepsi
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
kdyby se dotkla hlavicka plotny tak by ten disk okamzite prestal fungovat a hlavicka by upadla.....newim kde jsii na takove kravine byl..mirek6600 píše:to vypada jako by spadnul a ma trochu ohnutou hlavicku co cte a tak se soupe a vydava to takovydle zvuky no urcite to neni normalni a tak ho bez reklamovat.
- Teal'c
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Stepa
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Teal'c píše:jsete jsem nevidel ze by bezne piskal hardisk.....bych videl vazne na reklamaciHighlander píše:
tos toho videl malo covece
- Teal'c
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- mirek6600
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Teal'c
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- JendaLinda
- Začátečník